Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 14. března 2012 v 16:05® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> A přesně o tom to je. Lidi nemají informace.
To je to, co chci – informovat, ukazovat, dávat na výběr. Vybírá každý sám za sebe.
A k té veřejnosti – teď nám tu ve vsi uřízli 4 lípy. Ženu to pobouřilo, tak jsme šli za starostou půjčit si dendrologický posudek.
A pro zajímavost – vložil jsem tady za poslední roky do Krátkých zpráv všechno, co jsem o tom projektu našel. Mohli jsme začít dávno.
- Středa 14. března 2012 v 16:00® osprey
džigit> Vůbec jsi nepochopil.
Mimochodem, podepsal jsem to. Ale až po tom, co jsem si dobře prohlídnul, co podepisuju.
- Středa 14. března 2012 v 15:16® osprey
džigit> Nejde o sílu, ta je třeba.
Ale měl by ses rozhodovat s tím, že přesně víš, o co jde. Jinak je to manipulace s lidma.
Mělo by se ukázat, kolik to vydělá, kolik vznikne pracovních míst, jak moc to plavbě skutečně pomůže, když ti Němci nespolupracují a proti tomu co se zaplaví, co tam vyhyne, kolik majetku bude zničeno. Jasná pro a proti.
Všimni si, že se tohle nikde zásadně nedělá.
A jestli v té zprávě melou něco o 40 000 lodích proti současným 500, tak je otázka, co se na nich vlastně bude vozit, jak se to projeví v jiných odvětvích dopravy a tak.
Davové jednání je v tom, že podepíšu, protože všichni podepisujou. Ale správně by to mělo být tak, že se podívám na obě řešení a rozhodnu se podle svého přesvědčení.
- Středa 14. března 2012 ve 14:26® osprey
timbab> Pochopíš jednu věc? Že veřejnost má právo vyjadřovat se k tomu, co se za její peníze staví a právě proto, že se to za komunistů odnaučila, tak je tu možný ten současný bordel?
Jestliže někdo přijde s projektem, který se dotýká veřejných zájmů, musí ho sakra dobře obhájit.
Na těch fotkách vidím konvenční jez s komorou a elektrárnou a jako držhubné ochráncům a rybářům takovou ubohou strouhu kolem té elektrárny.
U stavby, která má něco tak významného jako je dolní tok Labe tak dalekosáhle ovlivnit, bych čekal něco víc.
- Středa 14. března 2012 ve 14:09® osprey
sunet> Ještě jsem nepodepsal. Mám staženou tu dokumentaci. Nechci být davová ovce.
A nechci dělat davové ovce z druhých. Pokud budeme někdy dělat další projekty a bude víc času, tak jedna z věcí musí být přesný popis toho, co se stane když…
mannice> Zeptám se tě jako místního. Co přesně to zatopí? Louky, les, nějaké stavby?
- Středa 14. března 2012 ve 13:59® osprey
timbab> Já ještě vybetonováno nemám. Ale letos tady pravděpodobně dokurví posledních pár pěkných kilometrů Vltavy mezi Hněvkovicemi a Týnem.
Prý tu bude cosi jezdit.
Jestli myslejí ten šíf, co vozí deset lidí z Hluboké do Budějovic a zpátky, tak to se teda fakt vyplatí…
Reálně se to dělá proto, aby se usměrnil tok peněz. Je to stejné jako s protipovodňovými úpravami. U těch je taky polovina naprosto k prdu, ale někdo si na tom slušně vydělá.
- Středa 14. března 2012 v 11:26® osprey
Fugas> Jednou na to budeš rád vzpomínat. Děti dávají lidskému životu smysl. Ryby jsou zábava, na těch budeš sedět v důchodu
- Úterý 13. března 2012 ve 14:45® osprey
Scanix> Rovnej, ohnutej, s mákem (napodobenina duháka), bez máku…
A lovci rekordů využijou i bagetu.
Neboj. Tu odvahu jít do rizika nemá každej.
Akorát si budem muset u gomze nechat ty rohlíky nalakovat. Pět vrstev letoxitu a ustojí to i Velkýho bílýho
- Úterý 13. března 2012 ve 14:12® osprey
Scanix> Kdo asi
Ale kdoví, jestli jsi s tím rohlíkem nevláčel – ona nějaká ta marmyšková cukatůra, popání mírně namočenou seříznutou patkou nebo jerkování celým rohlíkem není vyloučeno.
Známe tě, ty jsi toho schopnej
- Úterý 13. března 2012 ve 12:24® osprey
Inferno08> Scanix má v dalším textu příspěvku, že lovil na plavanou na rohlík. Takže ta přívlač je překlep.
On když může, tak jen vláčí a tak to tam tluče automaticky
- Pondělí 12. března 2012 v 18:31® osprey
Raf> Radost bude až jí bude osmnáct, bude vypadat jako dcera TR a ty budeš s brokovnicí odhánět nápadníky.
- Pondělí 12. března 2012 v 15:20® osprey
Raf> Gratulace veliká. Ať je to zdravé.
- Čtvrtek 8. března 2012 v 18:27® osprey
mirek66> Ten tak bezva nebude, musím dopsat, dodělat, navkládat, spustit a sbalit se na výstavu.
- Čtvrtek 8. března 2012 v 18:19® osprey
mirek66> V pohodě. Ony ty věci většinou nejsou tak hrozné jak se zdají.
- Čtvrtek 8. března 2012 v 17:47® osprey
mirek66> Ber to tak, že ti věnuje pozornost, hraje si se slovíčky a snaží se tě zlákat k rozpustilé konverzaci.
To není útok na tvou osobu, i když u kolegy nnnapa si to tak leckdo vykládá.
Já tě taky zdravím.
- Středa 7. března 2012 ve 22:17® osprey
1Mara> To musíš vyřídit sám. Já volám náčelníka, jen když se něco podělá
- Středa 7. března 2012 ve 22:12® osprey
Tak vás všechny zdraví z Brna David s Pavlou. Stánek už stojí a od zítřka se tam na vás budou těšit.
Já dorazím v pátek odpoledne.
- Středa 7. března 2012 v 10:47® osprey
hraji> Prutosovi popřejem, ten je Tomáš.
Vše nejlepší Tome!
- Úterý 6. března 2012 ve 21:32® osprey
mvincik> Neboj. Já to tu za pár minut vypnu. Už žhavím druhý stroj, kde mám cosi rozděláno.
- Úterý 6. března 2012 ve 21:29® osprey
džigit> hering> Zrovna vám dvěma nepoděkovat, to opravdu nemůžu. Dojdu si na vás dát ještě jednoho