Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 4. května 2009 v 18:34® skwor
skwor

HaD> Chtěl jsem jít, ale byla docela zima.

Pondělí 4. května 2009 v 18:26® skwor
skwor

HaD> Měli jsme stejnou náplň dne. Po příchodu ze školy jsem zalehnul a vzbudil se před šestou :-)

Neděle 3. května 2009 v 19:16® skwor
skwor

Losfedos> Já bych naopak žvejky vynechal a koupil něco s chvějkou. Je to na vkusu každého soudruha.

Sobota 2. května 2009 v 19:35® skwor
skwor

A to měl Rybář v začátcích tak pěkně našlápnuto..... ach jo.

Sobota 2. května 2009 v 11:49® skwor
skwor

Sander> Zhruba za dvě hoďky tam jedu zase, dneska se pokusím udělat víc fotek. Akorát nechám doma feedery a beru jenom máčovku na odhoz.

Sobota 2. května 2009 v 9:32® skwor
skwor

Sander> Tak to ten můj je ještě vybledlý :-)) Měli jsme těch tmavších víc, všechny jako ten na fotce.

Sobota 2. května 2009 v 9:22® skwor
skwor

Sander> Pěkný. Včera jsem si na Tebe vzpomněl, mezi chycenými kapry bylo taky pár z „nepřizpůsobivé menšiny“ jako ten, co jsi ho sem nedáno dával.

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img23560.jpg
Pátek 1. května 2009 v 19:08® skwor
skwor
Diskuze: Feeder

crazykapr> Jo tak bigcarpa neumím, ale má po dnešku pocit, že na úhoře nejlepší picker a červi. Víc ve Z lovu.

Pátek 1. května 2009 v 19:03® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu

Ještě karásek.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23545.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 1. května 2009 v 19:02® skwor
    skwor
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.5. | Způsob lovu: Feeder

Výborný lov na který se nezapomíná. Na feeder a picker chyceni 2 úhoři (oba na picker), 4 líni, kapry, karasy a cejny jsem nepočítal. Táta měl líny tři, s kapry, karasy a cejny na tom byl stejně. Chvíle kdy jsem zasekl naráz oba pruty, na jednom kapra, na druhém úhoře, stály za to. Fotek moc nemám, nebyl čas.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23544.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Pátek 1. května 2009 ve 12:14® skwor
      skwor

Sander> Tady se zase třou cejni, za celé dopoledne jsem měl dvě ryby. Navečer zajedu jinam, snad to bude lepší.

Pátek 1. května 2009 v 8:40® skwor
      skwor

Flid> Nemám, tohle je picker ;-)

Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 14:51® skwor
      skwor

Právě jsem zjistil, že mám ohromné mezery ve vzdělání. V květnovém rybáři jsem se dočetl, že na jaře se s lightem nachytá dvakrát víc ryb než s mediem. :-D A já blbec tu pořád ladím koncové sestavy výběr špičky :-)) Přitom by stačilo mít na každé roční období jeden prut :-D

Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 13:53® skwor
      skwor

Sander> To nemusí :-) Na ryby mi mám picker, woby sbírám :-D

Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 13:21® skwor
      skwor

Ten spodní hodně potěšil. Dneska už nevyráběná 8cm velikost.

foto/diskuze/privlac/2009/th-img23530.jpg
      Středa 29. dubna 2009 v 17:03® skwor
      skwor

Sander> Tady to bylo taky během chvilky. A navíc se to přihnalo po necelé půlhodině u vody.

Středa 29. dubna 2009 v 16:57® skwor
      skwor

Alov> Ten Krnov je nějaký tropický ostrov? Tam máte pokaždé úplně jiné počasí než my tady :-))

Středa 29. dubna 2009 v 16:47® skwor
      skwor

Robur> Vše nej.

Tak mě letos poprvé zastihla u vody bouřka. Po první rybě jsem sbalil picker a mazal domů.

Středa 29. dubna 2009 ve 13:38® skwor
      skwor

proutnik> Stradic s bojovkou je sice pěkný naviják na odhoz, ale pořád nechápu, co tě na něm láká na vláčku. Vzhled? Firma?…

Úterý 28. dubna 2009 v 19:43® skwor
      skwor

proutnik> Stráďu bych nechtěl kvůli vysokému převodu. Sám jsem teď přičichnul k Daiwě a od té doby mě k nákupu shimana nic neláká.