Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 28. dubna 2009 v 19:14® skwor
skwor

proutnik> Dá, ale připlatíš si. Od letoška se zase vyšší modely v Japonsku dělají, ale třeba twin FC mě nějak nenadchnul.

Úterý 28. dubna 2009 v 16:58® skwor
skwor

Libor> Díky. Jenom jsem ho přiložil k prutu a po puštění tu vzdálenost změřil. Plus mínus 35cm, nechtělo se mi ho dlouho trápit, po jedné fotce šel zpět.

Úterý 28. dubna 2009 v 15:24® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.4. | Způsob lovu: Feeder

První rybačka s pickerem mě utvrdila v tom, že jsem ten prut měl mít už dávno :-) Chyceno dost cejnů, línek a nádherný perlín. Neměřen, ale mého letos největšího (33cm) asi překonal.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23510.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 27. dubna 2009 ve 20:29® skwor
    skwor

Sander> Co je teď v Kajmanovi? Už časáky nekupuju, nemám přehled.

Pondělí 27. dubna 2009 v 18:31® skwor
    skwor
    Diskuze: Feeder

EDYS> Jeden obchod mi neposlal objednané woby a navíc jsem po tom proutku koukal už od zimy. Tak co řešit.

foto/diskuze/feeder/2009/th-img23501.jpgfoto/diskuze/feeder/2009/th-img23502.jpg
    Pondělí 27. dubna 2009 v 16:19® skwor
    skwor

crazykapr> První pocity už jsem ti psal. Kdybych si ho předtím neosahal, tak do něj nejdu. Sedí mi víc než třeba ty byrony.

Pondělí 27. dubna 2009 v 15:16® skwor
    skwor

Garbolino Super squad picker jsem si právě donesl domů. Zítra snad otestuji.

Neděle 26. dubna 2009 v 19:45® skwor
    skwor

proutnik> Vzal bych předobrzdu. Takže to co radí cormaxx.

Neděle 26. dubna 2009 v 16:34® skwor
    skwor

1Mara> Loni to bylo lepší, letos silně zaostávám :-) Ale co dělat doma, že? :-D to jsou ty fišky lepší.

Neděle 26. dubna 2009 v 15:03® skwor
    skwor
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.4. | Způsob lovu: Plavaná

Ze začátku to vypadalo na hezkou rybačku. Hned na první nához vzala pěkná plóťa, chviličku po ní solidní duhák. Na jemné matchovce to byl hezký boj, který se odehrával víc nad hladinou než pod ní. Když jsem si na zhruba 35cm dlouhého pstruha poprvé sáhnul, zmohl se na poslední výpad a zmizel i s háčkem. Pak se k nástraze dostali cejni a bylo po srandě. A tohle jsem vyfotil pod hrází. Podle slov chlapíka z půjčovny lodiček má přes 80cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23453.jpg
      Neděle 26. dubna 2009 v 8:43® skwor
      skwor

mckvak8> Tak to je v pohodě, tam náhradní špička problém není.

Neděle 26. dubna 2009 v 8:25® skwor
      skwor

1Mara> Beru to jako poklonu ;-)

Sobota 25. dubna 2009 ve 20:03® skwor
      skwor

mckvak8> Který prut to odskákal? Jsou firmy, kde máš novou špičku za 130 peněz.

Sobota 25. dubna 2009 v 19:33® skwor
      skwor

Hele chodíte vůbec na ryby? Jak koukám na poslední do Z lovu, tak jenom na první stránce je hned pět příspěvků ode mě :-D

Sobota 25. dubna 2009 v 19:24® skwor
      skwor
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.4.

Od 16 hodin znovu na řece, akorát jinde. Voda silně táhla, každý jsme si sáhli na jednu podoustev. Následoval přesun na stoják, kde jsme si hezky zachytali cejny, mě po chvilce zdolávání spadl slušný duhák. Chytalo se na feeder a houpačku.

Sobota 25. dubna 2009 v 11:51® skwor
        skwor
        Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.4. | Způsob lovu: Feeder

Hezké dopoledne u vody s kolegou Kosákem. Ryb bylo chycených dost, bohužel vše menších velikostí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23438.jpg
          Sobota 25. dubna 2009 v 6:51® skwor
          skwor

cormaxx> Tak tohle vypadá hodně povedeně, hlavně ten nejdelší.

Pátek 24. dubna 2009 ve 20:26® skwor
          skwor

cormaxx> Vzhledově je model 06 asi nejlepší, ale tohle zase pěkně sedne do ruky. Na držení mi moc nesedí rukojeť u TD SE, ale podobný blank a zpracování bych zase za tu cenu hledal sotva, tak to vydržím.

Pátek 24. dubna 2009 ve 20:24® skwor
          skwor

hajan> Pohoda ;-)

Pátek 24. dubna 2009 ve 20:13® skwor
          skwor

hajan> Aha, škoda. Tak ať se daří. Žížalu jsem už letos jednu chytil, ale v akvarijní velikosti :-)