Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 26. března 2012 ve 21:11® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mvincik> Myslím, že vím kde i proč. Ale třeba myslím špatně.
Duhák by byl zajímavé zpestření, ale nepojedu tam kvůli tomu. Navíc mě už nějaká partyja vytáhla k vodě.
- Pondělí 26. března 2012 v 19:03® osprey
timbab> Ono je stejně jedno, co bychom rádi. My o tom rozhodovat nebudem
- Pondělí 26. března 2012 v 18:46® osprey
sunet> Já bych ho naopak nechal trvale – v létě, když člověk vstává, aby byl za svítání u vody, tak to je nekřesťanskej čas. A celou zimu je večer hned tma.
Nic neměnit, nechat letní od ledna do prosince.
- Sobota 24. března 2012 ve 20:24® osprey
mirek66> To víš – takový krásný den tu nebyla ani noha. Dokonce i redaktor se věnoval domácím pracem a posléze se vydal pro inspisraci k vodě. Inspirace byla velmi inspirativní
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 23:13® osprey
Libor> Se teprve zahřívá
- Středa 21. března 2012 v 1:45® osprey
CeP> A nekrofil, protože je má rád i po smrti. Pečený.
Obecně vzato, jsme všichni tlupa úchylnejch hajzlů
- Úterý 20. března 2012 ve 20:24® osprey
chosebaits> Neboj. Předpokládám, že někdy během jara si jednoho kapra odnesu. Když budu hodně hladovej, tak možní i dva.
Jestli nezapomenu, dám ti příležitost, abys mě mohl veřejně hanit a tupit, protože my masaři si nic jiného nezasloužíme
- Úterý 20. března 2012 ve 20:09® osprey
chosebaits> Jsi masař a protože jsi se s námi nepodělil, podrobíme tě tady zdrcující kritice.
Až chytím prvního slušného kapra já, budeš mi to moci oplatit
- Neděle 18. března 2012 v 16:21® osprey
TOMMY CATFISH> Tobě taky, kolego.
- Neděle 18. března 2012 ve 14:16® osprey
Alivio> Slušnej úspěch. Já mám dva chlapce technicky orientované. Naviják ti rozeberou a složí, jeden z nich by ti udělal na počítači i jeho 3D model, ale kapr je jim ukradenej
- Neděle 18. března 2012 ve 14:06® osprey
Alivio> Dej mu ho k okousání do kočárku
- Neděle 18. března 2012 ve 13:53® osprey
chosebaits> V mém případě platí, že na stromě. Je nejvyšší čas to ostříhat. Ale už dělám.
- Sobota 17. března 2012 ve 22:36® osprey
regulus> Haleyova?
- Pátek 16. března 2012 ve 12:09® osprey
ladamaj> Co by ses omlouval. Já jsem rád, že píšeš.
Ber mě jako hospodskýho. Ten je taky rád, že je štamgast na svým fleku. A když štamgast náhodou poleje stůl, hospodský mu ho utře a jede se dál
- Pátek 16. března 2012 ve 12:07® osprey
hraji> Dobře děláte.
Já si letos ještě rybu nenechal (kromě duháků z dírek) a nepospíchám na to.
Stejně tak se nesnažím chytat ryby malé a nesnažím se ani o velké počty. Chodím k vodě s cílem chytit „něco pěkného“.
Myslím, že i v následujících měsících nějaké ty hájené ryby chytím.
Daleko víc mě třeba překvapuje, že jsem viděl feederový závod uspořádaný na přítoku přehrady, kam vytahují ryby k výtěru. Když se zvedne takový vezírek s 20 kg bílé ryby, tak z něj kolikrát regulérně teče mlíčí.
Máme ty hodnoty divně nastavené…
- Pátek 16. března 2012 v 11:20® osprey
hraji> Já se bojím, že žádný klid nemají. Většina lidí teprve vyrazí k vodě. Zatím jsem jim moc nepotkával.
Ano, některé druhy budou papírově hájené. Řadu z nich ale spousta rybářů ani nepozná.
- Čtvrtek 15. března 2012 ve 20:52® osprey
hraji> Ty už víš, kde jsem byl a ostatní by měli vědět jen to, že když budu celý den u compu, tak nebudu mít o čem psát a fotky si budu muset kupovat ve fotobance (nebo od Libora)
- Středa 14. března 2012 ve 21:28® osprey
skwor> Nevím, jak špatnej je tvůj den, ale já právě přišel o půldenní práci. Z hlediska mých kreativních možností je to práce celodenní.
- Středa 14. března 2012 v 16:16® osprey
mannice> My si tu pitomou povahu hýčkáme. Je to teď hodně na vás mladých. Nenesete si tu zátěž starých časů.
- Středa 14. března 2012 v 16:14® osprey
džigit> V pohodě. Ono je těžké se domluvit a naprosto jednoznačně táhnout za jeden provaz. Chce to čas.
Taková ta absolutní ochrana přírody je taky nesmysl – podívej, jak dopadl kormorán.
No nic, měli jsme to řešit dávno a byli bychom dál.