Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 19:18® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hraji> Už jsem umravňoval včera. Ale mazat příspěvky asi nestačí.
- Středa 9. listopadu 2011 ve 21:56® osprey
JHolc> Trochu ti závidím. Díky svému dřívějšímu narození a vrozenému přizdisráčství jsem se takhle nikdy nikam nepodíval.
Ale viděl jsem zase Otavu v posledních letech, kdy v ní ještě byly ryby. Umět já tenkrát co umím dneska a mít ten cajk…
- Středa 9. listopadu 2011 ve 12:37® osprey
kety.vydra> Myslím psanou reportáž na webu. Dívat se na televizi, na to nemám čas.
Daně si myslím, že zaplatí tam, kde je platí – tj. doma.
- Středa 9. listopadu 2011 ve 12:03® osprey
kety.vydra> Bude, patnácti procenty. Sám to říkal v té reportáži. Takže i v tomto ohledu se zasloužil o vlast. Odvede na daních tři a půl ročního rozpočtu obce, kde žiju.
Jen víc takových lidí.
- Středa 9. listopadu 2011 v 11:32® osprey
kety.vydra> Koukal jsem na zprávy. Já mu to přeju. Navíc přiveze ty peníze do Čech, respektive na Moravu a dá vydělat spoustě lidí.
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 13:06® osprey
Jihočeši, možná ani nevíte, o co jsme málem přišli.
Kdyby se to povedlo, asi bych musel vraždit…
- Neděle 6. listopadu 2011 v 18:46® osprey
nnnap> Konkrétní podmínky jsou něco jiného. Jestli tam máte přezvěřeno, budiž. Tady je stav zvěře stabilní, ke srážkám s vozidly občas dochází, ale jestli je tu nějaký nárůst, tak jen v tom, že jezdí čím dál víc aut.
Pokud jde o střílení, myslím si, že myslivci mají plány hospodaření docela detailní.
Poslední dobou občas navštěvuju místo s vysokou (ale fakt vysokou) koncentrací černé zvěře, občas je i slyším různě kolem. Nechávám se taky slyšet a neviděl jsem ještě ani chlup. Stačí zlomit pár klacků a oni o mě vědí.
Ale asi bude lepší držet se ryb.
- Neděle 6. listopadu 2011 v 18:28® osprey
nnnap> Mě zkřížilo cestu dost divočáků a nikdy jsem neměl pocit, že když potkám potenciálně nebezpečné volně žijící zvíře, že je to důvod k jeho fyzické likvidaci.
Ve většině případů stačí klidně stát a dívat se. Případně aplikovat kouzelnou větu: „Huš, hajzle!“
Volně pobíhající pes je nebezpečnější, což dokazují i statistiky. A vlastně i moje zkušenosti. Už jsem měl prokouslé džíny i holínku a za stehno mě držel bernardýn. Černá zatím vždy spolehlivě vzala kramle.
- Středa 2. listopadu 2011 v 19:59® osprey
BoBo-Falknow> Hele, buď rád, že tě neobrali o gumy od auta. Seděl bys tam ještě teď
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 22:42® osprey
džigit> A spláchnout pivem. Jsou čím dál mastnější
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 22:24® osprey
BoBo-Falknow> Já jsem zlej. A žeru malý děti.
- Pondělí 31. října 2011 ve 20:04® osprey
Mrakoš> Ty si stěžuj, však toho nemáš nachytáno málo. A s foťákem taky nejsi úplná lama.
- Pondělí 31. října 2011 v 18:26® osprey
skwor> Já je taky prubnul, ale přišlo mi, že víc je využiju až teď, když už ta voda chladne.
- Pondělí 31. října 2011 v 18:12® osprey
skwor> Tuhle jsem si vzal k vodě čtyři poslední Berkleysmáky. Třicet minut a bylo po nich. Takže nějaké balení 10 – 20 gum jako je to u těch Hitmanů, to je tak akorát.
Fakt, je, že když chce člověk experimentovat, nakoupí si víc věcí třeba po dvou kusech a pak zkouší.
- Pondělí 31. října 2011 v 17:01® osprey
skwor> Ačkoli jednám v rozporu s Příchyho zájmy, v zájmu nestrannosti ti jako zajímavou alternativu Orky doporučím podívat se na gumu Dragon Hitman (zde v Galerii). Netvrdím, že je to ono, ale mohlo by to splnit některá tvá očekávání. Ocásek je hodně jemný. Na léto a do řeky snad až moc. Ale kde je létu konec…
- Neděle 30. října 2011 v 11:10® osprey
Nerodia> Článek by se ještě jeden udělat dal. Bylo by dobré, kdyby na rozdíl od předešlého dosáhl do hlavní kategorie (pak bys za něj i něco dostal). Na to by bylo třeba dostat tam co nejvíc informací, hodně fotek a tak. Vzpomínám, že posledně jsem ti tam dával i nějaké svoje, bohužel, nové nemám. Není čas.
- Sobota 29. října 2011 ve 21:36® osprey
1Mara> Spousta lidí bagruje na výlovech nástražní rybky, někteří je i prodávají dál.
My jsme tady se svým přístupem jen taková hromádka anomálních idnividuí
- Sobota 29. října 2011 ve 21:34® osprey
Nerodia> Nepřehlédnu. U nás (= okolí mého bydliště) v rybnících, jejichž výlovy jsem viděl, raci nejsou. Ulovil jsem porůznu raky do ruky na tekoucích vodách a jednoho na prut.
Zatím jsem držel tři druhy – říčního, kamenáče a pruhovaného. Ten je relativně hojný na Orlíku, žerou ho tam okouni.
- Sobota 29. října 2011 ve 20:22® osprey
Nerodia> Chodíval jsem na výlovy poměrně často, letos jsem byl na jednom. Raka jsem na výlovu nikdy neviděl. To neznamená že v rybnících nejsou, ale že jsou jen v málokterém.
- Čtvrtek 27. října 2011 v 10:57® osprey
1Mara> Prosím tě, pošli mi pár těch housek.