Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 11. července 2012 v 10:35® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ssg.Jimmy Wild> Troufnu si hádat.
Měl důtku za vakl na klice a ostrou důtku za samovolné dotahování brzdy. Pak si drze dovolil udělat paruku…
- Úterý 10. července 2012 ve 14:49® osprey
Asi nejzajímavější z dnešních krátkých zpráv. Dá se z ní leccos dozvědět.
- Úterý 10. července 2012 ve 14:13® osprey
frenki> Slušný marmyškování, gratulace.
- Pondělí 9. července 2012 v 18:52® osprey
skwor> Ad Z lovu – jak je patrno, jsi velice zdatný lovec.
Měl jsi ve zbývajícím čase pomoci policii. Úchyla jsme ještě v rubrice Z lovu neměli.
- Pondělí 9. července 2012 ve 12:15® osprey
David Havlíček> Ozdravuju se doteď. Ale stálo mi to za to.
- Pondělí 9. července 2012 v 11:39® osprey
Scanix> Plný sil a odpočatý? Bojím se, že toho stavu už se mi v životě nepodaří dosáhnout. Ledaže by mě za něco zavřeli
- Pondělí 9. července 2012 v 11:38® osprey
David Havlíček> To víš, nad Tatrou sa blýska, hromy divo bijú…
Ale vždycky to přišlo až odpoledne, takže denní plány to příliš nenarušovalo. V první půlce pobytu pařáky.
Letos jsem byl s kolegy z bývalé práce. Celkem rád, páč ta současná práce je dost osamělá.
Dva dny jsem koukal na vzdálené siluety Tater, kde mě v posledních návštěvách pořád omezoval déšť. Tak jsem po jedné tůře odpoledne obral rodinu o veškerý dostupný materiál, narval bágl jídlem a pitím, skočil do vlaku, do večera se vydrápal do cca 1500 m, přespal u jedné chaty na terase, před čtvrtou vstal a následně rejdil celý příští den v zóně 2000+. Viděl jsem svítání mezi horskými štíty, veškerou místní havěť a Tatry bez turistů (do sedmi je od nich pokoj), fotil, visel na řetězech… Konečně jeden plnohodnotný den.
Zbytek pobytu jsem prokulhal, ale stálo to za to.
- Pondělí 9. července 2012 v 11:23® osprey
Tak hlásím návrat. Teda už včera, ale byl jsem poněkud indisponován.
Koukám, že tady zatím nic nového pod sluncem. Dav plkoce, ale jen mírně a rozvážně, aby to server stíhal pobrat, Scanix si na své mrtvé vodě loví osobáky (opožděně gratuluju) a články i Duel mám beznadějně zastaralé…
Joj, maměnka moja, robiť bude treba. Ach jo…
Tento příspěvek byl editován 9.7.2012 11:24:26 uživatelem osprey. - Pátek 29. června 2012 v 15:05® osprey
Scanix> Ty jsi ještě mrtvou vodu neviděl. Já tam k vám jezdím, když už jsem tady ouplně v řiti.
- Pátek 29. června 2012 ve 14:29® osprey
Scanix> Tak voda se jevila celkem mrtvě, jo?
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 23:56® osprey
kubas> Vždycky můžeš dát prut do roviny s vlascem a doufat, že vydrží šňůra a naviják.
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 23:51® osprey
kubas> To je hodně kvalitní prut, moc se jich u nás neprodalo. V katalogu už není, ale materiálově je to jedna z nejvyšších řad.
pemalda> Gratulace.
Ryby se rozjíždějí a já jdu lozit někde po kopcích. Vrátím se servanej a bude mě čekat hromada práce…
- Čtvrtek 28. června 2012 v 19:41® osprey
Scanix> Když tam vlezeš, tak tě prý vyhodí. Mohl bys našlápnout protitankovou minu nebo tak něco.
- Čtvrtek 28. června 2012 v 19:07® osprey
Scanix> Není bůhvíjak upuštěný, jel jsem nedávno kolem. Z auta je blbý odhad, tak dva tri metre dole.
- Úterý 26. června 2012 ve 22:51® osprey
Dejwík2504> Hodíš co nejdál a motáš jako šílenec. Co je na tom?
- Úterý 26. června 2012 v 0:08® osprey
mvincik> Tam se nezamaskuje ani potkan.
- Pondělí 25. června 2012 ve 22:56® osprey
lunimus> Rozhodně jste na tom líp. Pytlačit u nás je na většině míst dobrodružná zábava.
A na jednom revíru kousek od mého bydliště jsem neměl kontrolu ani jednou za posledních 22 let.
- Neděle 24. června 2012 ve 23:55® osprey
David Havlíček> Gratuluju náčelníku. Jestli byl plnej, nech mi trochu na dně
- Sobota 23. června 2012 v 11:23® osprey
spike> Dojdi to místo vyfotit znovu a narovnej tam ty věci – strom vlevo, tu kládu ve vodě, most,… Každá ta věc ať má svůj prostor. Bude to dobrá fotka. Opravdu.
A to si ještě můžeš vyzkoušet různé osvětlení. A nepospíchej, máš čas do příští povodně
- Sobota 23. června 2012 v 11:21® osprey
hraji> U nás opadá voda po menším vzestupu způsobeném bouřkami. Včera jsem ji byl zkontrolovat, dneska dělám. Zítra ráno možná zase kouknu k vodě.