Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:25® osprey
osprey

Děkuji všem, co zašli nebo ještě zajdou. Některé rozhovory byly moc fajn.

Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:23® osprey
osprey

Kazan> I tak to bylo fajn. Pokračování dáme příště s multíkem v ruce.

Středa 21. listopadu 2012 ve 23:21® osprey
osprey

Katerina.K> Málokdo je dokáže všechny zodpovědně srovnat, protože by je musel číst všechny.

A nemyslím, že by některý byl jasně nej, protože to by pak ty ostatní přišly brzy na buben.

Někde je víc o kaprech, jinde o přívlači, jinde zase o lovu v zahraničí. Těžko říct. Vybrat si musí čtenář.

Já čtu Českého rybáře – protože do něj píšu:-))

Středa 21. listopadu 2012 ve 22:58® osprey
osprey

Alivio> Tak proti tomu není jeden okoun za hubu nic.

Středa 21. listopadu 2012 ve 22:48® osprey
osprey

1Mara> V klídu. Leontýn byl za foťákem a když se podíváš, tak tohle předvádí i přivlačová elita na obálkách časopisů.

Osobně nemám proti úchopu za tlamu nic. Ale nepáčit! Zvednout a použít druhou ruku.

Středa 21. listopadu 2012 ve 22:11® osprey
osprey

MIG-35> Beru normálně shora za hlavou. Na opravdu velké mám v kajaku podběrák, je to tak lepší.

Středa 21. listopadu 2012 ve 21:56® osprey
osprey

MIG-35> Když ho zalomíš přes hranu ruky, tak mu dáváš pod těmi žábrami masáž srdce. Samotné držení za tlamu není problém – bere se tak sumec, kleště na braní ryb se tak používají apod. Mě krká to lámání.

Člověk má dvě ruce, není problém tu rybu podepřít v oblasti řitní ploutve. Navíc pak ta fotka líp vypadá.

Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:23® osprey
osprey

MIG-35> Lepší každej den, než nemít co do žaludku:-))

Na té strouze si rybu chytíš taky.

Úterý 20. listopadu 2012 v 18:34® osprey
osprey

Veronika3> Ona spousta cizích ryb ani české názvy nemá. Kdo se o ně zajímá, tak jako tak skončí u latiny.

Zkus tohle, ale je to rasovina se v tom zorientovat. Dávej tam do vyhledávače latinské názvy a doufej, že na tebe něco vypadne. www.biolib.cz/

Další finta je, že zadáš latinský název do Googlu a necháš si zobrazit jen stránky v češtině. Pokud tam ten název najdeš, koukni, co je to za stránku, věř jen těm, co vypadají dostatečně renomovaně.

Úterý 20. listopadu 2012 v 1:06® osprey
osprey

David Havlíček> A dobré ráno. Začínám den tím nejlepším, čím se dá. Jdu se vycpat.

Pardon, vyspat.

Pondělí 19. listopadu 2012 ve 13:29® osprey
osprey

Katerina.K> Milá dámo či slečno. Všechny batohy jsou v zásadě použitelné. Problém je v tom, jaké máte na to zavazadlo požadavky. Má to být velký batoh, kam se vejdou pruty, vidličky, stolička, kýbl s krmením a spousta dalších věcí nebo batůžek na pár krabiček s nástrahami, svačinu a pláštěnku?

Má to být nepromokavé s membránovým povrchem nebo stačí prostě jen batoh?

A co cena. Koupíte to nejlepší (a tudíž nejdražší) nebo budete koukat po něčem levném?

Každý větší internetový rybářský obchod má batohů na výběr dost.

http://www.rsp-fishing.cz/…sky-pouzdra/ http://www.tropicliberec.cz/…y-a-pouzdra/ http://rybar.braunstar.cz/…tohy--tasky/

Neděle 18. listopadu 2012 ve 22:26® osprey
osprey

peta128> Na mé lodi je vítr v zádech v pohodě:-))

Neděle 18. listopadu 2012 ve 22:16® osprey
osprey

peta128> Pokud máš dobrou loď, tak 3 – 4 hodiny. S kajakem bych si pod tři troufal. Se šlapacím možná pod dvě.

Přesněji řečeno, s kajakem to jde tak za 40 minut – převezeš ho z Olešné do Tuklek na autě:-))

Neděle 18. listopadu 2012 ve 22:00® osprey
osprey

TOMMY CATFISH> No a jak dlouho ji taháš, než má na té desítce dost?

Neboj, i my v Čechách máme lidi, co tvrdí, že parma na desítce vlasci je to nejlepší, co může být. Já s tím hluboce nesouhlasím a myslím si, že lov parmy na vlasec 0.10 mm je v pětině případů nutnost (typicky na závodech) a ve zbytku póza. Sám jsem chytal parmu na desítku jednou před lety. Měla tak půl metru a jezdila mi pod nohama nejmíň půl hodiny než měla dost. Svoje největší parmy jsem nezdolal na vlasci 0.18 mm. Předřely to o kameny, ani jsem je neviděl.

Tento příspěvek byl editován 18.11.2012 21:13:09 uživatelem osprey.
Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:59® osprey
osprey

Libor> Jeseter je sibiřák.

Sobota 17. listopadu 2012 ve 13:53® osprey
osprey

MIG-35> Tak se k tomu postav jako chlap, každý máme nějaké fóbie. Já bych zase vylez na strom před takovou velikou zubatou rybou:-D

Sobota 17. listopadu 2012 ve 13:28® osprey
osprey

skwor> On tu žlutou ňáko nerad. Když jsem mu minule ten zázrak ukázal a zatřepal s ním ve vzduchu, vylezl na strom a dvě hodiny nechtěl dolů:-))

Sobota 17. listopadu 2012 v 0:07® osprey
osprey

Scanix> Jestli ti spad na šutry, tak tě ani nemusí mrzet, že je okovanej.

Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 19:42® osprey
osprey

Char> Myslím, že bychom si tady mohli založit uzdravovnu.

Ale je to fajn vidět, že existuje tolik slušných a přejících lidí. :-))

Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 19:33® osprey
osprey

Když tu tak na to koukám, na něco jsem si vzpomněl.

Víte, jak se uzdravujou policajti? Největší šarže si stoupne doprostřed dvora a ostatní chodí kolem a zdraví ho, až se uzdraví:-))