Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 6. března 2012 ve 21:08® osprey
osprey

Pánové, já bych i slzu uronil…

Díky moc. Vynasnažím se, aby vás bavilo sem chodit, jak jen mi to moje omezené schopnosti dovolí.

Úterý 6. března 2012 v 19:30® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> noba> hraji> Pánové, děkuji. Já si na tyhle věci moc nepotrpím, ale člověka potěší, když si na něj někdo vzpomene.

Jdu si dát na to konto toho panáka:-))

Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 19:31:44 uživatelem osprey.
Úterý 6. března 2012 v 10:51® osprey
osprey

Samcak> Není kam pospíchat. Když dáš té kukuřici čas, nabobtná a je fakt velká. Pak se dá nastražovat i jedno zrno na vlas se slušným háčkem a podle mých zkušeností je to o dost lepší než takové ty „autobusy“ z několika zrn.

Sobota 3. března 2012 v 16:56® osprey
osprey

nnnap> Do rubriky Z lovu nejdou nějaké extra fotky. Takže i z této vycházky mám lepší.

Ale doufal jsem v nějaké pěkné barevné detaily a tak. A z toho, v co jsem doufal, jsem nepřinesl nic.

Tento příspěvek byl editován 3.3.2012 16:57:09 uživatelem osprey.
Pátek 2. března 2012 ve 21:37® osprey
osprey

regulus> Poslední tři roky (od léta 2009) je tady na jihu relativně sucho. Ani toho sněhu není tolik, aby se to teď výrazně zvedlo.

A jak jsem psal – jel jsem „nadělat fotky“ – tedy jsem jel tam, jde byla čistá voda a zalitá tráva. Problém je, že to byla jedna z mála věcí, které jsem dokázal ovlivnit.

Mimochodem – našel jsem nové nocoviště kormoránů. Letos je jich tam do dvaceti. Příští rok přiletí i s rodinami, protože je to jeden z posledních fleků, kde tu ještě něco plave.

Středa 29. února 2012 ve 22:24® osprey
osprey

nnnap> Bojím se, že nemohl. Nejsem schopen zpracovat tak delikátní téma do náležité hloubky.

Středa 29. února 2012 v 10:53® osprey
osprey

lunimus> Držím palce. Ať ti to vyjde.

Úterý 28. února 2012 ve 12:07® osprey
osprey

mildas> Tak to určitě. Ale fakt by to bylo na dlouhou a složitou debatu. Třeba ji někdy dáme, i když se najde spousta přitažlivějších témat:-))

Úterý 28. února 2012 v 11:30® osprey
osprey

ladamaj> Tohle dneska nejde a důvodů je asi miliarda. I to, co zbylo je proti světu obrovský nadstandard, z něhož ale na druhou stranu pramení řada problémů.

Pondělí 27. února 2012 ve 21:52® osprey
osprey

mannice> Název a číslo revíru nejsou povinné. Je rozumné tam nic nepsat.

Pondělí 27. února 2012 ve 21:24® osprey
osprey

sus1> Zrovna u mouchy to bude používat hodně lidí. Tam jsi závislý na průtoku a zákalu vody. Když máš zkalenou řeku, musíš přejet jinam. Muškaři vlastně tuhle aplikaci předčasně „objevili“ a už mají spoustu návrhů, jak ji doplnit.

Osobně ale chápu, o co ti jde. Mám starý jednoduchý mobil a na ryby ho většinou neberu.

Pondělí 27. února 2012 v 16:35® osprey
osprey

olda> Má. Pošle ti smsku:-))

Pondělí 27. února 2012 v 16:25® osprey
osprey

RW> Na mildase se nelze zlobit:-))

Pondělí 27. února 2012 v 15:46® osprey
osprey

OBr> On by se s tím dal třeba i rozdělat oheň. A krom toho – třeba v tuhle roční dobu je to s lopuchama trochu na levačku:-))

Pondělí 27. února 2012 ve 14:37® osprey
osprey

mildas> Zvaž to ještě. Toto rozhodnutí z tebe činí člověka na baterky:-))

Navíc papír má i prozaičtější využití…

Pondělí 27. února 2012 ve 13:24® osprey
osprey

David Havlíček> Dávno ne… Fakt.

Ale budu se držet svého STUPIDfounu, dokud se nerozpadne, takže tě nehodlám otravovat:-))

Pondělí 27. února 2012 ve 13:11® osprey
osprey

David Havlíček> Já bych taky měl? :-D :-D

Pondělí 27. února 2012 ve 12:44® osprey
osprey

lunimus> Tiež sa mi to páčí. Ale mojmu mobilu nie. Nevie, čo je to také iOS a Android. :-D

Neděle 26. února 2012 v 15:22® osprey
osprey

mirek66> V katalozích se obvykle udává délka ramen. Protože má podběrák obvykle tvar rovnostranného trojúhelníka, má čelo většinou podobnou délku.

Neděle 26. února 2012 ve 13:27® osprey
osprey

chosebaits> Ano. Jenže…

Informace, které poslední dobou získávám, mě neplní optimismem.