Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 7. března 2009 v 10:22® skwor
skwor

Sander> A ti k tomu přidali ještě super fotky :-D Včera večer mi tu zrovna tohle hrálo.

Sobota 7. března 2009 v 9:55® skwor
skwor

Sander> Alkohol je, jak řekla, lidstva metla… (copyright Tři sestry) :-D

Pátek 6. března 2009 v 17:52® skwor
skwor

vlastik99> Vítej. Vyplň si trošku kartu, ať o Tobě něco víme ;-)

Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:01® skwor
skwor

Kazan> Až bude lepší počasí, tak bych tam zajel na celodenní výlet. Určitě bych se ozval.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:57® skwor
skwor

Kazan> Stejně se při povodních ta řeka vrátí do původního koryta a nějaká regulace tomu nijak nepomůže. Já tam chytal snad jenom třikrát, ale rád bych tam zase zajel.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:44® skwor
skwor

Kazan> Něco podobného teď provádějí s Litavkou. A tam je to hodně velká škoda. Podle toho co vyprávěl hajan, to tam muselo být dřív naprosto perfektní. Jenomže kdeže ty loňské sněhy jsou…

Čtvrtek 5. března 2009 ve 14:31® skwor
skwor

Fugas> Tak to se vyplatí :-)) Jaké jsi vzal?

Středa 4. března 2009 v 19:54® skwor
skwor

Kazan> Koukám, že všude to vypadá stejně.....8-(

Středa 4. března 2009 v 19:38® skwor
skwor

Sander> Tak to zkoukneš zítra na netu :-|

Středa 4. března 2009 v 19:32® skwor
skwor

Sander> 20:00 Nova – Víš co bude? :-)

Středa 4. března 2009 v 18:11® skwor
skwor

cormaxx: Ten rozdíl ve střevech u těch navijáků podle mě taky tak velký nebude. Za tu cenu u nás lepší mašinky než ty ryobi klony nejsou. Ale za oceánem jo :-)

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28518.jpg
Středa 4. března 2009 ve 14:59® skwor
skwor

albin> To jsem nezjišťoval, ale pokud bude jasné, že to je sumčí vláčka, tak by s tím snad problém být neměl. Nevím…

Středa 4. března 2009 ve 14:55® skwor
skwor

albin> Já chtěl včera objednat tak tři kousky od Salma. Skončilo to tím, že jsem vybral jeden a u dalších jsem se nemohl rozhodnout, které vzít. Tak jsem ušetřil :-)

Středa 4. března 2009 ve 14:48® skwor
skwor

albin> To se ještě uvidí :-)) Ale jo, díky tomu Red arcu Ti odpustím :-) Pěkný nákup, ať jsi spokojený.

Úterý 3. března 2009 ve 21:05® skwor
skwor

Dredaty: Já mám teď tohle www.rsp-fishing.cz Ta gramáž v praxi nesedí, relita je někde kolem 20–50g. Na těžší přívlač za tu cenu parádní prut.

Úterý 3. března 2009 ve 20:53® skwor
skwor

LuboO: Ono to je taky o prutu, zrovna to Mikado má strašně křehkou tu vlepovanou špičku a s použitím pletenky by nemusela dlouho vydržet. Na UL monofil.

Úterý 3. března 2009 ve 20:46® skwor
skwor

Dredaty: Tak pokud jsi měl v ruce oba a můžeš porovnávat, pak není co řešit, ber x-fast. Já bych se rozhodl pro ten druhý, ale to jenom proto, že cíleně na woblery mám jiný prut (taky Dragon, akce fast).

Úterý 3. března 2009 ve 20:26® skwor
skwor

LuboO: Podle mě by na to seděl ten Mikado feeling, jak jsme se o něm bavili přes osobku. Ta cena je slušná.

Dredaty (sympatická přezdívka, taky jsem chtěl dredy mít:-) : Ten prut je dobrý, možná by ale stálo zato zvážit, jestli nevzít ten samý s med-fast akcí…U navijáku stojím za Red arcem. Za tu cenu u nás lepší není a kvalitnější brzdu jsem zatím nikde neviděl, ani u dražších modelů.

Úterý 3. března 2009 ve 20:00® skwor
skwor

Salmo: Dneska to je v pohodě, těch krátkých UL je dost a cenově se to taky moc neliší. Špatný nebude ani jeden.

Jinak dneska jsem měl v plánu objednat tak tři kousky od Salma. Můj výběr skončil tím, že jsem odklepnul jeden 9cm roach a dál jsem se prostě nerozhodnul :-) Takže jsem nevzal nic.

Úterý 3. března 2009 v 17:16® skwor
skwor

Sander: Pamatuješ na naší podzimní diskuzi o rybách v jezírku? Právě jsem vylovil 8 karasů a pár jich ještě je pod ledem, na ty se nedostanu. :-(