Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 11. listopadu 2012 ve 21:09® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor> Když slíbíš (a máš šanci to splnit), že uděláš firmě dost velkou reklamu, tak ti ho na měsíc dva půjčej. Mě ty dvířka otvírají Duely a recenze, které firmám při vrácení předám
Na druhou stranu, hromadu věcí do Duelu kupuju za své tak jako kdokoli jiný.
Fór je právě v tom, že naviják vracím s recenzí a balíčkem fotek. Byl bych rád, aby ty fotky za něco stály a daly se normálně použít – třeba na reklamní leták. Letos mi buď chybí čas nebo není světlo. Ale budu ten cajk muset vracet a je třeba se snažit.
Akorát ten černej naviják, s tím starost nemám, ten je můj.
A mimochodem, není to jen o Stradicách. Mám tu i Alivio a Sweepfire. Na vlastní žádost. A musím něco odchytat i s těmi.
Tento příspěvek byl editován 11.11.2012 20:11:12 uživatelem osprey. - Neděle 11. listopadu 2012 ve 20:31® osprey
Budete se divit, ale ještě mi letos Petr dvakrát na rybách pomoh. Nic paranormálního, prostě shoda náhod.
Slíbil jsem, že rok nevlezu na jeho fleky, abych netěžil ze smrti kamaráda. Takže možná sem časem dám nějakou tu padesátku tlouště nebo mníka.
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 12:50® osprey
ssg.Jimmy Wild> Dneska ne. Včera jsem to nějak přetáhl s prací (hlavně aktuální článek) a bolí mě záda jako psa. Navíc si musím vyšetřit delší časový blok na nový výjezd kajakem.
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:11® osprey
MIG-35> Já se taky nepřu. Ale ono je důležité vědět, co se s vodou děje. Daleko důležitější než jestli máš Daiwu nebo Shimano.
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:00® osprey
MIG-35> No právě – a David píše o kalné. To je z rybníků. Tolik nepršelo.
- Úterý 6. listopadu 2012 v 19:22® osprey
MIG-35> Což jo, voda je. Ale přišla ti kalná?
Ten kalný hnůj teče, když se dolovuje rybník. Blanice to mívá, do Otavy moc rybničních stok nevede. Zato Lužnice je kolikrát na podzim jak Cloaca Maxima.
- Úterý 6. listopadu 2012 v 18:46® osprey
David Havlíček> Že by tolik pršelo? Nebo je to tím, že se pořád ještě loví rybníky?
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 23:42® osprey
David Havlíček> Mě bude jednou stačit Balt. Ale je třeba trénovat.
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 23:32® osprey
David Havlíček> Akorát sem jdu dát něco fotek z té části dne, kdy bylo ještě hezky.
Nebál jsem se o sebe ani v nejmenším, ale vezl jsem na přídi obě zrcadlovky, tak jsem doufal, že nepřijde nějaká zlomyslná vlna a nepřipraví mě o výrobní prostředky.
Až bude teplá voda, musím zkusit větší vlny. Teď už není čas na experimenty, zvlášť když jeden jezdí bez vesty.
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 23:15® osprey
David Havlíček> On ten kajakosraz byl hlavně o setkání a vyzkoušení některých věcí.
Na rybu jsme si taky sáhli, ale žádné orgie se nekonaly. Lámalo se počasí.
Zajímavější byl večerní test kajaků – 2 km proti větru, ve vlnách a potmě. Jsou to šikovné loďky.
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:02® osprey
hraji> Souhlas, šel bych. Ale byl jsem včera. Dobrého pomálu…
- Pátek 2. listopadu 2012 ve 23:16® osprey
BoBo-Falknow> Jasně že jo. Spíš jde o to, že časem snad přijdu, jak na to a bude to lepší.
- Pátek 2. listopadu 2012 ve 23:06® osprey
BoBo-Falknow> U mě je jeden problém. Já se to učím. S lodí je to spousta nových neznámých. Co jsem znal doteď, to moc neplatí.
Dvě třetiny času věnuju tomu, že zkouším věci, které nefungují a pokouším se zjistit, proč nefungují. A ty ryby ani zdaleka nejsou všude a je jen málo míst, kde na ně narazím dvakrát po sobě.
- Pátek 2. listopadu 2012 ve 22:45® osprey
MIG-35> Pořiď, je to dobrý doplněk k zelené.
- Středa 31. října 2012 ve 14:57® osprey
džigit> Ti dva spolu nepůjdou, měl jsem toho víc.
- Středa 31. října 2012 ve 14:41® osprey
džigit> Navijáky do Duelů a tak. Práce na hodiny – když si třeba i vysypeš brzdové podložky, stěhuješ se kvůli světlu a pozadí (když fotíš černýho Gold Arca a po něm bílýho Stradica, tak se stěhuješ se vším všady).
Jo, moh bych to namlátit kompaktem na stole za půl hodiny, ale když tady kecám do toho, jak se má fotit, tak musím jít příkladem
- Středa 31. října 2012 ve 14:29® osprey
Heršvec, to je komunikace.
Já strávil dopoledne čuměním do foťáku. Jak jsem se tak hrbil na tou věcí a snažil udržet dlouhé časy, vybavila se mi ta slavná Werichova věta: „Tak dlouho tajila dech až chcípla.“
- Pondělí 29. října 2012 v 17:14® osprey
David Havlíček> Mě je to jedno. Byl jsem tam od té doby párkrát a nepotkal jsem ji.
Sejře mě ta víš která. Ta bude dlouho.
Tento příspěvek byl editován 29.10.2012 16:14:38 uživatelem osprey. - Pondělí 29. října 2012 v 16:48® osprey
džigit> Pomůže to mě. Uleví se mi.
Chytnu před kamerou sto ryb a řeknu tři sprostá slova. Ryb je tam nakonec desetina, ale ty slova všechny.
Naštěstí ještě nikdo nenatočil mou reakci na to, když mi potřetí za sebou během dne padne připojení…
- Pondělí 29. října 2012 v 15:38® osprey
David Havlíček> Já to věděl. Ber to tak, jako bych ti je právě zopakoval