Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 13:17® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1> Já se nepřestěhoval, navštěvuju oba servery. A za stařešinu se tady nepovažuju, chodím sem asi dva a půl roku, což oproti některým moc není.
- Neděle 6. července 2008 v 19:24® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.7. | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem přišel o rybu, o kterou intenzivně snažím celý rok. Po hodince lovu to vypadalo, že skončím jako bezrybka, ale po přesunu o pár metrů níž to přišlo. Na druhý nához rána do rotačky a můj UL proutek s gramáží 2–7g se prohnul do krásného oblouku. Ryba se mi ukázala na hladině, takže jsem viděl s kým mám tu čest. Byl to tloušťák 55+, který se při dalším výpadu mé 00 rotačky zbavil. To mě bude ještě hodně dlouho mrzet. Kromě něj se povedlo ještě pár tlouštíků do 40cm, které jsem ani neměl náladu fotit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. července 2008 v 16:19® skwor
Sander> Pravda kolego, přehlédl jsem se

- Neděle 6. července 2008 v 16:05® skwor
hecht> Na co vlastně zabral? Já se letos nedostal dál než na 52cm.
- Sobota 5. července 2008 ve 21:26® skwor
inspo> Snad jsi to pochopil, vysvětlovat moc neumím

- Sobota 5. července 2008 ve 21:22® skwor
inspo> Když si nastavíš ve svém profilu – nastavení stránek – smajlíky, tak se Ti místo slova
zobrazí smajlík. - Sobota 5. července 2008 ve 20:10® skwor
hecht: Gratuluju, parádní ryba.

- Pátek 4. července 2008 v 16:14® skwor
Sander> Na to že jsi chtěl ty kapráky prodat je používáš nějak často
Kdy budeš mít čas? - Čtvrtek 3. července 2008 v 17:22® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
yerrx> Dám Ti radu do života. Vybodni se na teorii a běž si to vyzkoušet k vodě.
- Středa 2. července 2008 ve 12:45® skwor
Sander: To nasere, znám to. Teď na tlouště kašlu (mezi těma desítkama rekreantů u vody stejně ve většího nevěřím).
- Úterý 1. července 2008 ve 20:26® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.7.
Řeka je obsazená koupáči a dost pod normálem, ale stálo to za to. 29 a 27cm se v místních podmínkách rovná malému zázraku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. června 2008 v 11:34® skwor
Alivio: Gratuluju a přeju hodně štěstí.

- Sobota 28. června 2008 v 17:29® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.7.
Řeka je už zase v obležení rekreantů, ale tloušti jsou při chuti. Chytáno na mušku a vláčku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. června 2008 ve 12:19® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: včera a dnes
Brzké vstávání se vyplatilo, užil jsem si nádhernou rybařinu a byl jsem u rybníka skoro sám. Bílá ryba brala skoro na hod, k tomu se přimotal jeden kapřík a 6 línů (včera 2 dnes 4). A ztratil jsem rybu, která mě bude hodně dlouho mrzet. Po záseku jsem mohl jenom sledovat jak z cívky mizí vlasec. Ryba udělala dva silné výpady a byla v p…i. Tipuju to na sumce, kterých tam je dost, ale nebylo mi souzeno ho zdolat. S prutem 10–30g bych stejně moc šancí neměl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. června 2008 ve 20:10® skwor
Kubajs> Tvar shad rapa s dlouhou lopatkou je pravý shad rap. S lomenou „zetkovou“ lopatkou je shallow shad rap.
- Úterý 24. června 2008 ve 20:01® skwor
Kubajs> Super shad rap je trošku něco jiné než co popisuješ

- Úterý 24. června 2008 v 9:09® skwor
Sander> Jesen se dneska neukázal, ale ryb bylo dost. Zítra jdu zase, ta ranní atmosféra u rybníka je nádherná (letní rána jsou jediné chvíle, kdy si užívám klasickou bobkařinu).

- Pondělí 23. června 2008 ve 21:22® skwor
Sander> Též děkuju

- Pondělí 23. června 2008 ve 21:16® skwor
Sander: Gratulace, pěkná ryba. Zítra od pěti ráno na ně jdu taky, minule jsem tu chytil dva na stojáku.
- Pátek 20. června 2008 ve 20:03® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.6.
Pohodová rybačka s tátou. Ryb se na břeh podívalo dost, každý jsme si chytili i jednoho jesena kolem 35cm. Je to zde docela vzácná ryba, tak udělali radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.