Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 14. listopadu 2012 v 11:48® osprey
osprey

sethy> Napsal jsem přesně to, na co se kolega ptal.:-))

Kdyby to šlo, na nic jiného bych je nechytal.

Středa 14. listopadu 2012 v 11:47® osprey
osprey

troutkiller> Illexe jsem nedávno koupil jednoho, páč o tom psal jeden Písečák na chytej, že prej to funguje:-))

Barva je taková, no… prostě zajdi k Martinovi, ať ti prodá toho, co mu zbyl.

A jinak, poslední kudly mi zabraly hádám tak v 8 – 10 m a byly malé.

Ale chytám jinde a poslední dvě vycházky jsem trefil do dost pasivních dnů. Okouny mám menší než vy, hodně času trávím ježděním, prohlížením, focením a jinými ptákovinami. Prostě poznávám vodu, loď, hledám a bavím se. Předchozí znalosti jsou malé, jedna hlava moc nevymyslí, jedny ruce tolik nestihnou, ale nestěžuju si. Je to krásný revír a teď, když se tam jednou za týden urvu, je tam klid.

Středa 14. listopadu 2012 v 0:06® osprey
osprey

groovy> Popa.

Neděle 11. listopadu 2012 v 18:22® osprey
osprey

dravec15> Tenhle je takzvaně na vyvěšenou. Pak jsou kratší speciály podobné kaprovým děličkám. A v reálu ti stačí dostatečně silný teleskop (podle váhy nástražní ryby).

Tento příspěvek byl editován 11.11.2012 20:11:41 uživatelem osprey.
Neděle 11. listopadu 2012 ve 12:38® osprey
osprey

axiom> Zkontroluj si, jestli jsi informoval o Nanofilu dřív než kolega Snook. Ten ale psal zkušenosti (z vod v USA) spíš k sousedům.

Pokud jde o mě, já to zkusil, abych neumřel blbej a samozřejmě jsem to dal do Duelu, protože to byla věc, o které se mluvilo. Na prvenstí a průkopnictví si nároky nedělám, třeba kluci z Písku (např. troutkiller) s tím rozhodně chytali mnohem dřív.

Sobota 10. listopadu 2012 v 0:04® osprey
osprey

pepos.93> Možná to nějak souvisí s namáháním jádra té plastové cívky. Každopádně ty kraje by sis asi musel předmotat ručně.

Pátek 9. listopadu 2012 ve 23:49® osprey
osprey

sethy> No vidíš, tak to uměli už tenkrát. Zajímavý tvar. Nenapadá mě, proč je to takhle vyboulené.

Pátek 9. listopadu 2012 ve 22:03® osprey
osprey

Kazan> To je normálka. Víš jak jsou někteří lidi nešťastní? Není jim dáno a zbývá jim jen zoufalá snaha urvat, co můžou.

Já klidně budu hrdým hovnochytem, mám kamarády, co jim stačí, že je u vody hezky a až v půlce vycházky si vzpomenou, že by taky měli nahodit. S tímhle přístupem pak nemusíš podobné věci dělat.

Středa 7. listopadu 2012 ve 14:12® osprey
osprey

Kazan> Taky si myslím, že to zas tak moc myšovaté není. Můj názor na tu věc je dole pod tím článkem.

Středa 7. listopadu 2012 v 10:54® osprey
osprey

Kdyby to někoho zajímalo, ToRo poslal fotku hand made nástrahy zmíněné v posledním článku, tak jsem ji tam přidal.

Úterý 6. listopadu 2012 v 18:50® osprey
osprey

olda> Je jiná. Lepší. Využívá staré slavné jméno, ale je to prostě úplně jiná šňůra.

Stará sice byla „zapečená“, ale chlupatěla jako prase. Tahle na tom bude líp (ona dnes skoro každá).

