Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 8. ledna 2012 ve 14:04® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mirek66> Jsou bohatí a chudí lidé a existuje i zábava pro bohaté a chudé. Jistě najdeš závody i se symbolickým startovným.
Na druhou stranu jsou prestižní klání, kde často soutěží i firemní týmy a jde o hodně.
Taky nejsem úplná socka, ale závody jdou naprosto mimo mě. Závodit v lovu zvířat mi přijde svým způsobem i neetické.
- Sobota 7. ledna 2012 ve 23:04® osprey
pipa> Jestli myslíš video, tak repráky mi právě používá syn. Takže z toho nic nemám.
A na Mistra jsem háklivej. Za nic podobnýho se nepovažuju.
Krom toho se sem momentálně pokouším nacpat další článek, takže se nemůžu moc rozptylovat nebo to nebude ke čtení
- Sobota 7. ledna 2012 ve 20:15® osprey
chosebaits> Ty ryby tam jsou každý rok, ale obvykle takhle v zimě tahám tlouště. Možná jsou ještě v mělčí vodě, protože je pořád relativně teplo. Velké plotice jsem zvyklý chytávat spíš později (únor, březen), ale ona je letos ta zima divná.
Tloušti poslední dva tři roky nějak mizí. Nevím proč, možná je to i tím, že jsou snadněji ulovitelní a přibývá plavačkářů a feedrařů – i teď v zimě. On ten velký tloušťák přece jen chvilku roste.
- Středa 4. ledna 2012 ve 14:36® osprey
hraji> Osobně si myslím, že by stačilo udělat nadaci s Petrovým jménem a vést ji dlouhodobě.
Ale vyžaduje to hromadu práce a jmenovitě já už toho mám plný brejle. Prozatím jsem ze svého života vyškrtl slova televize, hospoda, kultura a velkou část přátel. Dál už jít nechci.
- Středa 4. ledna 2012 ve 13:04® osprey
Scanix> V pohodě, třeba je můj názor špatný. Ale je to můj názor
- Středa 4. ledna 2012 ve 12:12® osprey
Scanix> Osobně netoužím moc po tom lézt paní Křížkové na oči a hrabat se ve věcech jejího syna. Ona jeho smrt dost těžce nese a dělat z toho mediální záležitost mi přijde vůči ní poměrně kruté.
Taky vím, že pro poruchu harddisku Petr o velkou část snímků přišel (žádal mě o některé, které mi dal, když jsem ještě pracoval pro Kajmana). Zůstat mohly fotky z posledních cca dvou let.
Jestli chce někdo přispět na boj proti rakovině, nic mu v tom nebrání.
- Úterý 3. ledna 2012 ve 12:15® osprey
Bigpista> Asi tak, když kecám, nedělám
- Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:32® osprey
mvincik> Záleží na tom? Důvodů je hromada.
- Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:22® osprey
mvincik> Nenavštívil. A asi hned tak nenavštívím.
- Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:11® osprey
mirek66> Samozřejmě, že chodím k vodě. Ale nechytám kapry.
Věnuju jim pár chvilek s feederem a plavanou v létě. Ale jinak se o ně moc nestarám – je to příliš statická rybařina.
- Sobota 31. prosince 2011 ve 20:14® osprey
Scanix> Díky, přeju, Petře, totéž.
- Sobota 31. prosince 2011 ve 14:19® osprey
Milý chytejáci, přeju všechno nej do Nového roku a ať se tu ve zdraví potkáváme.
- Čtvrtek 29. prosince 2011 v 17:50® osprey
hraji> Co to znamená? Že má 125 lidí tvůj autogram?
Tento příspěvek byl editován 29.12.2011 16:51:06 uživatelem osprey. - Středa 28. prosince 2011 ve 23:19® osprey
skwor> Nežbrblé, néni proč.
Pověsilo se ti toho už na prut dost a do hrobu máš ještě daleko. Já čekal 14 let na první osmdesátku
- Středa 28. prosince 2011 v 19:48® osprey
jajco> Samozřejmě si dělám srandu. Jen poukazuju na to, jak je vyžraná.
Každopádně krásná ryba a přeju ti ji.
- Středa 28. prosince 2011 v 19:05® osprey
jajco> Gratulace, krásná ryba.
Akorát nevím, jestli by sis měl nechat preparovat zrovna hlavu. Je taková nevýrazná…
Chtělo by to nějakým způsobem zvěčnit to břicho
- Čtvrtek 22. prosince 2011 v 1:13® osprey
sus1> Dobré ráno, kolego ve zbrani. Taky pracuju
- Středa 21. prosince 2011 ve 23:55® osprey
David Havlíček> Já se k poděkování připojuji a ty sám jistě víš, co to pro mě znamená. Co jsem tady, tak sním o tom, že svůj konkurenční boj budeme řešit na poli byznysu a v zásadních věcech týkajících se nás všech, co rybaříme, budeme spolupracovat.
Tohle je pro mě takový malý splněný sen.
Navíc tím, že jste se dokázali dohodnout, dáváte příklad i těm ostatním, že to jde a že jsou cíle, u nichž nějaká dílčí řevnivost musí jít stranou. Bylo by fajn, kdyby si z toho ministerstva vzala příklad.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 20:35® osprey
ladamaj> Já to teda neřeknu, co jsem dneska odnes. A ryba to nebyla, i když jsem jednu chytil.
A neřeknu a neřeknu!
- Neděle 18. prosince 2011 ve 13:17® osprey
timbab> Neboj, ti, co podsekávat chtějí, ti to dělají už dávno.