Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 6. července 2009 ve 21:07® skwor
- Diskuze: Feeder
cormaxx> Ta růžová zase tak výrazná není
Navíc už ten důvod vím od zadavatele otázky osobně 
- Pondělí 6. července 2009 ve 21:06® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.7.
Těžká vláčka ve dvou lidech nepřinesla sebemenší úspěch, ani okounek se nepřijel mrknout za woblerem. A to kolem lovili ne zrovna malí boleni. Nakonec se nade mnou smiloval kolega plavan, který mi zapůjčil feeder a já si pár ryb chytil. PS: Ten Red arc mě už začíná vytáčet neskutečně…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. července 2009 ve 20:27® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Ne.er. Brzo se tahle věc objeví v bazaru.
- Pondělí 6. července 2009 ve 20:26® skwor
Scanix> Mám vlasce na obou cívkách a stejné problémy.
- Pondělí 6. července 2009 ve 20:19® skwor
sus1: Beru to vážně a dost možná si na Tebe za pár dní vzpomenu, to motání vlasce nemá obdoby. Přitom Arc 20 je můj nejoblíbenější naviják, co jede už čtvrtou sezónu bez jediného problému.

- Neděle 5. července 2009 v 17:45® skwor
crazykapr> Se mnou nepočítej

- Neděle 5. července 2009 v 17:29® skwor
crazykapr> Jo, u KV na říčce Teplé, nebo na Teplé Vltavě by to asi smysl mělo..... A kde to koupit? V Teplicích přece!

- Neděle 5. července 2009 v 17:06® skwor
V čem je výhoda růžového vlasce? Rád bych chytal i zbývajících 96% ryb, proto se ptám.
- Sobota 4. července 2009 v 16:32® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
all: Díky.
pipa> Pěkná.
- Sobota 4. července 2009 v 16:31® skwor
cormaxx>

- Sobota 4. července 2009 ve 14:55® skwor
pipa> Snad se zadaří......
- Sobota 4. července 2009 ve 14:25® skwor
cormoran> Díky za povzbuzení. Letos se tam kouknu určitě ještě jednou, ale na navijáku bude 17ka FL a na konci aspoň půlmetrové lanko.
- Sobota 4. července 2009 ve 14:04® skwor
pepos.93> Tenhle typ má slabší háky, toho by se zbavit mohla. Ale tohle mě se.e víc než to že jsem jí nedostal, nemysli si.
- Sobota 4. července 2009 ve 13:55® skwor
cormoran> Metr s přehledem. O konkrétní velikosti radši neuvažuju, bo bych byl nasraný.
- Sobota 4. července 2009 ve 13:54® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.7, | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní den mi zůstane asi dlouho v paměti. Při třetím náhozu jsem dostal ránu do velkého wobleru a pocítil na prutu neuvěřitelnou sílu. Bohužel, pocit štěstí mi vydržel jenom pár vteřin a pak se proměnil v maximální depku. Poprvé v životě jsem zažil situaci, kdy mi štika (o jejíž velikosti radši nechci přemýšlet, ale hodně nad metr) ukousla wobler i s lankem před ním. Ani čtyřicátník tloušť mi potom náladu nezlepšil. Kolega si chytil štíhle a dva okouny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. července 2009 ve 13:40® skwor
Hany> 30ka red mě pěkně se.e. Dost zlobí, s dvacítkou nemám sebemenší problém.
- Sobota 4. července 2009 ve 13:39® skwor
Kurwáááá!! Dneska jsem měl na prutu životní zubatou (a životní rybu vůbec) a přišel jsem o ní

- Pátek 3. července 2009 v 8:49® skwor
cormaxx> UL ať mi neleze na oči. Při ní o lepšího okouna nezavadím a když tam mám 17ku FL a 10cm gumu, tak vezme po pěti minutách

- Čtvrtek 2. července 2009 v 19:28® skwor
cormaxx> Máš ty ULka hezky zmáklý

- Čtvrtek 2. července 2009 v 19:23® skwor
Zcuter> Pod tohle bych se klidně podepsal