Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:12® osprey
osprey

timbab> Donutil jsi mě podívat se a jak se zdá, už to opravdu zmizelo. Ale i na závodech se počítá ryba zaseklá v hlavové části.

Každopádně, jestli to tam není, tak v létě plandu s pořádným trojhákem a všichni hurá na kapry, amury a tolstolobiky. :-((

Že by byl tenhle nejúčinnější způsob lovu tolstojů konečně zlegalizován?

Neděle 18. prosince 2011 ve 12:46® osprey
osprey

Scanix> Dravci normálně jsou, normálně se chytají a je akorát o hodně těžší dostat záběr, což je v prosinci OK.

Víc osobka.

Pro ostatní pleskače po ramenou – podseklé ryby se neberou, je to i v řádu.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 14:32® osprey
osprey

David Havlíček> Překladač google. Já bych to jinak nedal, mám půlroční kurs. Rozumím místy slovům, myšlenku bych nepobral.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 14:19® osprey
osprey

nnnap> Dobrá poezie. Pro plné pochopení jsem musel použít služeb překladače, ale líbí se mi to. I v té angličtině.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:41® osprey
osprey

nnnap> Cigán nezakopává metrovou rouru do permafrostu:-))

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:28® osprey
osprey

Fugas> No právě, už to začíná… :-))

Ale ony by vás (nás – jel bych taky) přešly roupy, kdyby to bylo bez prutů a člověk by denně musel vykopat deset metrů výkopu pro plynovodní potrubí, aby dostal večeři:-))

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:12® osprey
osprey

Jo, a pak tu byla ta varianta se Sibiří, ale pro jedince jako je Sunet by to bylo za odměnu a to teda ne!

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:11® osprey
osprey

Bigpista> Jenže ti musím důvěrně sdělit, že my tady na serveru žádnou nemáme. Průser. Hlavně aby se to nedověděli lidi… :-)

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:05® osprey
osprey

David Havlíček> Hurá! Dovedeš si představit ten morální rozklad, kdyby ses tu dva dny neukázal? :-)

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:37® osprey
osprey

1Mara> David má obrovskou spoustu povinností a běžně tu není. Neviděl bych to tak černě. Ale nezávidím mu.

Slibovali mi kdysi kudlu do břicha, přímo na ulici, takže nějaké pocity v tomto duchu už jsem si taky vyzkoušel. Tam to ale bylo o pár minutách.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:14® osprey
osprey

1Mara> Jak to mám vědět, já spím v posteli s manželkou a ne s Davidem:-))

Ale ohledně té věci, ono ti na psychice nepřidá, když se někde motá někdo, kdo ti vyhrožuje.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:02® osprey
osprey

hraji> V našem případě to tak je. Musíme být rádi, že máme co dělat.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 2:46® osprey
osprey

Dovolím si drze popřát dobré ráno. A jdu spát:-))

Pondělí 5. prosince 2011 v 16:08® osprey
osprey

Shrek23> Vypadá to na plotici, ale na nějaké zásadní výroky stran určení ryby ta fotka není dost kvalitní.

Pondělí 5. prosince 2011 v 15:39® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Především ses pokoušel chytat na ten multík s nástrahami, které jsou na hranici jeho možností. Potřebuješ začít s něčím, co má tak 20 – 30 g.

Ty jsi končil s gumami na hlavičce 7 g a to už vyžaduje jem minimálně bržděnou cívku a kus umu nebo daleko lepší multík s cívkou z odvrtávané hořčíkové slitiny, aby byla co nejlehčí.

Je hodně málo lidí, co chytají s multíkem na gumy a většina z nich pak nejčastěji na vertikálku z lodě.

Pondělí 5. prosince 2011 v 15:08® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Já nejsem škodolibý. Ona je to svým způsobem smutná událost a 13 ze 14 aktérů je v tom víceméně nevinně.

Chápu potřebu vlastnit výjimečný výrobek, zvlášť když na to člověk má.

Moje chytání s multiplikátory, které v zásadě nepotřebuju, je něco podobného jako snaha o vlastnictví vozu, jehož kvality vysoce převyšují úroveň vlastností potřebnou k přepravě člověka z místa A do místa B.

Pondělí 5. prosince 2011 ve 14:26® osprey
osprey

Taková malá perlička:

http://www.novinky.cz/…rcedesy.html?…

Pondělí 5. prosince 2011 ve 13:42® osprey
osprey

sus1> U nás se není čeho bát. A najdou se i lidi, co to zneužívají.

Pro mě jsou současná pravidla dostatečně benevolentní na to, abych si zachytal.

Sežeru zlomek toho, co chytím a kolik toho popíchám, na tom mi už poslední dobou moc nesejde. Radši míň než víc.

Pondělí 5. prosince 2011 ve 13:10® osprey
osprey

sus1> Vláčet po jaru je eklhaft. Když si představím lidi, po jejichž bok bych se v takovém případě zařadil, tak snad ani ne.

Dočkám v klidu pstruhového zahájení a mezitím budu běhat kolem vody s matchkou. Ono to má taky něco do sebe a už se na to těším.

Pondělí 5. prosince 2011 ve 12:46® osprey
osprey

mannice> Přívlač, feederovat můžeš celé jaro.