Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 4. června 2012 v 16:50® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sidla_napajedla> Prosím tě, komentáře do rubriky Z lovu nepiš. Tam jsou jen příspěvky lovců, všechno ostatní přesouvám sem. Dík za pochopení.
- Pondělí 4. června 2012 ve 13:10® osprey
MIG-35> To mám Orlík nejradši. Mlha, ticho, nikde nikdo…
- Pondělí 4. června 2012 ve 12:25® osprey
MIG-35> To je dobře, třeba se ti to povede
- Pondělí 4. června 2012 ve 12:01® osprey
MIG-35> Už zas visí a bude dlouho…
- Pondělí 4. června 2012 v 11:41® osprey
MIG-35> Mě se poslední dobou dere do hlavy spíš tahle:
Nadešel asi poslední den, podívej, celá planeta blázní. A já neuroním ani slzu pro ni, jenom zamknu dům…
Vlasta Redl
- Pondělí 4. června 2012 v 11:29® osprey
Tak teď už tady chybí jen: Máááá roztomilá Baruško, vem mě s sebou na lůžko…
- Neděle 3. června 2012 v 15:48® osprey
kaprisko> Je to použitelné, ale za tu cenu zase nemůžeš chtít zázraky.
Přijde na to, co si od toho slibuješ.
- Neděle 3. června 2012 v 10:39® osprey
TOMMY CATFISH> Měl bys víc přemýšlet, co přesně chceš vyfotit.
Zajdi na nějaký fotoserver a podívej se na fotky, které tam najdeš.
Jde taky o to, s jakým účelem jsou fotky pořízeny.
- Sobota 2. června 2012 v 8:45® osprey
TOMMY CATFISH> Koukal jsem, že do diskuze s adminy jsi to dal, teď je třeba počkat, až to pořeší Radim. Já do zdrojového kódu stránek nezasahuju (nebo pouze vkládáním textů a fotek).
- Pátek 1. června 2012 ve 21:22® osprey
TOMMY CATFISH> Ty parmy (mreny) ti tam u vás závidím. Já už letos viděl asi dvě skočit. Šedesát kilometrů od domova…
- Pátek 1. června 2012 v 15:42® osprey
David Havlíček> Ryba domácí je nudná. My chcem vidět, jak skáčeš do vody s prutem v zubech
- Pátek 1. června 2012 v 10:55® osprey
kety.vydra> Já babky normálně sbírám. Ale Libor nás odvlekl na flek plný krásných hřibů a dvacetilitrové „vědro zednické“, ve kterém obvykle míchám krmení, se plnilo fofrem. Nasušit si hřiby, proč ne, ale babky mi rostou v lese za vsí, těch můžu mít, kolik budu chtít. To je taková houba, které seberu jen tolik, co aktuálně potřebuju, když nic lepšího není.
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 22:10® osprey
Libor> Čistil jsi někdy 20 l kýbl babek?
Já nevím, co budu dělat 16.6., ale jestli půjdu k vodě, tak tloušť mi bude málo. Navíc těch už jsem letos pár chytil. Uvidíme.
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 21:53® osprey
Libor> Ono to tak je. U lidí v dobách dostatku rychle propuká neúcta k obyčejným věcem.
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 21:25® osprey
spike> Máme velmi malou řeku. Můžu tam jít jednou dvakrát v roce, pak je naděje, že si zachytám.
Jsou i místa, kde ty ryby jsou (respektive bývaly – nemám čas to kontrolovat), ale nedokázal jsem ji tam chytit. Nevím proč. Dát tomu pár vycházek, třeba bych na to přišel, ale když mám fleky, kde tu rybu chytit umím a sotva se tam stačím dostat, tak to nemá cenu. Ostroretka je hezká ryba, ale stačí mi jich pár za rok.
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 14:46® osprey
spike> Kdysi jsem chtěl na Moravě parmu a nakrmili jsme masivně pod jedním jezem. Tam se pro ostroretky nedalo chytat – kam to padlo, během chvilky byla na tom. Někde po třicáté rybě už jsem nevěděl, co mám dělat, abych chytil parmu a netrápil další ostré.
Tady jich je málo, ale dokážou celkem slušně vyrůst. Nejsem si jist, kolik bych jich na těch místech chytil dneska, jsou to hejna fakt o pár kusech.
Bigpista> Naviják znáš, prut asi ne. Ale stále se utvrzuju v tom, že na feeder je toho kolovrátku škoda.
- Středa 30. května 2012 ve 23:49® osprey
Scanix> Vy jich tam máte hromady. Stačí jen hledat. Ale kusy 45+ se tam nehledají snadno.
Mušku bys hlavně musel zmenšit a zpomalit. Něco jsem o tom četl, ale honit ostré s mouchou nebudu.
Nebo počkej na léto. Když se to ještě víc ohřeje, tak jsou některé tak aktivní, že se dají ulovit i na přívlač.
- Středa 30. května 2012 ve 23:00® osprey
Jak.novi> My tebe též. A co zapřičinilo tu delší dobu tvé nepřítomnosti?
- Pondělí 28. května 2012 ve 22:20® osprey
Alov> Já myslel, že spíš popohnat toho chlapa, co s tou klikou točí.
- Pondělí 28. května 2012 ve 22:13® osprey
Alov> Kdepak, je to liknavostí obsluhy na klice č. 3 v naší obecní elektrárně