Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 4. května 2009 v 18:34® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD> Chtěl jsem jít, ale byla docela zima.
- Pondělí 4. května 2009 v 18:26® skwor
HaD> Měli jsme stejnou náplň dne. Po příchodu ze školy jsem zalehnul a vzbudil se před šestou

- Neděle 3. května 2009 v 19:16® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Losfedos> Já bych naopak žvejky vynechal a koupil něco s chvějkou. Je to na vkusu každého soudruha.
- Sobota 2. května 2009 v 19:35® skwor
- Diskuze: Ústí nad Labem
A to měl Rybář v začátcích tak pěkně našlápnuto..... ach jo.
- Sobota 2. května 2009 v 11:49® skwor
Sander> Zhruba za dvě hoďky tam jedu zase, dneska se pokusím udělat víc fotek. Akorát nechám doma feedery a beru jenom máčovku na odhoz.
- Sobota 2. května 2009 v 9:32® skwor
Sander> Tak to ten můj je ještě vybledlý
Měli jsme těch tmavších víc, všechny jako ten na fotce. - Sobota 2. května 2009 v 9:22® skwor
Sander> Pěkný. Včera jsem si na Tebe vzpomněl, mezi chycenými kapry bylo taky pár z „nepřizpůsobivé menšiny“ jako ten, co jsi ho sem nedáno dával.

- Pátek 1. května 2009 v 19:08® skwor
- Diskuze: Feeder
crazykapr> Jo tak bigcarpa neumím, ale má po dnešku pocit, že na úhoře nejlepší picker a červi. Víc ve Z lovu.
- Pátek 1. května 2009 v 19:03® skwor
- Diskuze: Z lovu
Ještě karásek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. května 2009 v 19:02® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.5. | Způsob lovu: Feeder
Výborný lov na který se nezapomíná. Na feeder a picker chyceni 2 úhoři (oba na picker), 4 líni, kapry, karasy a cejny jsem nepočítal. Táta měl líny tři, s kapry, karasy a cejny na tom byl stejně. Chvíle kdy jsem zasekl naráz oba pruty, na jednom kapra, na druhém úhoře, stály za to. Fotek moc nemám, nebyl čas.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. května 2009 ve 12:14® skwor
Sander> Tady se zase třou cejni, za celé dopoledne jsem měl dvě ryby. Navečer zajedu jinam, snad to bude lepší.
- Pátek 1. května 2009 v 8:40® skwor
Flid> Nemám, tohle je picker

- Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 14:51® skwor
Právě jsem zjistil, že mám ohromné mezery ve vzdělání. V květnovém rybáři jsem se dočetl, že na jaře se s lightem nachytá dvakrát víc ryb než s mediem.
A já blbec tu pořád ladím koncové sestavy
výběr špičky
Přitom by stačilo mít na každé roční období
jeden prut 
- Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 13:53® skwor
Sander> To nemusí
Na ryby mi mám picker, woby
sbírám 
- Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 13:21® skwor
Ten spodní hodně potěšil. Dneska už nevyráběná 8cm velikost.

- Středa 29. dubna 2009 v 17:03® skwor
Sander> Tady to bylo taky během chvilky. A navíc se to přihnalo po necelé půlhodině u vody.
- Středa 29. dubna 2009 v 16:57® skwor
Alov> Ten Krnov je nějaký tropický ostrov? Tam máte pokaždé úplně jiné počasí než my tady

- Středa 29. dubna 2009 v 16:47® skwor
Robur> Vše nej.
Tak mě letos poprvé zastihla u vody bouřka. Po první rybě jsem sbalil picker a mazal domů.
- Středa 29. dubna 2009 ve 13:38® skwor
proutnik> Stradic s bojovkou je sice pěkný naviják na odhoz, ale pořád nechápu, co tě na něm láká na vláčku. Vzhled? Firma?…
- Úterý 28. dubna 2009 v 19:43® skwor
proutnik> Stráďu bych nechtěl kvůli vysokému převodu. Sám jsem teď přičichnul k Daiwě a od té doby mě k nákupu shimana nic neláká.