Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:32® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Ryny mám rád, hlavně ty 6cm potápivý. Chytají mi líp než CD od rapaly. Průser jsou lopatky, ty se lámou až moc lehce. Ale to není problém opravit.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:27® skwor
Fugas> To bohužel ne, na netu jsem ho viděl, ale to je všechno.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 13:44® skwor
Fugas> Pozdě. Měl jsem ho, ale před časem šel z domu.
- Čtvrtek 2. července 2009 v 9:34® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.7.
První letošní sumcovláčka v ne zrovna ideálních podmínkách. Záběr jediný, úlovek potěšil. Říční mohykán 34,5cm, zatím můj druhý největší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. června 2009 v 17:19® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor> Po měsíci? Tři dny mi nešel net, další jsem byl slavit kamarádčiny dvacáté narozeniny, pak jsem se zkoušel vzpamatovat a pak dva dny u vody. To není zas tak dlouho

- Úterý 30. června 2009 v 16:27® skwor
osprey> Nějak mi to dneska zlobí, nepovedlo se to odeslat. Zkusím to zítra.
- Úterý 30. června 2009 v 16:17® skwor
osprey> Mockrát díky. Fotka je moje, pošlu Ti jí v maximálním rozlišení na mail.
- Úterý 30. června 2009 ve 14:32® skwor
Sander> Myslím tu černo žlutou bestii

- Úterý 30. června 2009 ve 14:25® skwor
Dokážete identifikovat tohodle tvora (tvory)? Velikostně jako sršeň, ale ten to určitě nebyl.
- Úterý 30. června 2009 ve 14:19® skwor
Dokážete identifikovat tohle UFO? http://www.mrk.cz/…9/237728.jpg Velikost sršně, ale ten to nebyl…
- Úterý 30. června 2009 ve 13:22® skwor
Libor> Těch s pruhama bylo víc, ale všichni kolem 20 čísel.

- Úterý 30. června 2009 ve 12:54® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.6. | Způsob lovu: Přívlač
Na smáčka mezi bambilionem okounů

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. června 2009 v 8:02® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.6. | Způsob lovu: Přívlač
Řeky jsou nechytatelné, tak objíždím potoky a stojáky s UL. Potočáky jsem nechtěl trápit focením, okouni za to velikostně nestáli. Tak aspoň tloušt kolem 35cm v dobré kondici, který na tom revíru potěšil. A fotka z revíru snů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. června 2009 ve 13:34® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.6.
Po obědě pokračování s Matějem a Michalem tentokrát na jiné vodě. Na rotačku přišel tloušť, na malého woblera štika. O chvíli později jsem o další přišel. Mates chytal na boloňku, potom přezbrojil na smáčky a taky si povodil štiku, která ale cestou spadla.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. června 2009 ve 13:33® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.6.
Po roce opět na oblíbené vodě. Počasí jak v říjnu, chycen jeden okoun a slušný tloušť odhadem 42cm na wobler. Kolega u břehu přišel o slušného bolena kolem 65cm. Salmo bodovalo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. června 2009 v 15:36® skwor
Kubajs, dam, Libor: Jak myslíte, zůstanu. Každopádně potěšili jste mě, především Kubajs.
- Pátek 19. června 2009 v 6:47® skwor
cormaxx> Nerozhodí mě všechno, jenom mě to už unavuje. Fakt mě dostala hláška o zdolávání 50ky štiky 20 minut. Po takové době ta ryba snad ani nežije. Loni jsem během léta natrefil na pár ryb kolem 60cm v podjezí na o dost větší řece, než je jeho Ohře. Všechny šly z vody na prut 2–7g a 16ku vlasec (s lankem). Délka boje? Minutu, max. dvě a to jenom díky síle proudu.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:37® skwor
Je smutný, kam se to tady dostalo, dřív jsem sem chodil rád. Takže se všemi, co jsem se poznal osobně se zase rád uvidím, a s chytej se tímto definitivně loučím. Sbohem.
- Čtvrtek 18. června 2009 v 15:23® skwor
frenki> Počkej, počkej. Jestli se Ti zdá, že se chovám namyšleně, či co, tak prosím konkrétněji. Poslechnu si to rád a poučím se. Pokud to vadí víc lidem, není pro mě menší problém než sem přestat chodit.
Tento příspěvek byl editován 18.6.2009 15:23:43 uživatelem skwor. - Čtvrtek 18. června 2009 ve 14:34® skwor
Radši odepisovat nebudu, to smysl nemá.