Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 10. října 2012 ve 13:44® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> Já jsem koukal v Č. Rybáři. Gratuluju.
Mě se do téhle soutěže nechtělo. Do Rybáře přispívám, tady pracuju, tak jsem radši nic nikam neposílal.
- Středa 10. října 2012 ve 13:26® osprey
Scanix> Pořád je dost nechrastivých. Myslím, že našinec vyžije.
A pak se může 7000 chrasťáků rozdat na výstavě jako dárek ke vstupence.
Na druhou stranu, chrasťáky není radno podceňovat. Za jistých podmínek jsou fajn.
- Středa 10. října 2012 ve 13:19® osprey
Scanix> Ono by stačilo udělat část série se zalepenými kuličkami.
Mimochodem, kolega Prutos dokázal pár wobblerů navrtat a vteřiňákem nebo čím tam ty koule zafixovat. Ale nevím, který wob, ono je to model od modelu jiné.
- Středa 10. října 2012 ve 12:57® osprey
Scanix> Ono je to dáno tím, že většina produkce není určena k nám.
- Středa 10. října 2012 ve 12:50® osprey
Scanix> Neřešil jsem, nevím. Pro zajímavost – poslal jsem 538 snímků, vybrali si 21 a v mnoha případech vůbec nevím, proč zrovna tyhle. Ale neřeším to. Co vybrali, to vybrali.
Pro mě je to uzavřené, jediná věc, kterou musím dořešit, je ten kus balzy s trojháčkama pro tebe.
- Středa 10. října 2012 ve 12:16® osprey
Scanix> Já se snažím sliby plnit. Takže ho dostaneš.
- Středa 10. října 2012 v 11:43® osprey
Scanix> To nevím. Slíbil jsem něco i jiným kolegům.
Ale v té knize ta tvoje fotka vyšla, takže ti musím dovézt wobbler. Uvidíme, jak to vyjde.
- Úterý 9. října 2012 ve 23:18® osprey
Scanix> Řeknu ti to jinak. U vás je to práce na hodinu. Prostě tam ještě máte ryby. Hodně, opravdu hodně si toho važ.
Kdyby to nebylo tak daleko a kdybych se tam u té vody necítil tak frustrovaně, byl bych u vás každou chvíli.
- Úterý 9. října 2012 ve 23:05® osprey
Scanix> Vem jí nějakého tlouště.
A hlavně, kdybys to chtěl zkusit u nás, tak tě nesmí překvapit, že za vycházku chytíš jednoho, nebo taky nic.
Mimochodem – 4 dny krmený flek (to je ten s tou peletovou štikou), 3× chytáno. Celková bilance – jeden kapr a několik kusů bílé ryby kolem 20 cm. Ouklejí by mohlo být po libosti, ale dělal jsem, co se dalo, abych je nechytal.
Typický obraz zdejší vody – sem tam větší ryba a dorůstající generace, kterou v zimě zdecimují ptáci.
Úsekům, kde se vysadilo, se vyhýbám. Zkusil jsem to, ale nemám chuť tahat ty hubené hladové chudáky, na které jsem narazil. Pokud se jinde vysadilo něco jiného, tak se naší MO omlouvám.
- Pondělí 8. října 2012 v 18:04® osprey
spike> Cos tam měl – paternoster? S průběžkou se to tak snadno nestane.
- Pondělí 8. října 2012 v 16:08® osprey
nnnap> Áááááááááááááá… Tak to byla chyba.
Já nezapomněl, já byl v terénu. Dnes bylo foticí ráno, tak jsem se byl vyvenčit, abych sem měl za dlouhých zimních večerů co cpát. Otázka je, co jsem tam vlastně spáchal. Ještě jsem to neviděl.
Takže srdečně zdravím přítomnou i nepřítomnou sešlost.
- Sobota 6. října 2012 ve 23:34® osprey
hecht> Tak nějak.
- Sobota 6. října 2012 ve 22:05® osprey
hecht> Budeš se divit, ale je třeba se ohánět. Nikdy se to nestalo, ale letos už dva pokusy nám to předčasně sklidit.
- Sobota 6. října 2012 ve 14:33® osprey
sethy> To jsme dva. Ale pořád je tu ten fenomén těch prutohodin. Za dvě stě hodin ve vodě toho woba něco sežrat musí.
- Sobota 6. října 2012 ve 14:30® osprey
sethy> A hlavně se to počasí láme. Zítra má být úplně jinak. Tady už fouká. Ryby jsou na tyhle zlomy citlivé. Nedávno jsem psal, že u nás byl „ten den“.
Ale většinou mám zkušenost, že co se líbí sumcům, to se nelíbí štikám. Na štiky bych dneska nešel. Sumce neumím. Pořád je lovím spíš prutohodinami než sofistikovaným uměním založeným na znalosti věci.
Tento příspěvek byl editován 6.10.2012 14:30:49 uživatelem osprey. - Sobota 6. října 2012 ve 14:27® osprey
sethy> Jo, všim jsem si, mezi administrováním dělám pořádek v sadu.
Ještě Krátké zprávy a mažu.
Tento příspěvek byl editován 6.10.2012 14:27:29 uživatelem osprey. - Sobota 6. října 2012 ve 14:26® osprey
hecht> Jde o to, že nemá cenu trápit se, že druzí chytají. Mají čas, možnost a asi jim to i bere. Je hezky, jdi se vyvenčit, úlovek ber jako bonus a věř, že ta šance je i tady.
Na Otavě by stálo za to otlouct dno v té díře, kde je to s kajakem k vodě kousek a je tam nějakých 6 m (určo znáš). Já se tam nedostanu, takže máš volné pole působnosti.
- Sobota 6. října 2012 ve 12:53® osprey
hecht> Hele, Johny Brown dneska chytil pětisetliberního marlina, Pedro Sanchez dva tuňáky 130 a 150 kg, Ole Torstenson čtyři halibuty a metrák tresek a pytlák Říha dvacet kaprů na chovňáku.
Tak buď v klidu. Každý chytá, co má a co může.
Já dneska posbíral metrák jablek a dokončuju běžnou administraci serveru.
- Sobota 6. října 2012 v 11:25® osprey
sethy> Gratulace. Holt tam u vás máte tepleji. Tady by ho člověk musel trefit gumou do hlavy někde na díře.
- Úterý 2. října 2012 v 16:09® osprey
Kazan> To hledání formuje osobnost. Ty roky hledání nic nenahradí. Učíš se být trpělivý, vyrovnat se s porážkou a máš pak jiný vztah k té rybě…
U vláčky navíc neskončíš u úvah, že tě spasí lov 24 hodin denně, tři pruty a podobně.