Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 26. února 2012 ve 13:22® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
chosebaits> Plnit mrazáky je fráze. Ale naprostá většina členů chodí k vodě proto, aby si úlovek odnesla. Na tom není nic špatného, pokud to voda ustojí.
Jenže ono se dneska moc neřeší, co všechno voda ustojí. Jsem rád, že jihočeský ÚS je v tomto ohledu alespoň trochu napřed.
- Neděle 26. února 2012 ve 12:37® osprey
chosebaits> Ale ten kapr je v podstatě jediná cesta, jak za stávající situace dovolit lidem plnit si mrazáky.
Dostat se na 2000 – 3000 tun vylovených a odnesených z revírů, to ti žádný jiný druh nedovolí. A jak stále zjišťuji, nespokojenost té masy „obyčejných“ rybářů je jedna z mála věcí, z níž má vedení svazu na všech úrovních – od MO přes kraj až po Radu, opravdu obavy.
- Neděle 26. února 2012 ve 12:27® osprey
mannice> Ty nejsi průměrný rybář ani omylem. Už proto, že se o problematiku zajímáš a dokonce jsi byl na nějaké přednášce.
- Neděle 26. února 2012 v 11:41® osprey
mannice> Problém je, že nevidím v této zemi subjekt, který by hospodařil lépe než svaz. Navíc při současných požadavcích průměrného rybáře.
- Neděle 26. února 2012 v 11:22® osprey
Scanix> Proč uvažuju o tom, že už nebudu brát pstruhovku? Pro potočáka a lipana je to to poslední, co pro ně ještě můžu udělat. Parmy vymizely (na 24 taky vymizí – ta koncentrace duháků jim nedovolí se efektivně rozmnožovat). Štiky jsou z velké části mrtvé.
Zbývá duhák nebo siven. Toho si, když budu chtít, chytím na soukromáku, nemusejí mi ho sypat do řeky.
Čekám, že za rok za dva se mi začne stýskat po procházce kolem potoka mezi blatouchy a rozkvetlými pampeliškami s prutem v ruce. Pak si to třeba zas koupím.
- Sobota 25. února 2012 ve 20:07® osprey
Scanix> Já letos možná pstruhovku naposled…
- Pátek 24. února 2012 ve 14:09® osprey
vagi> No vidíš, jakej jsi šikovnej
A jak to říká kamarád každou chvíli mě: kdybys byl ještě menší a šikovnější, mohl bys chytat i myši
- Pátek 24. února 2012 v 11:20® osprey
TOMMY CATFISH> Napiš osobní zprávu Davidu Havlíčkovi nebo Pavle Havlíčkové (HaDová).
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 22:01® osprey
Alov> Já běžím v pohodě.
- Čtvrtek 23. února 2012 v 1:49® osprey
JHolc> Jako teroristu si tě tam nechají nebo tě pošlou domů dřív?
- Středa 22. února 2012 v 10:35® osprey
JHolc> Prudiči jihopolokouláckej! To se dělá, jen tak mýrnyxdýrnyx tahat takový ryby?!
Gratuluju a závidím.
- Úterý 21. února 2012 ve 20:17® osprey
skwor> Slyšel jsem o kaprařovi, co když měl největší absťák, tak smontoval lešení, sestavil pruty, postavil to v předsíni, zanesl montáže do zahrady a dal si příposlech k posteli. Říkal, že za noc má někdy i tři čtyři jízdy. Většinou potkani…
- Úterý 21. února 2012 ve 20:11® osprey
sidla_napajedla> Je to jen jedna místnost. Nikde jinde se to neděje. Nedokázal jsem si zdůvodnit proč právě tam, ale prostě pořád leze.
Třeba za to můžou trpaslíci
sus1> Kdybys je zahrabal do nezámrzné hloubky komplet, byl bys bez starostí
- Úterý 21. února 2012 ve 20:01® osprey
sus1> To proto, že je nemáš 120 cm pod zemí celá. Kus je nahoře, kus dole… Pracuje to.
Já mám ve svém pokoji na koberci ještě jeden menší koberec. A ten se normálně posouvá asi o půl centimetru denně. Zřejmě to je tím, jak dům pracuje při změnách teploty. Je zajímavé pozorovat, jak se během týdne posouvá.
A vrátka v zimě nezavřu. Prostě se to smrskne a nedoklapnou. Beru to jako normální věci.
- Úterý 21. února 2012 ve 13:28® osprey
noba> Nevylučuju, že jsi koupil nymfu za mé přítomnosti. Bohužel, z hlavy se mi to nějak vytratilo
- Úterý 21. února 2012 ve 12:46® osprey
noba> Fakt? Tys byl poslední sobotu tam co my? Já jinak na ledu letos nebyl.
- Úterý 21. února 2012 ve 12:27® osprey
noba> To není povzbudivé. Já byl jen jednou a asi jsem měl kliku.
- Úterý 21. února 2012 v 11:55® osprey
džigit> Kousaly nebo kopaly?
- Neděle 19. února 2012 ve 21:49® osprey
sus1> Hechtovi jsem to slíbil a dva dny na dírkách je pro mě nehorázný luxus, který si nemůžu dovolit.
- Neděle 19. února 2012 ve 21:43® osprey
sus1> Já na srazu nebyl. Byl jsem včera s hechtem a ssg.Jimmy Wild.
Dnes jsem se pral s jakýmsi textem.