Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 23. července 2012 v 10:01® osprey
osprey

skwor> Ono to má své důvody. Pokud i ti okouni budou mít důvod žrát, tak žrát budou.

Osobně bych se soustředil na ráno – už má být zase dost hezky. Tady je už teď krásně.

Pondělí 23. července 2012 v 9:32® osprey
osprey

Hergot, to je rituál, s tím dobrým ránem:-))

A co takhle nějaký příspěvek s informační hodnotou. Tady například byl včera ten den.

To je takový ten den, kdy berou štiky. Bohužel jsem to zjistil velmi pozdě – byl jsem si jen zakrmit.

Neděle 22. července 2012 ve 12:39® osprey
osprey

MIG-35> Hele, koukám, jak to táhne na severovýchod. Matně v těch mracích vidím kravince s Ownerama:-))

Neděle 22. července 2012 v 11:21® osprey
osprey

MIG-35> A co myslíš, že jim tam na to Ostravsko chce Příchy poslat? :-))

Hovna budou samozřejmě s hákama, páč je to stylové.

Sobota 21. července 2012 ve 12:42® osprey
osprey

Scanix> Celé lidstvo žije v iluzích a je důležité mu je nebrat.

Neudělám to, že bych zde využil Petrovo jméno jako záminku ke sporu, byť i velmi korektně vedenému. Takže máš pravdu:-))

Sobota 21. července 2012 ve 12:11® osprey
osprey

Scanix> Pokud jsi použil slovo „závodění“, pak jsi nepochopil. Závodění z toho udělali jiní.

Kdybys pochopil, ocenil bys to, co se dělo v posledních dvou letech, kdy ještě Petr naplno chytal. O tom se pro změnu nemluvilo, protože jsme o tom věděli jen my dva a ani my jsme o tom nepotřebovali mluvit. Někdy mají nevyřčená slova větší váhu.

Sobota 21. července 2012 ve 12:03® osprey
osprey

hraji> Petr byl v první řadě plavačkář s talentem od boha.

Sobota 21. července 2012 v 11:07® osprey
osprey

hraji> Petr Sander měl rozbaleno do 15 vteřin a v čase 00:00:40 už obvykle táhl první rybu…

Středa 18. července 2012 ve 14:38® osprey
osprey

fisherman koky> U nás toho není tolik. Stíhám zabíjet. U Prutose na Moravě jsem jedinkrát v životě nestíhal. Těžce nestíhal.

Středa 18. července 2012 ve 13:38® osprey
osprey

Veronika3> Jsou skvělí. A ryby taky. :-))

Úterý 17. července 2012 v 10:32® osprey
osprey

lunimus> Gratuluju k prvnímu sumci. Teď už opravdu víš, proč se chodí na ryby. :-))

Úterý 17. července 2012 ve 4:29® osprey
osprey

Tak jsem právě dodělal článek a jdu spát. Že já vůl dělal těch fotek tolik…

Dobrou noc chytej. Dobré ráno chytej. :-))

Neděle 15. července 2012 v 18:55® osprey
osprey

skwor> Mlékojedy. Ale nikdo tam teda mlíko nejed. Tak snad jsem tam byl dobře.

Neděle 15. července 2012 v 18:42® osprey
osprey

kubas> Na uřvaným Labi:-))

Neděle 15. července 2012 v 18:21® osprey
osprey

Kazan> To sedím zase doma a tady taky žádný velký známosti nenadělám.

Teď jsem teda byl na závodech (jako publicista) a možná jsem tam někoho slavnýho vyfotil:-))

Jinak se mě těď někdo ptal, kolik mám od zahájení štik. Styděl jsem se odpovědět…

Neděle 15. července 2012 v 17:55® osprey
osprey

Hergot, tady každej někoho zná… Akorát já ne. To mám z toho, že jsem furt na rybách:-))

Neděle 15. července 2012 v 17:00® osprey
osprey

FInnnp> Je to asi takhle. Všude potkáš lidi dobré i špatné. Tady taky. Napadlo tě ale někdy se oběsit, když na světě je tolik špatnosti?

Předpokládám, že ne. Takže si nemyslím, že bys odsud musel nutně prchat. :-))

Neděle 15. července 2012 v 16:23® osprey
osprey

džigit> Na druhou stranu, tam, co s tebou zajde, mu špatně nebude. Řekl bych, že kus uzeného a nějaké to pivko nebude daleko. :-))

Sobota 14. července 2012 ve 23:19® osprey
osprey

Finnnp> Gratulace. To už je ryba.

Středa 11. července 2012 ve 13:33® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Sice tu věc s kličkou konkrétně neznám, ale moje flákání se po světě je jeden velkej biliár mezi potížema.

Dneska vybitá baterka u auta, živej vrabec v komíně, pozdě odevzdaná práce a to je teprv jedna odpoledne.

Já těm hajzlovskejm krámům, co mi otravujou život vidím až do žaludku:-))

(sobě teda taky, za většinu problémů si samozřejmě můžu sám)