Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 11. dubna 2009 ve 12:10® skwor
- Diskuze: Feeder
Piranha> O žádný špičkový akci nebyla řeč. Označil jsi Semu za ludru (10:36), což je kravina. V mnohém to „slavné“ šímo převyšuje. Proč by jinak kamarád prodával dvě katany (ani ne za litr) a kupoval dvě Semy? Hm… Tím je řečeno všechno, dál to rozpitvávat nemá cenu.
- Sobota 11. dubna 2009 v 11:43® skwor
Piranha> Tele feedery jsou šmejdy od všech firem, ale o těch tu před tím nepadlo ani slovo. Amnesia má za prvé úplně jinou akci než šíma, za druhé cena je na takový prut víc než slušná a za třetí šímo vysoce převyšuje (minulý víkend jsem chytal s Antaresem, můžu porovnávat). Jak jsem říkal, zatím jsem našel jediný prut, co se mi líbil víc než Amnesia.
- Sobota 11. dubna 2009 v 11:19® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Asi Tě poslechnu. Dobrou a ať se něco povede.
- Sobota 11. dubna 2009 v 11:14® skwor
Sander> Tak dnešní řeka padla. S trochou štěstí se dostanu aspoň ještě na jeden stoják. Uvidíme. Jsem totiž polomrtvý

- Sobota 11. dubna 2009 v 11:07® skwor
Sander> Myslel jsem, že v těch 5 už je vidět. Kulový
S trochou štěstí zajedu po obědě na řeku, ale spíš až zítra. - Sobota 11. dubna 2009 v 10:43® skwor
Sander> Za to, že jsi včera veřejně neřekl ten peprnější výraz ohledně mého vstávání, tak Ti sem jednoho mechového krasavce hodím

- Sobota 11. dubna 2009 v 10:30® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.4. | Způsob lovu: Feeder
I přes těžké vstávání (pět ráno je kurwa brzo) jsme si s kamarádem Alešem užili parádní rybačku. Za zmínku stojí tři kamarádovi líni, z nichž největší pro něj znamenal nový osobák (34cm).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 v 10:22® skwor
Piranha> Sema amnesia – znáš? Znám jediný lepší feeder a to bidlo Káťa to není.
- Pátek 10. dubna 2009 v 18:30® skwor
Vstávat v sobotu v 5 ráno, asi fakt nebudu úplně normální

- Pátek 10. dubna 2009 ve 12:27® skwor
Freestyle už jsou jenom doprodeje, teď se místo nich dělá mayhem. Komě názvu tam rozdíl není.
- Pátek 10. dubna 2009 v 10:03® skwor
Bubo.b> 360 je klasika, ale kratší není problém. Já si zvykl dokonce jenom na třímetr a vyhovuje mi to.
- Pátek 10. dubna 2009 v 9:41® skwor
Bubo.b> Sema z-force nebo therapy. Slušné pruty kolem 1200–1500 Kč.
- Pátek 10. dubna 2009 v 6:59® skwor
Díky moc, všem. Udělal mi radost

- Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:29® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.4.
Doplním fotky mého dnešního „zlaťáka“ – 38cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 v 17:12® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.4. | Způsob lovu: Feeder
První vycházka o velikonočních prázdninách stála za to. Perlíni, plotice, cejni, amurek, kamarádovi se povedl kapřík a… nový osobáček. Nádherný lín 38cm. Bohužel selhala technika, takže jeho fotky dodám patrně večer.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 v 8:29® skwor
Hany> Letos jsem zatím jenom feederoval, to je pravda. Teď už to bude zajímavější, až klesne řeka, vytáhnu i mouchu.
- Čtvrtek 9. dubna 2009 v 8:10® skwor
Hany> Jj, Daiwy jsou někde jinde. Jedna mi tu teď sedí na matchovce a čeká na dopoledne

- Středa 8. dubna 2009 v 19:44® skwor
Libor> Okolí Kladna. Jenomže dneska se mi objevilo tolik nabídek na víkend, že nakonec vůbec nevím, jak na tom budu s časem…
- Středa 8. dubna 2009 ve 13:59® skwor
Libor> Nechystáš se během Velikonoc zavítat do našeho kraje? Docela bych uvítal společnou rybačku. Mimo neděle, to už něco mám…
- Úterý 7. dubna 2009 ve 20:28® skwor
čabi> Mám pro tu firmu slabost
aspoň u vláčáků. Jejich
naviják se mi teď podělal, ale měl jsem ho na těžší rybačku, čili
celkem oprávněně.