Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 23. prosince 2008 ve 12:22® skwor
skwor

Na Silvestrovskou vláčku chodím taky, o Vánocích jsem zatím u vody nebyl.

Úterý 23. prosince 2008 v 11:40® skwor
skwor

Tak co, kdo z Vás jde zítra k vodě? Budu jediný? :-)

Pondělí 22. prosince 2008 ve 20:02® skwor
skwor

mir> Hlavně nedávej místo lanka pletenku. To je o ničem a můžeš tam klidně nechat ten monofil, protože výsledek bude stejný.

Pondělí 22. prosince 2008 ve 14:42® skwor
skwor

dam> Tak na toho zandera už máš zájemce :-) Až budeš vědět cenu, tak mi dej vědět. Díky

Pondělí 22. prosince 2008 ve 14:31® skwor
skwor

doktor.fiSh> Nespěchej, sepsat tolik věcí pár dní zabere ;-)

Pondělí 22. prosince 2008 ve 13:59® skwor
skwor
Diskuze: Feeder

dam> Jj, to je povedená věc. Hlavně je neuvěřitelně lehká.

Pondělí 22. prosince 2008 ve 13:43® skwor
skwor

Kubajs> Měl. A bohatě mi to stačilo.

dam> Třeba magnesia je hodně povedená, takže těch nových bych se nebál…

Pondělí 22. prosince 2008 ve 13:04® skwor
skwor

Kubajs> Na pohled možná :-)) mě se nelíbí.

Pondělí 22. prosince 2008 ve 13:03® skwor
skwor

vagi> Jj, viděl. Zase po letech se v televizi objevilo něco, co mě baví :-)

Pondělí 22. prosince 2008 v 11:16® skwor
skwor

inspo> Shimano dělalo hezký navijáky kolem roku 2000, to byly modely jako Sahara, Super x gt apod. Ty nové se mi nelíbí, všechno pozlacené, provrtané… ble :-) Ty cormorany jsou tady, mě se ten desing poměrně líbí www.fishing-mart.com.pl

Pondělí 22. prosince 2008 v 11:07® skwor
skwor

Když bojovku, tak bych si počkal na novinky od Cormoranu. Od té doby co se spojil s Daiwou mají hodně dobré stroje a teď budou mít i dost modelů s bojovkou.

Neděle 21. prosince 2008 v 19:47® skwor
skwor

Salmo: Jsem si to myslel. Zatím jsem ale viděl jenom od 5cm výš, tak jsem si nebyl jistý.

Neděle 21. prosince 2008 v 19:38® skwor
skwor

Salmo: Co jsou zač ten zelený a modrý? Díky

Neděle 21. prosince 2008 v 15:03® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.12. | Způsob lovu: Feeder

Plánovaná rybačka na Berounce nevyšla, tak jsem sbalil feeder a vyrazil si to vynahradit na Záplavy. Ryby najely brzo, ale záběry byly i přes použití nejjemnější špičky skoro neznatelné. Nakonec z toho byli dva cejni a aspoň jsem se vyhnul tomu předvánočnímu blázinci.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21413.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21414.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 21. prosince 2008 ve 12:13® skwor
    skwor

dam> Pokud by mezi těmi proutky, kterých se budeš zbavovat, Shimano solstace zander 2,7m 10–30g, tak bych měl zájem ;-)

Neděle 21. prosince 2008 v 10:35® skwor
    skwor

Sander> Proto nejsem příznivcem „pavučin“ ani při plavačce ani při UL pod 0,12mm nejdu a i tu dvanáctku používám jenom v zimě. Vím že se tak možná připravím o záběry, ale prostě trhat ryby při zdolávání mi nedělá dobře.

Sobota 20. prosince 2008 v 19:30® skwor
    skwor

EDYS> Jak psal dam, bude se Ti s tím hodně mizarně nahazovat. Za litr už seženeš hodně povedený UL vláčák, se kterým bude lov o něčem jiném. Jestli chceš konkrétní typy, tak osobka.

Sobota 20. prosince 2008 v 18:21® skwor
    skwor

dam> O 25 prutů vedeš :-D a já si myslel, že moje tři vláčáky jsou dost :-)

Hany> V zimě jo, to se pořádně ani nic jiné v lepších velikostech chytat nedá. Ale letos mě začali hodně bavit boleni.

Sobota 20. prosince 2008 v 18:11® skwor
    skwor

dam> 54cm na vláčku je nádhera. Mě se letos povedli nad pade čtyři, nej 53cm, ale kromě jednoho všichni na plavačku. Už to chce změnu, příští sezónu věnuji jiným fiškám.

Sobota 20. prosince 2008 ve 12:47® skwor
    skwor

Hany> Ozzáka jsem uložil k ledu, aby si pak někdo nemyslel, že vypadám jako Dejdar :-))