Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 14. dubna 2009 ve 13:15® skwor
skwor

vagi> Jesen to je, to se dá i z téhle fotky poznat.

Úterý 14. dubna 2009 v 8:31® skwor
skwor

Libor> Je to tam. Jsou to takové neoficiální závody, pořádá to pro nás každý rok kamarád, letos byl už třetí ročník. Seděl jsem někde asi v polovině.

Úterý 14. dubna 2009 v 8:28® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.4. | Způsob lovu: Plavaná

Letos poprvé jsem navštívil loni úspěšný flek a byl jsem poměrně zklamán. Záběrů málo, chycených ryb ještě míň. Plánovaný lín se podařil jen jeden v akcarijní velikosti, k tomu několik cejnů a můžu si připsat další slušnou plotici.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23158.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 13. dubna 2009 ve 20:29® skwor
    skwor

Sander> Jsi na omylu. Táta si ráno ukrojil kousek velikonočního beránka a když se k němu po minutě vrátil, našel prázdný talíř :-D A to má náš hafan do jezevčíka hodně daleko :-)

Pondělí 13. dubna 2009 v 17:46® skwor
    skwor

HaD> Nijak. My bez pstruhovky máme ještě moře času :-))

Pondělí 13. dubna 2009 v 17:22® skwor
    skwor

mckvak8> Díky. Asi to ale nepůjde tak lehce, jak si plánuju :-))

Pondělí 13. dubna 2009 v 15:09® skwor
    skwor

Radim11> Teď jim dej pokoj, ještě dva měsíce. To hájení má svůj smysl.

Pondělí 13. dubna 2009 v 11:36® skwor
    skwor

mckvak8> Má to zuby, zhruba 90cm a koncem léta mi to uraflo gumu :-) Na podzim tam už nebyla, dostal jsem se tam pak až když už byla dost zima. Tak letos :-)

Pondělí 13. dubna 2009 v 11:28® skwor
    skwor

V létě si tam zase párkrát zajedu, mám tam nějaké nevyřízené účty z loňska .-)

Pondělí 13. dubna 2009 v 11:09® skwor
    skwor

Beer.Beda, mckvak8> Jo, okolí Kralup. Na ty místa mám pěkné vzpomíny…

foto/diskuze/praha_a_okoli/2009/th-img23121.jpg
    Neděle 12. dubna 2009 v 19:03® skwor
    skwor

Sander> Pěkný jeseny tam máte. Dneska jsem taky jednoho dostal, ale nestál ani za fotku. Zato jsme slušně zalapali tlouště. Nic velkého, ale kamarád hezkou rybu dostal.

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img23110.jpg
    Neděle 12. dubna 2009 ve 13:03® skwor
    skwor
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.4.

…ani náhodou, život není tak zlej. Dá se vážně říct, fajnovej… Skvělá akce se skvělými lidmi. Tak zase někdy.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23076.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23077.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Sobota 11. dubna 2009 v 19:58® skwor
      skwor
      Diskuze: Feeder

A už na to se.em, tyhle diskuze Piranha versus zbytek světa jsou pořád o tomtéž (o howně) a k výsledku se stejně nedoberem. Howgh.

Sobota 11. dubna 2009 v 19:55® skwor
      skwor

Piranha> Tychler u nás feeder hodně zpopularizoval. To mu nikdo nevezme, ale tím jeho zásluhy končí, modlu bych z něj nedělal. Neznáš mě ani Tychlera, tak jak můžeš srovnávat, kdo kolik rybařině dáváme? On víc, to je jisté. Já závodník nejsem, ani tyhle ambice nemám.

Sobota 11. dubna 2009 v 19:45® skwor
      skwor

Teda argument že Tychler chytá na shimana nemá chybu. Dostávat do zadara, tak dělám reklamu snad i na to shimano :-D :-D :-D

Sobota 11. dubna 2009 v 16:14® skwor
      skwor

Piranha> Ale když ti stačí shimano, tak tě nebudu přesvědčovat o opaku. Stejně to nemá smysl.

Sobota 11. dubna 2009 v 16:13® skwor
      skwor

Piranha> Omyl :-) Právě ten můj kamarád co ty šíma prodal, tak MiČR ve feederu vyhrál (týmově). Znám i ostatní z jeho týmu a šímo prut nemají ani jeden. PS: Myslíš že když jsem vláčkař, tak feeder obcházím? Vedle, je to moje hlavní způsob v první polovině roku a feederuju už zhruba šest let.

Sobota 11. dubna 2009 ve 13:25® skwor
      skwor

sus1> První fotka co jsem našel :-))

Sobota 11. dubna 2009 ve 12:52® skwor
      skwor

sus1> Správě. A zpátky k rybám :->

foto/diskuze/feeder/2009/th-img23052.jpg
      Sobota 11. dubna 2009 ve 12:42® skwor
      skwor

sus1> Minulý víkend jsem ale měl v ruce tohle http://www.tropicliberec.cz/…er-rods-12ft a to je naprostá bomba. Před tím se i amnestie trošku ztrácela :-)