Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 29. října 2012 ve 14:22® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> To jsem zvědav, co tam ten Horáček zase bude předvádět. U nich ve vsi zaujal nejvíc tím, že na předchozích videích mluví sprostě.
- Pondělí 29. října 2012 ve 13:04® osprey
Fryw> On není problém mít na prutě zažranou rybu aniž by se cokoli pohlo. I velkou. Stává se mi to, hlavně s delšími návazci.
Viděl jsem takhle chytit devítikilového kapra. Pípák sousedovi pípl a nic. Po hodině chtěl smotat a přehodit prut… A co myslíte? Měl ho tam!
- Pondělí 29. října 2012 ve 12:47® osprey
Fryw> Jo jo, sibiřák. No vidíš, já jich tam mám několik, ale takového ne.
Žádná škoda, ještě neumíráme
- Pondělí 29. října 2012 ve 12:36® osprey
Fryw> Podle toho mála, co je vidět, sibiřský.
- Pondělí 29. října 2012 ve 12:29® osprey
MIG-35> Nejhorší je, že se nedostaneme všude. Jsou tam tunely v té izolaci, prakticky kdekoli, desítky tepelných mostů… Sráží se tu voda na sádrokartonech a někudy i zatéká.
Tu díru, kudy tam leze, jsem snad ucpal, ale čeká nás veselá zima. To je to soužití s přírodou
- Pondělí 29. října 2012 v 11:47® osprey
MIG-35> Mě to čeká. Myslel jsem, že včera, ale nedalo se. Řešil jsem průnik kuny do stavení – totálně zdevastované izolace v podkroví.
I v minulých letech tam párkrát byla, ale letos jí prdlo v kouli.
- Sobota 27. října 2012 v 18:26® osprey
Byl jsem dneska venku celý den. Ráno jsem se účastnil odlovu generačních potočáků, cestou zpátky jsem se zastavil na dvě hodiny na řece.
V dobrých hadrech to jde přežít bez problémů, ryba se chytit dá. Co je na hrachy, je fototechnika. Suším všechny tři foťáky, mají vodu všude.
- Pátek 26. října 2012 v 17:25® osprey
MIG-35> Já se vyjadřoval k Mírově poznámce ohledně psa. To, že přítomnost psa odradila ty lidi od eskalace konfliktu je lepší než kdyby to skončilo pokousáním někoho z té trojice.
Lítal bys se psem po veterinářích a sám po soudech nebo po všech čertech.
- Pátek 26. října 2012 v 16:21® osprey
mvincik> Ne, neproháním. Jednak běžně pracuju na jiném compu a krom toho jsme v předdušičkovém čase navštívili hroby předků. I dost vzdálené.
Kajak bude mít chvíli pauzu.
- Pátek 26. října 2012 v 16:14® osprey
mvincik> Blbost – víš, co by měl kolem toho lítání a papírování? Pes přesně splnil účel – byli tři, ale nechtělo se jim do konfliktu.
- Středa 24. října 2012 v 9:54® osprey
Jo, dobrý.
Slyšel jsem, že už neberou a brát nebudou (můžu si tyhle řeči dovolit, dnes s prutem nikam nejdu).
- Pondělí 22. října 2012 ve 21:21® osprey
Alivio> Gratulace! Ať je to zdravé, chytré a dělá to rodičům jen radost.
- Pondělí 22. října 2012 ve 20:25® osprey
MIG-35> Na tenhle kousek vody se musí jinak. A ještě je brzo. Ale je fakt, že pak stačí pár dní a najednou je pozdě
- Neděle 21. října 2012 ve 13:24® osprey
Preklady> Je to divné. Zkus to vložit do sekce Foto (horní lišta) > Pozadí na obrazovku.
Jestli se to ujme, prohlédnu to, smažu a odpovím ti zde, v této diskuzi. Máš na to hodinu, pak tu budu až večer.
- Sobota 20. října 2012 ve 23:03® osprey
MIG-35> Si piš. Dorazil jsem velmi pozdě, prakticky po všem. Slovili to nějak rychle.
I tak ale bude huba mastná. Dokonce i úhoř se povedl – asi jeden ze dvou, co tam byli. No a na řece můžu dál pouštět.
hecht> Ty pacholku, ty ses tam vrátil, jen abys mě špicloval?
- Sobota 20. října 2012 ve 22:59® osprey
Nautilus> Nejčastěji se tam loví nejspíš cejn. Po něm okoun. A pak možná kapr.
- Pátek 19. října 2012 v 15:28® osprey
Prichy> Neboj, žlutej ďábel si taky něco chyt. A posledního, který měl kontakt s rybou mi amputovala štika.
Problém je v tom, že já používám různé gumy od různých výrobců podle toho, co chci, aby mi dělaly. Ryby mi sice pravidelně ukazují, co si myslí o tom, co já si myslím, ale sem tam se něco vytáhne.
- Středa 17. října 2012 ve 13:06® osprey
Bigpista> Já se neopaluju, takže tomu nerozumím. Tři stupně jsou málo? A co takhle zvýšit podíl UV složky ve světle?
ssg.Jimmy Wild> Tak choď v noci na mníky
- Středa 17. října 2012 ve 12:39® osprey
ssg.Jimmy Wild> To je optimální teplota, co bys chtěl
- Pondělí 15. října 2012 v 17:30® osprey
Prichy> To určitě – stáří, skladování, konkrétní výrobní šarže… Záviset může na spoustě věcí.
Já zatím skutečně sedmikilovou „dvacítku“ nepotkal. A samozřejmě bych rád, kdyby to nějak šlo.