Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 23. října 2012 ve 22:52® osprey
osprey

vodar> OK

Úterý 23. října 2012 ve 22:03® osprey
osprey

vodar> Upřesni mi to, prosím tě – kdy, kde, co a jak. Ty tam budeš s nimi? Na přehradu předtím nebo potom? Co se budeme pokoušet chytit?

Úterý 23. října 2012 ve 21:48® osprey
osprey

vodar> Ano, domlouval jsem se. Objevím se tam v sobotu dopoledne, budu si ty chlapy muset najít.

Úterý 23. října 2012 ve 20:32® osprey
osprey

TOMMY CATFISH> Zdar, ty žiješ?

Neděle 21. října 2012 ve 13:16® osprey
osprey

SURF> Od září nemám dravcovycházku bez ryby. A nemyslím tím jen ty 15+. Po takových ani moc nejdu.

Ale úplná sranda to není.

Pátek 19. října 2012 v 0:01® osprey
osprey

Troopik> Salmo kupuju tady:

http://www.rsp-fishing.cz/…blery-salmo/

Meppsky mají taky, Rapalu ne.

Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:25® osprey
osprey

mvincik> To je fakt jen lakem. Dělá to spousta prutů. Hádám tak každý třetí (jde o to, jak moc).

Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:02® osprey
osprey

Scanix> Ale jo, dělám, co můžu. Až to dál nepůjde, půjdu s MiGem-35 sázet do lesa stromky. :-))

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:31® osprey
osprey

Scanix> Ano, k vodě se dostanu. Ale potřebuju fotky do článků, fotky ryb s testovaným cajkem (každou vycházku chytám s jiným cajkem – děs), fotky ryb pro účely, které mě teď nenapadly, ale brzy napadnou někoho jiného, potřebuju zážitky, o kterých by se dalo psát, nové poznatky (jak sis všiml, já se lidí moc neptám a všechno zkouším sám).

Chytit okouna není problém. Problém je vrátit se z vycházky s pocitem, že jsem ten čas efektivně využil.

Ale mám, co jsem chtěl.

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:26® osprey
osprey

Scanix> No vidíš to. Umíš si představit, co všechno bys sem mohl dát za fotky, kdybys na ni chytal?

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:19® osprey
osprey

Scanix> Není z řeky.

Ty nechytáš na žlutou? Jak to?

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:03® osprey
osprey

Mrakoš> Trnová spojka je klasika. Někteří rybáři tvrdí, že nad ní není.

Neboj ty se toho nic.

Středa 17. října 2012 ve 14:15® osprey
osprey

skwor> Když není radost z ryby, musí být z cajku.

Já nedávno vyvenčil Destinku do 21 g. Nepraskla a dokonce i rybu vytáhla.

Úterý 16. října 2012 ve 21:20® osprey
osprey

Mrakoš> Ne. Protože v téhle kategorii už jsem zásoben, vzal bych ten kratší do kajaku, ale to je teorie. Nevezmu žádný.

Úterý 16. října 2012 ve 20:29® osprey
osprey

Mrakoš> Aerocasta má troutkiller a je s ním spokojený. Což je pro ten prut velmi dobrá vizitka.

Neutrácet tuhle sezónu jako magor, sám bych po něm šilhal.

Úterý 16. října 2012 v 17:13® osprey
osprey

vodar> Jojo, mockrát díky.

Úterý 16. října 2012 v 17:12® osprey
osprey

cormaxx> Infinity, TD i Destiny jsou pohodové pruty. Plus minus mám to samý.

No a navijáky – tu peletovou štiku, co byla nedávno ve Z lovu chytil David na moje Shimano z roku 1993.

Takže mít nějaký hypercajk není nezbytně nutné.

Přesto jsem se letos zadlužil na vrub budoucích generací a něco koupil. Souvisí to s mým přesunem na větší a vzdálenější vody. Na Blanici jsem vybaven nadosmrti.

Úterý 16. října 2012 v 11:17® osprey
osprey

cormaxx> Jo – na tom červeným mi vadila rychlobrzda. Rychlý nástup, malý rozsah. Nemám to rád.

Pro mě by byla dobrá investice třeba TDX 3012. Asi 200 liber, ale to už je naviják.

Že je drahý? Pokud něco chci, dokážu nežrat, netelefonovat, nejezdit a čekat. Ona se pak časem ta investice do dobrých navijáků vrátí.

Úterý 16. října 2012 v 11:13® osprey
osprey

cormaxx> Napsal jsem, že Daiwa kolem 3000 nic extrovního nemá. Skutečné poklady jsou opravdu výš.

A osobně mi Zauber sedí líp než Excellery, což ale neznamená, že musejí být špatné. Ale pokud už bych něco tahal z Británie, tak aspoň tu Caldii.

Úterý 16. října 2012 v 10:28® osprey
osprey

jajco> Tak sháněj v Británii doprodávané Caldie. Ještě před měsícem jsem je viděl za 100 liber, což je tak ty tři tisíce. Nic lepšího asi nenajdeš.

Pro začátek si najeď na ebay.cz, tam si můžeš nechat vyselektovat nabídky jen z Británie.

Pak už jen Excelery. Ona toho Daiwa za 3000 moc extrovního nemá. A než Excelera, to bych asi radši koupil Zaubera.