Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 12. září 2012 v 0:03® osprey
osprey

Scanix> Já musím daleko. Do 10 km mi stačí kolo pořád. Ale to bych těch pěkných ryb moc neměl.

Úterý 11. září 2012 ve 23:53® osprey
osprey

Scanix> Já myslím, že si na rybách užíváš dost.:-))

Nakonec ani já se nemotám u vody nasucho. Ale bohužel, největší položkou rybářských výdajů se začíná stávat nafta. Kdysi mi stačilo kolo.

Úterý 11. září 2012 ve 23:43® osprey
osprey

Scanix> Jo, je to jiná dimenze. Ale začínám od začátku. Všechno je jinak.

Ale možnost volně se pohybovat a sledovat svítání je úžasná – normálně si spíš musím dávat pozor, abych si nezlomil nohu nebo nevypíchnul oko o větev.

Pondělí 10. září 2012 v 15:26® osprey
osprey

BigMike> Vyhledávač tu je – nahoře vpravo pod hlavní lištou je takové okénko.

Pondělí 10. září 2012 ve 14:47® osprey
osprey

skwor> Ono to tak je. Já znám Švédsko jako zemi, na které zrovna začíná jaro. Zimní depka mi stačí i tady.

Pondělí 10. září 2012 ve 13:50® osprey
osprey

skwor> Švédsko má problémy s nedostatkem pracovní síly. Sežeň si tam na rok na dva práci – myslím, že tě tam uvidí radši než nějakého Araba. :-D

Já už to doklepu tady a sem tam se tam nahoru vypravím podívat. Třeba i na ty lososy.

Pondělí 10. září 2012 ve 12:20® osprey
osprey

skwor> Ano, maximální svoboda.

Pořád ji hledám, občas kousek najdu. Ale už jsem zparchantělý dobou…

Pokud se vám to pocitově vydařilo, tak je to fajn, na úlovcích zas tolik nesejde.

Neděle 9. září 2012 ve 14:56® osprey
osprey

pipa> To dělá ta medializace. Stačí abych nepsal. Stačí, aby psal někdo jinej. Stačí vzít někoho, kdo dobře vypadá a natočit s ním pár filmů.

A pokud jde o umění chytat ryby, je v téhle zemi dost lepších. Necháme to plavat.

Konec konců, mistr je teď David – má na to i pohár s plackou. :-))

Neděle 9. září 2012 ve 14:46® osprey
osprey

pipa> No jasně. Já jsem jenom obyčejnej jihočeskej vidlák, co umí chytit rybu, udělat fotku a napsat pár vět tak, že se to dá číst.

Ale uživí mě to :-))

Neděle 9. září 2012 ve 14:38® osprey
osprey

David Havlíček> Můžu si přijít s kbelíkem?

Neděle 9. září 2012 ve 14:38® osprey
osprey

pipa> Ten, co má všechny ty rekordy.:-))

Neděle 9. září 2012 ve 14:34® osprey
osprey

pipa> Mockrát děkuji za pozdrav, ale smázl jsem to. Kdyby mě takhle titulovalo víc lidí, hrozně by mi narostlo ego a začal bych se chovat jako strašná mrcha. Nakonec bych si obarvil vlasy na blond a pak bys viděl ten šrumec.

Mistr je v téhle zemi jen jeden a já to nejsem:-))

Neděle 9. září 2012 ve 2:03® osprey
osprey

Pěkně zarostlé, co?

Tento příspěvek byl editován 9.9.2012 02:03:54 uživatelem osprey.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img50373.jpg
Sobota 8. září 2012 ve 23:08® osprey
osprey

HaDová> Četl jsem už zprávu na mobilu, ale i tak gratuluju. Jsou to šikovný kucí.

Sobota 8. září 2012 ve 12:06® osprey
osprey

sklicko> Zaslechl jsem to taky, ale nevím, jestli je to pravda.

V minulosti to bylo tak 50 na 50. Někdy se avizované upouštění uskutečnilo, jindy se ukázalo, že to byly jen fámy.

Čtvrtek 6. září 2012 v 10:14® osprey
osprey

mvincik> Taky gratuluju.

Středa 5. září 2012 v 18:30® osprey
osprey

Raf> No jo, ale víš „kudy koza de“. Tady je momentálně pauza, nejsou ani vidět.

Středa 5. září 2012 v 18:21® osprey
osprey

Tady jsou boleni v pérdeli… :-D

Pondělí 3. září 2012 ve 20:52® osprey
osprey

BlueShark> Gratulace. Ať je zdravý jako řípa a dělá rodičům jen samou radost.

Pondělí 3. září 2012 v 16:36® osprey
osprey

David Havlíček> Pouzdro asi neteče – je do 40 m a i když to padlo na hranu šutru, tak vydrželo. Má jen ošklivý škrábanec.

Ta rána ale s foťákem uvnitř pěkně zacvičila. Elektronika uvnitř si teď dělá, co chce. Uvidíme, co s tím v servisu provedou. Nemám na výběr, musí se to spravit – nebudu kupovat další podvodní pouzdro.