Pondělí 5. listopadu 2012 v 15:52® osprey
osprey

troutkiller> On už viděl mě. Pak přijde člověku normální skoro každej:-D

Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:05® osprey
osprey

Kazan> Dovedeš si představit, že by se tahle sorta lidí vrhla od těch násaďáků na normální vody?

Kolik by zbylo těch ryb, co se do vody nesypou (nebo jako roček) a musejí vyrůst pěkně od jikry až do velikosti, kdy z nich má člověk radost?

Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:59® osprey
osprey

cormaxx> Nevím, ale neměl jsem z nich nikdy žádný extra pocit. Líbily se mi vždycky až ty drahé. Radši jsem vždycky koupil Draka. Pocitově lepší a když je nelámu, tak je to v pohodě.

Mě se ty ceny taky líbí, ale počkám do Brna, kdy by to mělo být naživo. Já mám zájem o dost atypické věci, třeba tam pro mě nějaký pěkný kousek zbyde. A jestli ne, žádná škoda, darmo bych vyhazoval peníze:-))

Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:56® osprey
osprey

SURF> Vidíš, kdo hledá najde:-)

Ten prut je fakt zajímavý a dost opomíjený. Cena odpovídá, je tam kvalitní uhlík a očka Alconite. Můžu ti slíbit, že bude tenký a rychlý. Víc nevím, vždycky jsem ohrabával vyšší gramáže.

Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:54® osprey
osprey

No, pro sichr. Cosi se mi tu mrší, tak jsem měl čas to najít.

http://rybarske-potreby-kral.cz/…m-2-11g.html

http://www.rybarske-potreby-kral.cz/…m-2-11g.html

Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:43® osprey
osprey

SURF> Ten Fujitsu dělají i ve 230 cm. Hledej.

Velmi tuhý odolný prut, tenký silnostěnný blank, ale mě nikdy nezajímal v téhle gramáži. Rozhodně tam ty gramy fest sedí a takový 275 cm do 30 g je štikáč jako řemen.

Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:05® osprey
osprey

SURF> Zkus kounout tímhle směrem. Netvrdím, že je to přesně to, co potřebuješ, ale směr je to zajímavý.

A moc se mě na ty pruty nevyptávej. Sice se mi docela líbily, ale moc si je nepamatuju. Ten St. Croix nebude z nejrychlejších – to až vyšší řady.

http://rybarske-potreby-kral.cz/…m-2-11g.html

http://www.rybarsky-market.cz/…default.aspx

Tento příspěvek byl editován 3.11.2012 21:05:44 uživatelem osprey.
Sobota 3. listopadu 2012 ve 21:11® osprey
osprey

SURF> Nevím, která je to generace. Jestli ta starší, tak bych ho za Team Dragon nebo Destinu z pocitového hlediska nevyměnil, i když asi vydrží o dost víc.

Ale ony to ty firmy pořád vylepšujou. To je jako s Catanami u Shimana – už existuje asi pátá řada – v reálu pokaždé jiný prut, jen s podobnými charakteristikami a cenovým zařazením.

Podívej se na gammarus.cz na výprodeje St. Croix, tam se dnes dají výhodně utratit peníze.

Sobota 3. listopadu 2012 ve 21:07® osprey
osprey

Fishing Team Romeo> Ta fotka je věc foťáku. Za cca 10 000 Kč můžeš mít věc, která tu rybu vyfotí zcela bez problémů.

Pokud jde o tu diskuzi, co tu proběhla, tak to není žádná tragédie. Udrželi jste to ve vší slušnosti, vyjasnili si co a jak a život půjde dál.

V téhle zemi jsou lidi od bohapustých masařů až po totální pouštěče a všichni se musíme u té vody a vlastně i tady na serveru srovnat.

Já osobně taky nejsem nijak nadšen, z toho, jak ty chycené ryby prezentuješ, ale je otázka, jak to v té deltě Ebra vypadá celkově. A jestli se ti sumci stejně musejí brát, tak je to taky trochu jiná záležitost.