Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 16. října 2012 v 10:03® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
jajco> A cena?
- Úterý 16. října 2012 v 9:47® osprey
jajco> Není problém. Všechny větší e-shopy v EU fungujou spolehlivě a například z Německa mi přišel naviják rychleji než z českého e-shopu (za dva dny).
Jde o to co chceš, odkud to chceš a tak.
- Pondělí 15. října 2012 v 17:17® osprey
Mrakoš> Materiálově je Aerocast lepší než Speed.
- Neděle 14. října 2012 ve 20:22® osprey
Před časem jsme tu vesele debatili na téma závody. No, uklízení pořadatelům těchhle akcí pořád moc nejde…
- Neděle 14. října 2012 ve 20:20® osprey
SURF> A co bys chtěl vědět o prutě, se kterým jsem si jednou třepal na výstavě?
Mě stačí sáhnout a vím, že by mi sednul. Já nevím, co chceš, abych ti tu napsal. Jednou ses vyjádřil, že něco jako v Duelu. Duel je pro mě víc než den práce a dávám do něj cajk, který jsem měl přinejmenším několikrát u vody anebo tam tlumočím názory někoho jiného, kdo s ním chytal.
Pokud jde o nedostatek ryb, tak ten pociťuju taky, ale dokážu se pořád k nějaké dostat.
A je dobře, že ses nechal strhnout k diksuzi o zásadních věcech, protože to, jakým klackem budem u vody mávat, to je věc zcela podružná.
- Neděle 14. října 2012 ve 13:06® osprey
SURF> Je spousta chyb. Ale kdykoli se je pokusíš řešit, narazíš.
- Neděle 14. října 2012 ve 12:26® osprey
SURF> Neznám vody, kde chytáš. Ale když tam nikdo nic nechytá, tak to tam opravdu nic nežije?
Možné to je. Zajdi pohovořit s pány ze své MO.
- Neděle 14. října 2012 v 11:40® osprey
SURF> Nedovedu posoudit, ale s překvapením zjišťuju, že ryby v té vodě pořád jsou.
Mé případně hovnochytství není důkazem toho, že tam není ani šupina. Ano, kdysi to bývalo mnohem snazší.
Ale na druhou stranu je to dobře.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 16:36® osprey
cormaxx> Tohle je katamaran, ne? To by mělo být stabilní dost.
- Čtvrtek 11. října 2012 v 10:10® osprey
Ouklejobijec> No tož jako od písmenek dobrý. Ale co ta věc udělá u vody, to se můžu jen dohadovat, nikdy jsem ho neviděl.
A pokud jde o ty hody – když rozebereš rotnu a dáš místo oranžového korálku oranžový tungsten (wolframovovu kuličku), bude to vidět víc jak těch 30 čísel délky prutu.
- Středa 10. října 2012 ve 20:59® osprey
SURF> Sázím článek. A ten klacek jsem držel jednou v ruce.
- Středa 10. října 2012 ve 20:20® osprey
SURF> Prostě je to to, co bych za některých okolností chtěl držet v ruce. Nevím, co k tomu víc psát. Parametry znáš, jak vypadají pruty HM80 jako vlastník Black Huntera víš.
Jestliže tobě BH nesedí, nemusel by ani tento.
- Středa 10. října 2012 ve 20:03® osprey
SURF> Vo co gou?
- Středa 10. října 2012 v 16:33® osprey
mvincik> Věděl jsem, že by tam mohla být. Ale přišla nečekaně. Překvapivě bojovná, což je u krátkého ostrého prutu v kombinaci s pletenkou spíš nepříjemné.
Na hraní tady mám jinou, dokonce větší, ale tu už letos nedám.
- Středa 10. října 2012 ve 13:23® osprey
Ouklejobijec> On ten Aspire, co ti doporučoval Luccini, je už za ty peníze opravdu zajímavý. A není to tupý klacek.
- Středa 10. října 2012 ve 13:16® osprey
SURF> Ten prut proto, že se mi líbí.
No a ryby pořád ještě chytám, jenom se na to víc nadřu a najezdím.
- Úterý 9. října 2012 ve 20:15® osprey
skwor> Mě už to začíná být jedno. Ony ty fabriky ten cajk chrlí a chrlí.
Kdysi jsem měl pár kousků cajku, leštil je, slintal nad katalogy a ještě v listopadu jsem se potápěl pro wobbler. Dneska toho mám víc než potřebuju, ale nějak se vytrácí ta radost.
- Úterý 9. října 2012 v 17:05® osprey
sethy> Momentálně jediný prut v nabídce Dragonu, který bych opravdu chtěl. Ale není na něj a je to spíš pískovenský prut (prostě tam, kde máš všude prostor). Do sutí na Orlíku je ho škoda.
- Úterý 9. října 2012 v 11:07® osprey
Ouklejobijec> Dlouhé roky se jako legenda na tuhle disciplínu prodával Skeletor 305 cm do 12 g.
Ten současný nemám osahaný, ale i ten je možný.
A mimochodem – u lehkých nástrah nezáleží tolik na délce prutu, ale jeho odhozových schopnostech. Jsou dvěstěčtyřicítky, co dohodí dál než leckterá dvěstěsedmdesátka. Takže bych se tolik neupínal na délku prutu a šel po kvalitě.
Materiál Force Masteru se na výrobu kvalitního prutu dlouhého 3 m nehodí, tam je těžké být spokojen, protože prut bude těžký a líný. 210 cm by mi v téhle sérii problém nedělalo a klidně bych s tím mohl chytat.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2012 12:21:39 uživatelem osprey. - Úterý 9. října 2012 v 10:57® osprey
jižan> Ahoj. Tebe tu člověk taky jen tak nevidí.
Zjistíš, že s tím raděním je to těžké, každý chce něco jiného.
Mě třeba překvapilo, jak ta Infinity hází. Je to jeden z těch prutů, co k tomu mají přirozené vlohy, prostě jim to jde samo.