Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 16. května 2009 ve 20:02® skwor
skwor
Diskuze: Feeder

soj> Nemám, je to na mě až moc drahé. Mám feeder Mivardi (prut v pohodě, ale zpracování mizerné) a picker Garbolino. K tomu výhrady nemám.

Sobota 16. května 2009 v 19:33® skwor
skwor
Diskuze: Feeder

soj> Greys G-tech. Čtyři a půl tisíce dávají jistotu, že to šmejd nebude :-) Měl jsem v ruce i dražší pruty, ale tohle je paráda.

Sobota 16. května 2009 v 18:57® skwor
skwor

Sander> Ale úhoř to je :-) A tátův, na cormaxx koukali jiné fišky :-) Mám ten naviják od loňska, zase tak muzejní kousek to pro mě není :-)

Sobota 16. května 2009 v 17:37® skwor
skwor

Sander> Nekecej, úhoři jdou :-) Bude to rukama :-D

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img23941.jpg
Sobota 16. května 2009 v 17:36® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.5.

A ještě fauna kolem vody.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23939.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23940.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 16. května 2009 v 17:35® skwor
    skwor
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.5. | Způsob lovu: Feeder

Opět na oblíbeném rybníčku. Většinu úlovků tvořili karasi, sem tam cejn nebo menší lín. Tátovi se jako jedna z prvních ryb na novou matchku povedl had. Chytili se i dva amuři a několik kaprů. Chytal jsem na winklepicker a byla to paráda.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23936.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23937.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23938.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Sobota 16. května 2009 v 9:01® skwor
      skwor

Alf> Teď jsem to našel na netu. Na kus plechu je ta cena dost vysoká, ale třeba to funguje…

Sobota 16. května 2009 v 8:16® skwor
      skwor

http://www.luciapuma.cz/…lotice-2-5st zajímavé…

Pátek 15. května 2009 ve 12:36® skwor
      skwor

sethy, Tomik: Blbě :-) Na ty sice chytám rád, ale svojí Top sem necpu. Teda pár zmínek o ní tu bylo.

Libor> Třicítka naviják a 10g prut není blbá kombinace. Nemám malé navijáky rád, připadá mi mrňavá i 2000 v daiwáckém značení.

Čtvrtek 14. května 2009 ve 20:34® skwor
      skwor

Robur> Nečteš, nevíš. Nálepka a přívěšek budou až příští týden, dostaneš jenom mercedes :-)

Čtvrtek 14. května 2009 v 19:02® skwor
      skwor

Ty brouky dělá River2sea. Zkušenost s nimi nemám, bojím se, jak budou vypadat po ataku prvního bolena :-) ale mám od té firmy popa a toho mám rád.

Čtvrtek 14. května 2009 v 16:09® skwor
      skwor

Sander> Ve vitrínce mám dřívka dvě, a ani jedno není to o kterém mluvím :-) Fakt, svůj nejoblíbenější model od Lauriho jsem zatím neurval. Ale na celém chytej ví o který model se jedná asi jenom jeden kolega, protože je pro mě loni v létě kupoval :-)

Čtvrtek 14. května 2009 ve 14:44® skwor
      skwor

Kubajs> Kdepak, svojí nejoblíbenější Rapalu jsem zatím neurval ani jednu :-)

Čtvrtek 14. května 2009 ve 14:03® skwor
      skwor

Sander> Tak pozor, tahle věc se ráda trhá při náhozu :-))

Čtvrtek 14. května 2009 ve 13:38® skwor
      skwor

A která nástraha letos poletí do vody jako první? Váhám jestli začít polehku, nebo vzít na zahájení těžší vláčku.

Středa 13. května 2009 ve 20:22® skwor
      skwor

vagi> Nebyla ta akce už loni? Chystal jsem se tam, ale nějak mi to nevyšlo… Tam bych šel :-)

Středa 13. května 2009 v 19:45® skwor
      skwor

kubas> Ale seženeš lepší a nedá to tolik práce. Stačí kliknout na odkaz o něco níž :-)

Středa 13. května 2009 v 17:07® skwor
      skwor

Sander> To není nálepkou, je 13tého. Já byl u vody, ale skoro jsem ani nevyšel z domu. Nejdřív jsem nechal v pokoji špičky na winklepicker. To jsem si vzpomněl při balení a bylo to v pohodě. Sešel jsem dolů, obul se a zjistil, že na navijáku sice mám cívku, ale samozřejmě tu bez vlasce :-) Tak jsem šel zase nahoru. Pak jsem si už říkal, že je snad to špatné za mnou a s trochou štěstí si vyzkouším nový feederový podběrák. Až asi sto metrů od domu jsem si uvědomil, že v báglu sice očko na ten podběrák mám, ale tyč jsem nějak opomněl doma :-D Tak další návrat, tentokrát poslední. Lov průměrný, cejni a jeden perlín.

Středa 13. května 2009 ve 12:33® skwor
      skwor

cormaxx> Do školy :-) A víkend po tom jedeme na školní výlet, takže zahájení je nejistá daleká budoucnost :-)

Úterý 12. května 2009 ve 20:12® skwor
      skwor

vagi> Díky. Ten prut znám (ten susovo taky:-) ). To bude hezká sestava.