Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 21. listopadu 2011 ve 13:21® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> V posledních letech jsem slyšel, že se štika poměrně intenzivně vysazuje. Loni jsem se do jedné takové oblasti asi i dostal a chytil pár kudel. Letos těch vycházek není zase tolik.
- Pondělí 21. listopadu 2011 ve 13:02® osprey
David Havlíček> Neřekl bych. Kdybys viděl, kolik jsem toho prošel, tak bys čekal, že toho pochytám víc. Jak píšou chlapi v přívlači, něco je špatně.
Mě trápil spíš jiný problém – nepotkávám okouní dorost. Takové ty patnáctky, dvacítky, co ti přijedou za nástrahou.
- Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:44® osprey
mannice> Měl jsem lepší, ale už je nedokážu sehnat. Tenhle je taky dobrý a je běžně na krámu. Ale hlavně to byla jediná malá realistická guma, co jsem měl.
- Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:29® osprey
mannice> Být lepší světlo, byly by i další zajímavé fotky…
- Sobota 19. listopadu 2011 v 19:43® osprey
chosebaits> S knedlíkem taky nebyl.
Posledního jsem měl loni touhle dobou, letos jsem zatím pouštěl. A tak jsem si řekl dost
- Pátek 18. listopadu 2011 ve 20:41® osprey
Raf> No, ty jsi vyšší, takže máš větší rezervu
Ale začátek na břehu asi nebude od věci a navíc pokud bys s ním měl brodit, musí mít dítko nějaké ty „koňokilometry“ za sebou, aby se tam nahoře o sebe postaralo.
- Pátek 18. listopadu 2011 ve 20:13® osprey
Raf> Nepřeháněl bych to. Kdysi jsem brodil s ročním synem za krkem a najednou jsem se sunul do nějaké díry ani jsem nevěděl jak. Namočil jsem mu jenom nožičky, ale ten pocit si pamatuju i po osmnácti letech.
- Pátek 18. listopadu 2011 v 19:49® osprey
mannice> Tak si na ten revír dojeď, plave jich tam dost.
- Středa 16. listopadu 2011 v 15:04® osprey
Juraj> Možná spíš hlavačka mramorovaná. Tak k nám pronikla už dřív.
Koukni do Atlasu, je tam víc fotek. Má takové rourky na nose. Já na tyhle ryby taky nejsem žádný odborník. Držel jsem v ruce dvě hlavačky a to je všechno. Hlaváče jsem viděl jen na fotkách.
- Středa 16. listopadu 2011 v 1:00® osprey
Chlapi, já myslím, že vzpomínka na Petra je osobní věc. Jsou nás tu desítky, kdo jsme ho znali. A kdo Petra znal, ten to nepřehlédne. Je jedno kdy to visí, důležité je, co se děje v nás. A mě se radši neptejte. Já si to budu muset vyřešit u vody. Budu tam někde chodit, čumět jak teče a čekat, jestli se to ve mě nějak srovná.
- Středa 16. listopadu 2011 v 0:12® osprey
Vážení pravidelní návštěvníci, věnujte, prosím, chvilku pozornosti aktuálnímu čtenářskému článku. Jeden z nás sem už nikdy nepřijde a bohužel je to člověk, u něhož by vás to ani ve snu nenapadlo.
- Úterý 15. listopadu 2011 ve 21:22® osprey
Kazan> V sobotu měla voda 13 stupňů a to není zas tak málo. V tůních kolem řeky už možná zamrzá. Nevím, neviděl jsem je ani nepamatuju. Ale mohla by.
- Úterý 15. listopadu 2011 ve 20:53® osprey
Kazan> Jako Cháron bys měl vozit mrtvé na druhý břeh. Pokud bys nějakou napytloval, mohl ses jako Cháron cítit zas o kousek víc
- Úterý 15. listopadu 2011 ve 20:43® osprey
JHolc> Hodně zdaru, užij si to, hodně cestuj a foť, ať nám máš po návratu co vyprávět.
- Pondělí 14. listopadu 2011 ve 14:29® osprey
1Mara> Všechno má své místo a čas. Dozvíš se to a dozvíš se i jiné věci.
- Neděle 13. listopadu 2011 v 16:13® osprey
1Mara> olda> Jo, to jsem celej já.
- Neděle 13. listopadu 2011 v 0:20® osprey
hecht> To jo, redaktor je nedává otočené o devadesát stupňů
Mimochodem, nedopadly ty moje fotky nijak valně. Neřekl bych, že jsou zmršené, ale mohlo to být lepší.
- Sobota 12. listopadu 2011 ve 22:50® osprey
Prutos> Ta story je ještě lepší
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 21:20® osprey
hraji> Myslím, že tady to nebude jiné. Jenom já nevládnu banovacím právem.
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 19:50® osprey
hraji> Bohužel jsme pouze ve virtuálním kontaktu. A virtuálně ho tu můžete tepat po libosti všichni.
Jenže to není řešení. Chlapec si nikdy nepřizná, že je egoistický, samolibý a chybí mu rozhled i slušné chování. Takže předpokládám, že nakonec svým jednáním donutí Davida, aby zablokoval jeho účet a IP adresy, z nichž se obvykle přihlašuje. No a dál se uvidí, jaký je to odborník na IT technologie a jak moc mu stojí za to dělat tu dusno.