Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 19. ledna 2012 v 11:46® osprey
osprey

chosebaits> Teď to zrovna padá moc, takže píšu jak mourovatej. Ale kdyby přestalo, mám tu pár položek, co se má nakoupit a cesta vede přes most…

A k čemu je takový počas dobrý, to už mám ověřeno.

Čtvrtek 19. ledna 2012 v 11:40® osprey
osprey

Bigpista> Tady od rána leje. Cosi napadalo v noci. Takže humus nesutečnej.

Fajn počas na ryby, docela to se mnou cuká…

Úterý 17. ledna 2012 ve 14:12® osprey
osprey

džigit> A co věcej gořalky? Bo jak to nechce spodem, tak je aj druha cesta:-))

Úterý 17. ledna 2012 ve 14:04® osprey
osprey

CeP> Až tak? Ale filozofie zajímavá. Přinesu si s sebou duháka Tondu, v krátkosti se domluvíme, já ho na nějakém pěkném místě vypustím, on si za odměnu lupne půlhodinkový sběr, pak předvedu ten majstrštyk, že ho na dva hody lapím, vrátím ho do kýblu a odnesu zpátky domů do jezírka.

Ostatně takhle spousta pejskařů venčí svoje miláčky:-))

Úterý 17. ledna 2012 ve 12:12® osprey
osprey

mvincik> Na všechno dojde. Ale pro mě není malá voda tou hlavní.

A potom. Jsou místa, která jsou nepřístupná, nečitelná a těžká. Většina lidí neví, nevidí, nepochopila,…

I já vím, viděl a pochopil pořád ještě málo.

Úterý 17. ledna 2012 v 11:58® osprey
osprey

mvincik> To je dobře. Nebudou se sjíždět jinam. Já si na ten úsek nikdy moc nepotrpěl. Na tlouště je to slabé:-))

Úterý 17. ledna 2012 v 11:51® osprey
osprey

mvincik> Hele, já bych ve svém stresu byl schopen to s rohlíkem proběhnout jako prd. Včera jsem přetáhl večerku do 2:30, abych vysázel aktuální článek a když bych se rozhodl vyrazit k vodě, budu jak žížnivá čára. Vlítnout tam, prochytám to se splávkem dřív než si porybný připne placku:-))

Takže jsem rád, že jsem si toho tady všiml. A že by se tím něco provalilo, toho bych se nebál – lidi stejně všechno rozkecaj.

No a nakonec. Papíry by se měly sbírat za vědomou hajzlovinu. Za blbost se sice musí platit, ale přinejmenším bych dal lidem šanci se jí vyvarovat. Takže CePa chválím a jdu si to pořádně přečíst.

Pondělí 16. ledna 2012 ve 14:31® osprey
osprey

morcák> Pokud se ti podaří vsunout ho protivníkovi do kalhot, může i takto malý psík být velmi nepříjemný:-))

Neděle 15. ledna 2012 v 17:25® osprey
osprey

morcák> Samozřejmě. Osobně se dost snažím hledat cestu, jak mít vody s rybami, ale na rovinu můžu říct, že všechno je o lidech.

Poslední změnou jsme svědky určitých změn, ale v reálu by se dalo dělat mnohem víc. Často ale není zájem. Většině lidí by stačilo, kdyby jim někdo zlevnil povolenku a nasypal víc kaprů.

Neděle 15. ledna 2012 v 16:30® osprey
osprey

morcák> U kapra 40+ bych to viděl na kormorány bez křídel.

Neděle 15. ledna 2012 ve 14:34® osprey
osprey

skwor> Uvidíme. Zatím, jak se zdá, jsou na rybnících a ani tam jich není tolik co jindy. Možná část zůstala někde na severu.

Tady jsou teď v množství, které by mi nijak nevadilo (tj. sem tam nějakého vidím).

Neděle 15. ledna 2012 ve 13:24® osprey
osprey

Alov> A až si pak půjdu přečíst reakce lidí, tak to abych měl v sobě půl litru:-))

Neděle 15. ledna 2012 ve 12:41® osprey
osprey

Alov> Práci, kterou jsem nasliboval.

Tady teď musím rozchodit nový Duel. Mám už zpoždění.

Neděle 15. ledna 2012 ve 12:11® osprey
osprey

Alov> Tady je hezky. Ale ven se nepodívám. Budu se dál snažit udělat, co komu kde mám.

Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:37® osprey
osprey

mannice> Jsou místa a okamžiky, kdy jsi s jiným cajkem úplně out. Jednou jsem jel přes půl republiky na jeden vyhlášenej flek a když jsem tam dojel, modlil jsem se, aby mi nic velkýho nezabralo.

Naštěstí bylo mé přání beze zbytku vyslyšeno.:-))

Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:32® osprey
osprey

devils9> Ber to jako signál vypovídající cosi o velikosti vhodných nástrah – tím nemyslím, že bys měl chodit na sumce s 3 cm gumami.

Tento příspěvek byl editován 12.1.2012 22:32:58 uživatelem osprey.
Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:25® osprey
osprey

devils9> A co ti na tom přijde nenormálního? Takhle se chovají každou chvíli.

Záběr sumce v poledne není nic zvláštního a do proudu lezou velmi rádi, i když ne vždy.

Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:16® osprey
osprey

devils9> Kde by měli nebo kde si myslíš, že by měli?

To je rozdíl. Taky jsem si myslel. Teď už si radši nic nemyslím.:-))

Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:12® osprey
osprey

Já mám jedinej cíl – aby nebylo hůř. A nemuselo by mi toho tolik popadat. To by mi stačilo.

Středa 11. ledna 2012 ve 23:04® osprey
osprey

mvincik> Člověče, jsou a nejsou. Dneska mi vyprodali chleba a musel jsem sjet do města a cestou zpátky jsem dal hoďku na řece a moc tomu nerozumím.

Řekl bych, že jsou na zimovištích, ale musejí žrát a rozlézají se po okolí. Nebo tak něco. Chová se to divně. Potřeboval bych pár dní u vody, ale tohle není téma, o kterém bych chtěl psát a takový luxus si pro vlastní potěchu dopřát nemůžu.