Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 23. září 2012 v 1:40® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> A jak tahal… S tím okouním cajkem jsem se tam na kajaku točil přes 20 minut.
- Pátek 21. září 2012 ve 14:46® osprey
fila> Řád ne. Takto to dává i smysl.
Pokud té krve bylo hodně, tak bych ji stejně vzal, ale to musí posoudit rybář.
- Středa 19. září 2012 ve 22:50® osprey
hecht> Mám letos fotku, na které je 40 křemeňáků – volně rostoucích.
Z kajaku se houby hledat dají, na Orlíku to není problém. Problém je kvůli každé vystupovat.
- Středa 19. září 2012 v 11:47® osprey
hraji> Je třeba profíka motivovat, aby měl snahu někoho chytit. Samozřejmě skutečného pytláka a ne někoho, kdo zapomněl doma peán nebo přetáhl o pět minut zavíračku.
- Středa 19. září 2012 v 11:25® osprey
MIG-35> Já musím – fotím hodně ryb a dávám to na spoustu míst. Nerad bych kázal vodu a chlastal víno. A i tak se to občas může stát.
Svatý jsou jen ty, co mají sochy na oltáři v kostele a to jen proto, že si je naživo nikdo nepamatuje.
- Středa 19. září 2012 v 10:51® osprey
Bigpista> Před mnoha a mnoha lety mi takhle upadla. Dodnes slyším tu ránu o štěrk a mám chuť si nafackovat.
Jeden z důvodů, proč fotím ve vodě – nikdo tu rybu nemačká, nedrží, nedře. Samozřejmě, když se podebírá, cvaknu ji na síťce na břehu.
- Středa 19. září 2012 v 10:32® osprey
hraji> Nechápu ty lidi – to už mají takovej hlad? Je málo kaprů nebo v nejhorším cejnů?
Parma 35 cm je kostnatá jednohubka.
- Úterý 18. září 2012 ve 22:02® osprey
Veronika3> Tak jsem se s mořským rybolovem neujal, obrázek je jednoznačně kaprařina. Té taky moc nehovím.
Dej toho sem co nejvíc – texty, obrázky. My s tím něco uděláme.
- Úterý 18. září 2012 v 0:10® osprey
Veronika3> Tak tos mě dostala. Myslel jsem, že o rybařině něco vím, ale tohle je pro mě španělská (anglická) vesnice. Všechno pojmy z mořského rybolovu. To bude oříšek někoho sehnat
- Pondělí 17. září 2012 v 11:54® osprey
hraji> To je tak – lidi chtějí chytat a rádi se v tomto ohledu přivzdělají.
Můj postoj k závodění znáš – ale závodění je taky motorem vývoje náčiní, materiálů, receptur, má obrovský ekonomický a společenský význam.
Nějakou tu prezentaci si zaslouží. Nemůžu a nechci tě k ničemu nutit. Nabídka padla, rozhodnutí je na tobě. Jsi zaměstnaný a vytížený člověk, takže rozhodně nebudu tvé odmítnutí vnímat ani trochu negativně.
- Pondělí 17. září 2012 v 11:34® osprey
hraji> Neboj, já si tím hlavu nelámu.
Ale když to tak vezmeš, jdu lidem příkladem a dokonce jsme pořádali i akce, které měly přísun příspěvků do Z lovu zvýšit.
Ono je to těžké. Chytat, nechytat, fotit, nefotit, sežrat, nesežrat, závodit, nezávodit…
Co ta moje nabídka? Budeš tu chtít Mistrovství nějak prezentovat?
- Pondělí 17. září 2012 v 11:04® osprey
hraji> Mediální mrdka tě zdraví
Já vkládám do Z lovu jaksi z titulu své práce. Jinak jsem tak činíval velmi sporadicky.
Pokud chceš, nabízím ti pomoc s mediální prezentací uplynulého mistrovství na našem serveru (článek hlavní či čtenářský).
- Pátek 14. září 2012 ve 13:01® osprey
MIG-35> Víš co se na 2 km napádluju? Bohužel jsem je za celé léto potkal jednou.
A do jednoho jsem ve špenátu zapích pádlo – málem jsem s ním dostal do zubů.
- Pátek 14. září 2012 ve 12:07® osprey
David Havlíček> Ten Technoplankton. A kajak. Asi by to nebyla brnkačka, ale zážitek by to byl super. A nedej bože tu bitku fotit…
- Čtvrtek 13. září 2012 ve 20:19® osprey
Char> A protože jsme závistivej národ, tak musí být na srazu tolik žrádla, abychom si ho vzájemně nervali z tlamy
- Čtvrtek 13. září 2012 v 9:47® osprey
hraji> Ještě vám tam z jižních Čech něco posíláme. Snad vám to na Vysočině nevypijou.
- Středa 12. září 2012 v 11:43® osprey
Scanix> Já jsem umírněný spotřebitel – vezmu si, co sním. Mohl bych toho teď mít kufr od auta – a co bych s tím pak dělal?
Houby jíme jen já se ženou, takže spotřeba je nevelká, řekněme menší košíček. Ten včera nebyl problém nasbírat.
To je jako s rybami – jedna slušná ryba měsíčně mi zpravidla stačí. Ne jako ti, co s tím nakonec běhají po sousedech, protože už nevědí, co s tím.
- Středa 12. září 2012 v 11:30® osprey
SURF> O tom to právě je – žít život, který ti dává smysl a něčím tě naplňuje.
Tyhle houby jsem tam nechal (už jsem něco měl a stačilo mi to).
Doufal jsem v zajímavé ráno, takže jsem vyrazil. Dnes by mě čekal déšť a vlny. Zato by možná líp braly ryby.
- Středa 12. září 2012 v 1:10® osprey
David Havlíček> Ano. A jel bych fotit zítra v dešti.
- Středa 12. září 2012 v 0:34® osprey
David Havlíček> Bohužel jo. Zase půjdu spát ve tři.