Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 14. dubna 2009 ve 14:15® skwor
skwor

vagi> Jesen to je, to se dá i z téhle fotky poznat.

Úterý 14. dubna 2009 v 9:31® skwor
skwor

Libor> Je to tam. Jsou to takové neoficiální závody, pořádá to pro nás každý rok kamarád, letos byl už třetí ročník. Seděl jsem někde asi v polovině.

Úterý 14. dubna 2009 v 9:28® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.4. | Způsob lovu: Plavaná

Letos poprvé jsem navštívil loni úspěšný flek a byl jsem poměrně zklamán. Záběrů málo, chycených ryb ještě míň. Plánovaný lín se podařil jen jeden v akcarijní velikosti, k tomu několik cejnů a můžu si připsat další slušnou plotici.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23158.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 13. dubna 2009 ve 21:29® skwor
    skwor

Sander> Jsi na omylu. Táta si ráno ukrojil kousek velikonočního beránka a když se k němu po minutě vrátil, našel prázdný talíř :-D A to má náš hafan do jezevčíka hodně daleko :-)

Pondělí 13. dubna 2009 v 18:46® skwor
    skwor

HaD> Nijak. My bez pstruhovky máme ještě moře času :-))

Pondělí 13. dubna 2009 v 18:22® skwor
    skwor

mckvak8> Díky. Asi to ale nepůjde tak lehce, jak si plánuju :-))

Pondělí 13. dubna 2009 v 16:09® skwor
    skwor

Radim11> Teď jim dej pokoj, ještě dva měsíce. To hájení má svůj smysl.

Pondělí 13. dubna 2009 ve 12:36® skwor
    skwor

mckvak8> Má to zuby, zhruba 90cm a koncem léta mi to uraflo gumu :-) Na podzim tam už nebyla, dostal jsem se tam pak až když už byla dost zima. Tak letos :-)

Pondělí 13. dubna 2009 ve 12:28® skwor
    skwor

V létě si tam zase párkrát zajedu, mám tam nějaké nevyřízené účty z loňska .-)

Pondělí 13. dubna 2009 ve 12:09® skwor
    skwor

Beer.Beda, mckvak8> Jo, okolí Kralup. Na ty místa mám pěkné vzpomíny…

foto/diskuze/praha_a_okoli/2009/th-img23121.jpg
    Neděle 12. dubna 2009 ve 20:03® skwor
    skwor

Sander> Pěkný jeseny tam máte. Dneska jsem taky jednoho dostal, ale nestál ani za fotku. Zato jsme slušně zalapali tlouště. Nic velkého, ale kamarád hezkou rybu dostal.

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img23110.jpg
    Neděle 12. dubna 2009 ve 14:03® skwor
    skwor
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.4.

…ani náhodou, život není tak zlej. Dá se vážně říct, fajnovej… Skvělá akce se skvělými lidmi. Tak zase někdy.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23076.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23077.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Sobota 11. dubna 2009 ve 20:58® skwor
      skwor
      Diskuze: Feeder

A už na to se.em, tyhle diskuze Piranha versus zbytek světa jsou pořád o tomtéž (o howně) a k výsledku se stejně nedoberem. Howgh.

Sobota 11. dubna 2009 ve 20:55® skwor
      skwor

Piranha> Tychler u nás feeder hodně zpopularizoval. To mu nikdo nevezme, ale tím jeho zásluhy končí, modlu bych z něj nedělal. Neznáš mě ani Tychlera, tak jak můžeš srovnávat, kdo kolik rybařině dáváme? On víc, to je jisté. Já závodník nejsem, ani tyhle ambice nemám.

Sobota 11. dubna 2009 ve 20:45® skwor
      skwor

Teda argument že Tychler chytá na shimana nemá chybu. Dostávat do zadara, tak dělám reklamu snad i na to shimano :-D :-D :-D

Sobota 11. dubna 2009 v 17:14® skwor
      skwor

Piranha> Ale když ti stačí shimano, tak tě nebudu přesvědčovat o opaku. Stejně to nemá smysl.

Sobota 11. dubna 2009 v 17:13® skwor
      skwor

Piranha> Omyl :-) Právě ten můj kamarád co ty šíma prodal, tak MiČR ve feederu vyhrál (týmově). Znám i ostatní z jeho týmu a šímo prut nemají ani jeden. PS: Myslíš že když jsem vláčkař, tak feeder obcházím? Vedle, je to moje hlavní způsob v první polovině roku a feederuju už zhruba šest let.

Sobota 11. dubna 2009 ve 14:25® skwor
      skwor

sus1> První fotka co jsem našel :-))

Sobota 11. dubna 2009 ve 13:52® skwor
      skwor

sus1> Správě. A zpátky k rybám :->

foto/diskuze/feeder/2009/th-img23052.jpg
      Sobota 11. dubna 2009 ve 13:42® skwor
      skwor

sus1> Minulý víkend jsem ale měl v ruce tohle http://www.tropicliberec.cz/…er-rods-12ft a to je naprostá bomba. Před tím se i amnestie trošku ztrácela :-)