Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 15. července 2009 ve 20:59® skwor
skwor

Soutěž poznej woblera.

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img25268.jpg
Úterý 14. července 2009 ve 12:49® skwor
skwor

osprey> Ke koupeli kvůli prutu jsem neměl daleko :-) Příště tam vezmu fenclovku, i když to je stoják.

Pondělí 13. července 2009 ve 20:35® skwor
skwor

kubas> Tohle byla ta samá velikost :-)

Pondělí 13. července 2009 ve 20:28® skwor
skwor

Sander> To mě teprve čeká :-) Jsem docela rád, že jsem ho zachránil, mám ten prut rád.

Pondělí 13. července 2009 v 18:45® skwor
skwor

Sander> To první :-) Měl jsem tam málo místa, musel jsem mít prut špičkou nahoru jako na řece. Na chvíli jsem se vzdálil (podebrat kapra tátovi) a najednou slyším divnou ránu. Přiběhnu a prut visí ve vidličce jenom díky navijáku a i ta vidlička se už povážlivě kývala :-)

Pondělí 13. července 2009 v 18:20® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.7. | Způsob lovu: Feeder

9 kaprů, 2 karasi. V jednu chvíli nebylo daleko a mohl jsem se shánět po novém feederu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25248.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 12. července 2009 v 16:22® skwor
    skwor

CeP> Ti tolstoji chcípají všude. Na vodě kam jsem chodil na jaře jich jednu chvíli plavalo břichem nahoru snad devět, dneska na jiném rybníku jsem viděl zase dva.

Neděle 12. července 2009 v 16:01® skwor
    skwor
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.7.

Vláčka s kolegou na rybníku. Bylo to o okounech, slušný tloušť mi netrefil woblera. Potěšilo aspoň náhodné setkání se dvěma známými, kteří taky zkoušeli štěstí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25232.jpg
      Sobota 11. července 2009 v 18:48® skwor
      skwor
      Diskuze: Z lovu

Přidávám ještě fotku kolegy s rybou. Kvalita je horší, zapomněl jsem nabít foťák. Musel stačit mobil.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25218.jpg
        Sobota 11. července 2009 v 18:30® skwor
        skwor
        Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.7.

Projeli jsme několik jezů, prochytali snad všechny úspěšné fleky a celkem zdolali ve dvou lidech tři boleny. Nej ryba ani ne 55cm, znatelně větší mi skoro pod nohama netrefil nástrahu.

Čtvrtek 9. července 2009 ve 20:30® skwor
          skwor

Sander> Fakt? Já byl rád, že jsem sebou kromě vláčáku přibalil i feeder, jinak by mě nula neminula.....

Čtvrtek 9. července 2009 ve 13:34® skwor
          skwor
          Diskuze: Feeder

sus1> Emérika.

Čtvrtek 9. července 2009 ve 13:06® skwor
          skwor

sus1> Není, konkrétně ta co mám stála míň než exage. Jenom to chce nepodporovat ty zloděje, co daiwu prodávají v Čechách :-)

Čtvrtek 9. července 2009 ve 12:01® skwor
          skwor

Flid> Mám reagovat? Mašlíková se mi nelíbí, je moc umělá. A od Spročka taky pomalu ale jistě přecházím na Daiwu a tam asi hodně dlouho zůstanu :-)

Úterý 7. července 2009 v 19:06® skwor
          skwor

Sander> Já taky a to jsem ze středních Čech :-) Nemluvě o tom, že jsem včera pár hodin proseděl u Labe, kde by jich mělo být nejvíc.

Úterý 7. července 2009 v 15:17® skwor
          skwor

Piranha> Už z toho blbneš. dnes v 15:45® skwor Jsem napsal schválně, protože mě zajímala tvoje reakce. Provokující jsem byl JÁ.

Úterý 7. července 2009 ve 14:57® skwor
          skwor

Piranha> Na vel. 30 nadávám, ale rozhodně ne kvůli výdrži. Na feederu by možná jedno desetiletí odkroutil.

Úterý 7. července 2009 ve 14:54® skwor
          skwor

Piranha> Ale pravdu mám. Kamarád má exsráče tři (takže je střídá a ten zápřah mají třetinový) a po dvou letech feederu jsou na odpis všechny. A kupuje hádej co? Ano – Spročko :-)

Tak pokus o provokaci se podařil a já zase jdu.

Úterý 7. července 2009 ve 14:52® skwor
          skwor

Piranha> Větší arc je taky srágora, ale to nic nemění na tom, že výdrž má parádní.

Úterý 7. července 2009 ve 14:45® skwor
          skwor

Piranha> Na životnost to vliv mít nebude, po dvou letech se rozsype tak jako tak.