Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 23. června 2012 v 10:48® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hraji> Díky. Koukám z okna a docela to ujde
- Pátek 22. června 2012 ve 13:47® osprey
mvincik> To je kapitola sama o sobě, zdolávat sumce z kajaku. A stačí i ta pětasedmdesátka, která má baj voko dvě a půl kila.
Ne, že by to bylo těžké, je to jiné.
- Pátek 22. června 2012 ve 12:30® osprey
Beer.Beda> Budu se muset přidat. Gratulace.
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:20® osprey
Fugas> Čekal bych přinejmenším říční kilometr
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:18® osprey
mvincik> O zrušení zákazu rybky pod 20 cm se usiluje hodně a tlak narůstá. Snad až dorostou candáti na 70 cm, tak lidi pochopí, že je lepší jeden pořádný než několik kolem míry.
Pruhované rybě kolem 35 cm by se mělo říkat okoun.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 10:15® osprey
On je tu jeden problém – já sem sem přišel z MRKu. Tenkrát pro mě bylo nepřehledné chytej.
Dnes je pro mě nepřehledný MRK. A různost obou serverů započala v době, kdy si vzájemně vyčítaly, co kdo od koho okopíroval.
Já podporuju nekopírování a sbližování obou serverů, snad jsem pro to i něco udělal. Mám rád oba, ale kopu za tento a přes to vlak nejede.
Ale rezervy jsou, o tom žádná. Další komentáře nechám na Davidovi. Cokoli se tu změní, on musí zaplatit.
- Středa 20. června 2012 ve 12:08® osprey
mvincik> Daleko lepší. Daleko.
Ani ta fotka není nejlepší z těch, co jsem tam dal.
- Středa 20. června 2012 v 11:43® osprey
Scanix> Tak jinak, když mezi řádky to nejde. Ta fotka je od vás.
Tento příspěvek byl editován 20.6.2012 11:54:24 uživatelem osprey. - Středa 20. června 2012 v 11:30® osprey
Scanix> Určitě se u vás třou, něco o tom i vím.
Třeli se už na přelomu dubna a května, ale to nelezou do tak mělké vody. Mám pocit, že to má co dělat s kyslíkem. Na jaře je voda chladnější a je ho víc.
Letos to šlo s výtěrem rychle a někteří letošní potěři už mají kolem 3 cm.
- Středa 20. června 2012 v 11:28® osprey
hraji> Já se setkal s termínem „porcionální“ – něco jako dávkovitý výtěr. Část pohlavních produktů zůstává v gonádách a uvolní se později.
U tlouště by toto probíhat mělo.
- Úterý 19. června 2012 ve 20:17® osprey
Prutos> Přijeď k nám a podíváme se tam, co jsem dělal tu fotku ve Z lovu.
- Úterý 19. června 2012 ve 20:16® osprey
skwor> To je odpálilo to nedávné vedro. Tohle už je druhý výtěr.
- Pondělí 18. června 2012 v 18:23® osprey
David Havlíček> Jojo.
Mimochodem, s tím wobkem jsi měl docela kliku
- Pondělí 18. června 2012 v 8:55® osprey
Mrakoš> Tohle jsou propagační řeči. Házel jsem 60 g olovo na vlasci 0.18. Pravda, s poměrně malým navijákem (je to už asi 15 let, jiný jsem neměl). Dostal jsem to 90 m daleko. Dnes bych s tím tu stovku hodil. Teda snad…
S vláčákem jsem v praxi schopen házet do 65 m s vybranými nástrahami. Občas je i ustřelím a neletí o tolik dál.
100 m je totálně jiná liga. Proto jsem začal měřit vlasce (a soukromě taky pruty a vážit některé věci). Dozvěděl jsem se hodně a jsem velmi skeptický k tomu, co se říká, píše a tak.
- Neděle 17. června 2012 ve 22:01® osprey
Scanix> Tak si přijeď někdy zaházet k nám
- Neděle 17. června 2012 v 17:33® osprey
Scanix> Až někdo hodí 100 m thrillem, osobně to půjdu přeměřit a pokud to fakt dá, tak před ním hluboce smeknu.
Je mi to šumák, zas tak moc mi to k srdci nepřirostlo.
- Neděle 17. června 2012 v 17:07® osprey
Scanix> Myslím, že vím, kde. O kolik metrů?
- Neděle 17. června 2012 v 16:59® osprey
Scanix> Stíhám vše, zvládám jak Ferda Mravenec práce všeho druhu, ale mám pocit, že brzo zdechnu. Ryby spíš symbolicky. Seno je dávno vyřešený.
Co se tam u vás změnilo? Je to jedna z mála vod, kde potkávám RS, tak ať si neudělám ostudu
- Neděle 17. června 2012 v 16:48® osprey
spike> Musíš vědět, co je důležitý.
Scanix> Najdu si na ten tvůj potok čas, neboj
Dnes se voda nekonala a asi konat nebude. Vytvářím hodnoty. Na mnoha frontách. Zítra v tom asi budu pokračovat.
- Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:35® osprey
spike> Já dělám všechno ekologicky. Až budu chtít někoho zastřelit, udělám to lukem. Střelivo je recyklovatelné a nepřekročím hlukové limity.