Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 11. ledna 2012 ve 22:37® osprey
osprey

mvincik> Mě se taky líbí, ale chybí nám tady taková ta hovádka, co mají na Moravě – 50 – 60 cm. Zatím mám cokoli do 47 cm a není to pořád ono. Na Orlíku jsou i přes pade, ale nevytahují tam, kam chodím chytat plavačku. Tam jsou jen čtyřicítky.

Středa 11. ledna 2012 ve 22:27® osprey
osprey

mvincik> Ten flek je jedním z jejich mála zimovišť na dané řece. Nezimuje jich tam víc jak 10. Každé jaro jsem tam na nějaké narazil, později jsem tam už neměl čas chodit.

Kdybys tu řeku proběhl celou, moc takových míst už tam není.

Daleko hojnější je tahle ryba v krajském městě a dost je jich i na Orlíku.

Úterý 10. ledna 2012 ve 22:54® osprey
osprey

nnnap> Právě se s tím mořím.

Dobrou všem.

Úterý 10. ledna 2012 ve 22:47® osprey
osprey

Bigpista> To bys teda viděl věc:-))

Úterý 10. ledna 2012 ve 21:41® osprey
osprey

Alov> Ty bláho. Já mám depresivní opici. První, co by mě napadlo, by bylo se na to vy…

Pak bych vám tu všem vynadal, kopl do dveří a šel se z toho vyspat.

A to nemluvím o následné kocovině:-))

Úterý 10. ledna 2012 ve 21:10® osprey
osprey

nnnap> Ano, mám to v rukách já.

Je to úžasná věc, píše se to skoro samo… :-((

Úterý 10. ledna 2012 ve 13:14® osprey
osprey

Bigpista> Z toho si nic nedělej, já prošvih zprávy. Asi stopadesáté v řadě:-)

Pondělí 9. ledna 2012 ve 21:36® osprey
osprey

mvincik> Uvidíme. Tenhle týden to moc růžově nevidím.

Pondělí 9. ledna 2012 ve 20:15® osprey
osprey

mvincik> Máš pravdu, myslel jsem na ten flek níže, ale z pohledu odkud jedeš, je ten vyšší i logičtější. Samozřejmě si další vycházky užij.

Já napřed musím dostát svým závazkům a ono mi to moc nejde. Potřeboval bych pár týdnů dělat rukama.

Pondělí 9. ledna 2012 v 19:58® osprey
osprey

kubas> Co je to Nova? :-))

Pondělí 9. ledna 2012 v 19:58® osprey
osprey

mvincik> Je mi divně a práce mi neubývá. Nebyl jsem. A nevím jestli vůbec půjdu. Pokud ano, tak jen na chvilku.

Pokud jde o ten flek, tak například stromy na obou březích zdaleka nejsou všude a je toho víc, co je z té fotky vidět:-)

Pokud to není, ten, co jsem myslel, musí to být o dost výš.

Pravda je ta, že ani tam ani tam se dost dlouho nepodívám.

Pondělí 9. ledna 2012 v 19:44® osprey
osprey

mvincik> Samozřejmě. Bral tě tam Petr.

mannice> O konkurenci nejde, tam chodí víc lidí. Jen jsem si chtěl rýpnout, že poznám, kde to je.

Pondělí 9. ledna 2012 v 19:20® osprey
osprey

mvincik> Já přece vím, kde to bylo:-))

Pondělí 9. ledna 2012 v 19:17® osprey
osprey

mannice> Jo, dobrý, aspoň vím, kam týden nechodit.:-))

Ale já se stejně nejspíš nedostanu…

Pondělí 9. ledna 2012 v 19:00® osprey
osprey

tadeas> Viva je velká čínská firma, dělá navijáky pro kdekoho. Například doprodávaný Dragon Destiny je taky od nich.

Takže máš takový normální naviják. Nelámal bych si s ním hlavu a prostě bych s ním chytal.

Neděle 8. ledna 2012 v 16:28® osprey
osprey

pipa> Gratulace. Ať je to zdravé, chytré a vyroste z toho něco, na co by rodina mohla být hrdá.

Neděle 8. ledna 2012 v 16:09® osprey
osprey

TOMMY CATFISH> Neskuhrej, chtěl jsi dobrou práci, aby sis vydělal na sumce ve Španělsku, tak se snaž. Hlavně v těch předmětech, co tě mají živit.:-))

Neděle 8. ledna 2012 ve 14:59® osprey
osprey

mvincik> Jde o to, s jakým cílem bude vycházka podniknuta. Pokud RS obejde lovící někde na pláži, moc toho nezjistí.

Chytit někoho, kdo opravdu pytlačit umí, to je o něčem úplně jiném.

Neděle 8. ledna 2012 ve 14:18® osprey
osprey

mvincik> Pokud jde o pytlačení, tak doporučuju jako studijní prostor největší přehradu v kraji. Tam se naučíš věcí…

Neděle 8. ledna 2012 ve 14:06® osprey
osprey

mirek66> A jinak informace o závodech se budou objevovat průběžně během sezóny. Teď je leden.

Možná by někoho napadlo zorganizovat v tuhle dobu závody v lovu na dírkách (majitelé dírkodromů si takhle zvyšují návštěvnost), ale není led.