Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 13. srpna 2012 ve 13:30® osprey
osprey

henny> Používal se velký kus chleba a pod ním rybka. Chleba nalákal další rybky a když do toho vlítnul bolen, zůstala tam ta jedna nastražená.

Nechci chytat ani takhle (dravce vláčím), natož to míchat, aby mi to chytilo kapra, amura i bolena.

Daleko jednodušší bude napíchnout kus housky a zabere ti na to kterákoli z těch tří ryb. Jednoduché, elegantní a ušetříš život jedné nástražce.

Pátek 10. srpna 2012 v 16:11® osprey
osprey

Bigpista> fila> Protože vám osobní poštu nečtu, nemůžu to vědět. Opravdu oslovte Davida. Zdá se, že se nám tady podobné věci začínají množit.

Pátek 10. srpna 2012 v 16:01® osprey
osprey

fila> Nemám pravomoc blokovat uživatele, požádej Davida.

Pokud se tu veřejně projevuje, můžu odstranit její příspěvky. Je tu někde něco, co by se dalo označit za nevhodný příspěvek?

Pátek 10. srpna 2012 v 15:32® osprey
osprey

jarek335> Milý anonyme, vše, co jsi sem vložil, jsem ti smazal a budu v tom pokračovat.

Důvod je prostý – jedná se o reklamu, kterou se snažíš přetahovat lidi z těchto stránek na své.

Je to přinejmenším neetické a vnímáme to jako jednání, které nás poškozuje.

Přeju hezký den.

Pátek 10. srpna 2012 ve 14:14® osprey
osprey

Já tvrdím, že stříbrňák – viz např. ta hřbetní ploutev. Barva je dána podmínkami, kde žije.

Jednoznačný důkaz by byla barva výstelky břišní dutiny, ale David nechtěl svého oblíbence ztratit:-))

Pátek 10. srpna 2012 v 0:39® osprey
osprey

Je obecný nebo stříbřitý?

Vedli jsme o tom s Davidem dlouhou akademickou debatu.

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49923.jpg
Čtvrtek 9. srpna 2012 v 15:07® osprey
osprey

Fryw> My bychom rádi, ale nějak nemáme čas tam sedět a čekat, až se dá nějaká ta přerostlá fiš chytit.

Představ si, že po třech dnech čekání se dočkám dvoumetrového sumce. A pak sem dám pár fotek a budu to tu týden nadělávat:-))

Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 14:58® osprey
osprey

Fryw> Možná se David k něčemu nachomýtne. Ale ono je to hájený jak olympijská vesnice – pořádně k tomu nemůžeš.

Čtvrtek 9. srpna 2012 v 10:38® osprey
osprey

mvincik> Na Orlík beze zbraní? Vem si aspoň kapesní nůž. :-))

Úterý 7. srpna 2012 ve 12:07® osprey
osprey

sharkcom> Važ si toho, že o takové vodě víš. A s těmi štikami – napoprvé jsou to naivky. Ale párkrát je proškolíš a pak už to bude jiné kafe.

Taky jsem takovou vodu měl.

Úterý 7. srpna 2012 v 11:01® osprey
osprey

Bigpista> Zdravím. Doufám, že tě jih nezklamal.

Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:07® osprey
osprey

David Havlíček> Je dobře, že sis dobře zachytal. Co výsledky?

Pátek 3. srpna 2012 ve 12:30® osprey
osprey

MIG-35> A to ještě připršelo.

Pátek 3. srpna 2012 ve 12:13® osprey
osprey

MIG-35> Jestli je rudá, tak potěš řiť…

Pátek 3. srpna 2012 v 11:54® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Myslím, že David jede závodit. Já mu to nezávidím.:-))

Pátek 3. srpna 2012 v 11:20® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Ne. Asi až v neděli.

Čtvrtek 2. srpna 2012 ve 12:17® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> No, slyšel jsem ze tmy, jak vedle hází a pak najednou neházel. Tak jsem se tam po chvilce vypravil a kolega nikde. A pak si říkám: tenhle pařez tu předtím nebyl…

Kouknu blíž a on tam kolega sedí a spí. Tak jsme to zabalili a šli jsme se vyspat pořádně.

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 11:53® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> V tomhle bych neviděl problém. Usnout může každý. Mě usnul parťák i na přívlači:-))

Středa 1. srpna 2012 ve 23:01® osprey
osprey

Kubah> Máš pravdu, opravím to.

Středa 1. srpna 2012 ve 14:17® osprey
osprey

Tomas00072> Kolego, dej si, prosím tě, inzerát do bazaru.

To fórum, co sis kvůli té lodi založil, už jsem ti smazal.