Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 14. listopadu 2012 v 11:48® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Napsal jsem přesně to, na co se kolega ptal.
Kdyby to šlo, na nic jiného bych je nechytal.
- Středa 14. listopadu 2012 v 11:47® osprey
troutkiller> Illexe jsem nedávno koupil jednoho, páč o tom psal jeden Písečák na chytej, že prej to funguje
Barva je taková, no… prostě zajdi k Martinovi, ať ti prodá toho, co mu zbyl.
A jinak, poslední kudly mi zabraly hádám tak v 8 – 10 m a byly malé.
Ale chytám jinde a poslední dvě vycházky jsem trefil do dost pasivních dnů. Okouny mám menší než vy, hodně času trávím ježděním, prohlížením, focením a jinými ptákovinami. Prostě poznávám vodu, loď, hledám a bavím se. Předchozí znalosti jsou malé, jedna hlava moc nevymyslí, jedny ruce tolik nestihnou, ale nestěžuju si. Je to krásný revír a teď, když se tam jednou za týden urvu, je tam klid.
- Středa 14. listopadu 2012 v 0:06® osprey
groovy> Popa.
- Neděle 11. listopadu 2012 v 18:22® osprey
dravec15> Tenhle je takzvaně na vyvěšenou. Pak jsou kratší speciály podobné kaprovým děličkám. A v reálu ti stačí dostatečně silný teleskop (podle váhy nástražní ryby).
Tento příspěvek byl editován 11.11.2012 20:11:41 uživatelem osprey. - Neděle 11. listopadu 2012 ve 12:38® osprey
axiom> Zkontroluj si, jestli jsi informoval o Nanofilu dřív než kolega Snook. Ten ale psal zkušenosti (z vod v USA) spíš k sousedům.
Pokud jde o mě, já to zkusil, abych neumřel blbej a samozřejmě jsem to dal do Duelu, protože to byla věc, o které se mluvilo. Na prvenstí a průkopnictví si nároky nedělám, třeba kluci z Písku (např. troutkiller) s tím rozhodně chytali mnohem dřív.
- Sobota 10. listopadu 2012 v 0:04® osprey
pepos.93> Možná to nějak souvisí s namáháním jádra té plastové cívky. Každopádně ty kraje by sis asi musel předmotat ručně.
- Pátek 9. listopadu 2012 ve 23:49® osprey
sethy> No vidíš, tak to uměli už tenkrát. Zajímavý tvar. Nenapadá mě, proč je to takhle vyboulené.
- Pátek 9. listopadu 2012 ve 22:03® osprey
Kazan> To je normálka. Víš jak jsou někteří lidi nešťastní? Není jim dáno a zbývá jim jen zoufalá snaha urvat, co můžou.
Já klidně budu hrdým hovnochytem, mám kamarády, co jim stačí, že je u vody hezky a až v půlce vycházky si vzpomenou, že by taky měli nahodit. S tímhle přístupem pak nemusíš podobné věci dělat.
- Středa 7. listopadu 2012 ve 14:12® osprey
Kazan> Taky si myslím, že to zas tak moc myšovaté není. Můj názor na tu věc je dole pod tím článkem.
- Středa 7. listopadu 2012 v 10:54® osprey
Kdyby to někoho zajímalo, ToRo poslal fotku hand made nástrahy zmíněné v posledním článku, tak jsem ji tam přidal.
- Úterý 6. listopadu 2012 v 18:50® osprey
olda> Je jiná. Lepší. Využívá staré slavné jméno, ale je to prostě úplně jiná šňůra.
Stará sice byla „zapečená“, ale chlupatěla jako prase. Tahle na tom bude líp (ona dnes skoro každá).
- Pondělí 5. listopadu 2012 v 15:52® osprey
troutkiller> On už viděl mě. Pak přijde člověku normální skoro každej
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:05® osprey
Kazan> Dovedeš si představit, že by se tahle sorta lidí vrhla od těch násaďáků na normální vody?
Kolik by zbylo těch ryb, co se do vody nesypou (nebo jako roček) a musejí vyrůst pěkně od jikry až do velikosti, kdy z nich má člověk radost?
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:59® osprey
cormaxx> Nevím, ale neměl jsem z nich nikdy žádný extra pocit. Líbily se mi vždycky až ty drahé. Radši jsem vždycky koupil Draka. Pocitově lepší a když je nelámu, tak je to v pohodě.
Mě se ty ceny taky líbí, ale počkám do Brna, kdy by to mělo být naživo. Já mám zájem o dost atypické věci, třeba tam pro mě nějaký pěkný kousek zbyde. A jestli ne, žádná škoda, darmo bych vyhazoval peníze
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:56® osprey
SURF> Vidíš, kdo hledá najde
Ten prut je fakt zajímavý a dost opomíjený. Cena odpovídá, je tam kvalitní uhlík a očka Alconite. Můžu ti slíbit, že bude tenký a rychlý. Víc nevím, vždycky jsem ohrabával vyšší gramáže.
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:54® osprey
No, pro sichr. Cosi se mi tu mrší, tak jsem měl čas to najít.
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:43® osprey
SURF> Ten Fujitsu dělají i ve 230 cm. Hledej.
Velmi tuhý odolný prut, tenký silnostěnný blank, ale mě nikdy nezajímal v téhle gramáži. Rozhodně tam ty gramy fest sedí a takový 275 cm do 30 g je štikáč jako řemen.
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:05® osprey
SURF> Zkus kounout tímhle směrem. Netvrdím, že je to přesně to, co potřebuješ, ale směr je to zajímavý.
A moc se mě na ty pruty nevyptávej. Sice se mi docela líbily, ale moc si je nepamatuju. Ten St. Croix nebude z nejrychlejších – to až vyšší řady.
http://rybarske-potreby-kral.cz/…m-2-11g.html
http://www.rybarsky-market.cz/…default.aspx
Tento příspěvek byl editován 3.11.2012 21:05:44 uživatelem osprey. - Sobota 3. listopadu 2012 ve 21:11® osprey
SURF> Nevím, která je to generace. Jestli ta starší, tak bych ho za Team Dragon nebo Destinu z pocitového hlediska nevyměnil, i když asi vydrží o dost víc.
Ale ony to ty firmy pořád vylepšujou. To je jako s Catanami u Shimana – už existuje asi pátá řada – v reálu pokaždé jiný prut, jen s podobnými charakteristikami a cenovým zařazením.
Podívej se na gammarus.cz na výprodeje St. Croix, tam se dnes dají výhodně utratit peníze.
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 21:07® osprey
Fishing Team Romeo> Ta fotka je věc foťáku. Za cca 10 000 Kč můžeš mít věc, která tu rybu vyfotí zcela bez problémů.
Pokud jde o tu diskuzi, co tu proběhla, tak to není žádná tragédie. Udrželi jste to ve vší slušnosti, vyjasnili si co a jak a život půjde dál.
V téhle zemi jsou lidi od bohapustých masařů až po totální pouštěče a všichni se musíme u té vody a vlastně i tady na serveru srovnat.
Já osobně taky nejsem nijak nadšen, z toho, jak ty chycené ryby prezentuješ, ale je otázka, jak to v té deltě Ebra vypadá celkově. A jestli se ti sumci stejně musejí brát, tak je to taky trochu jiná záležitost.