Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 5. prosince 2011 v 0:47® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Prichy> Neboj, fotku máš připravenou.
mvincik> Běhal jsem kolem té vody skoro 20 let, takže by bylo smutné nevědět, kde by teď ta ryba měla být…
No a už zas neprší.
- Neděle 4. prosince 2011 ve 23:51® osprey
Prší! Nevím po jak dlouhé době konečně slušně prší. Zaplať pánbůh za ty dary, rybám už v řece osychaly hřbety.
Jen aby nepřestalo…
- Neděle 4. prosince 2011 ve 20:34® osprey
zrybenec> Připomíná mi to Apocalypticu. Ne nějaký konkrétní kus, ale prostě stylem. Zkus si od nich něco poslechnout. Kdyby nic jiného, hrajou podobně.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:57® osprey
hering> Naprostá pravda, jenže někde by se začít mělo. I Evropa v poslední době zjistila, že peníze nesere pes a my všichni tady víme, že ryby taky ne. Vymahatelnost práva musí být první, s čím se začne. Protože proč měnit předpisy a cokoli dalšího, když je vlastně spousta lidí vůbec nemusí dodržovat?
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:39® osprey
dodorider> Dělat dneska levárnu bez povolenky je lepší než dělat ji s povolenkou.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:38® osprey
dodorider> Což to jo, ale nech si aspoň otevřené dveře
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:29® osprey
dodorider> Tady se do tebe nikdo prdět nebude. Argumentačně by tu neobstál. Hlavně takové věci neříkej v hospodě.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2011 20:29:44 uživatelem osprey. - Úterý 29. listopadu 2011 ve 13:33® osprey
Bigpista> Okouni jsou klasika. Tloušťák potěšil. Na plavanou nebo na feeder by to asi nebyl problém, ale uvláčená padesátka není každý den.
- Pátek 25. listopadu 2011 ve 14:41® osprey
Prichy> Osobka. Když nebudeš panikařit, tak možná i dobře
- Středa 23. listopadu 2011 v 19:59® osprey
Nerodia> Nezdá se ti být pozdě? Vltava je dost hluboká, aby se měli všichni korýši nazimu kam zašít.Na Orlíku vídám raky většinou tak do října, pak už je to náhoda. Jsou prostě dost hluboko.
Četl jsem, že za letních večerů pobíhali kdysi krabi v Děčíně na březích Labe. Jenom je to už hezky dlouho.
- Středa 23. listopadu 2011 ve 13:47® osprey
hraji> Já ti klidně popřeju, aby sis vydělal navíc i plat premiéra a pěti poslanců. Protože ty si ty peníze vyděláváš svou prací.
- Úterý 22. listopadu 2011 ve 20:44® osprey
majkyss> Asi takhle. Poláci toho zas tak moc nedělají, ale jsou rození kšeftmani, takže rybářských firem je tam jako máku. Z těch známých třeba Jaxon, Dragon, Konger, Mikado,…
Pruty a navijáky jsou vesměs made in China a každá ta značka má v sortimentu dobré i horší věci. U Jaxona je dost slušná ta nejvyšší řada prutů XT Pro.
- Úterý 22. listopadu 2011 ve 20:25® osprey
majkyss> No znám. Mám od ní dva pruty a nějaké vlasce. Pruty dobre, bo polske,vlasce si Jaxon nechává dělat v Německu a Japonsku, takže taky no problem.
- Úterý 22. listopadu 2011 v 19:56® osprey
ladamaj> Není problém si odnést bolena. Já letos dva potrhal a tak jsem je zabil. Pokud někde dám jejich fotky, nebudu tvrdit nic jiného.
- Úterý 22. listopadu 2011 v 19:16® osprey
skwor> Třeba pro něj byla smrt vysvobozením…
- Úterý 22. listopadu 2011 ve 14:18® osprey
Scanix> Ano ano, když se věnujeme hnidám, přestáváme vnímat velké problémy kolem. Občas se mi to stává
- Úterý 22. listopadu 2011 v 11:07® osprey
hraji> Jo, máš pravdu. V osm na net radši nelezu. Ale vzhledem k tomu, že jsem do půl jedné cosi psal, mám na ty pomalé ranní starty nárok.
- Pondělí 21. listopadu 2011 ve 21:30® osprey
Kazan> Tady se chytá hodně a je tu dost chlapů, co to opravdu umí. Proti mnoha jiným regionům je tu ten rybářský tlak dost velký – i třeba počtem šikovných vláčkařů.
- Pondělí 21. listopadu 2011 ve 20:12® osprey
Kazan> Já na řece asi dva měsíce nebyl.
Snažil jsem se to nepopíchat, kdybys náhodou přijel
- Pondělí 21. listopadu 2011 v 19:50® osprey
Kazan> Ono záleží i na tom, kde jsi a co a jak taháš. Já holt ten dojem nezískal – třeba jsi to všechno stačil popíchat