Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 16. října 2012 v 10:03® osprey
osprey

jajco> A cena?

Úterý 16. října 2012 v 9:47® osprey
osprey

jajco> Není problém. Všechny větší e-shopy v EU fungujou spolehlivě a například z Německa mi přišel naviják rychleji než z českého e-shopu (za dva dny).

Jde o to co chceš, odkud to chceš a tak.

Pondělí 15. října 2012 v 17:17® osprey
osprey

Mrakoš> Materiálově je Aerocast lepší než Speed.

Neděle 14. října 2012 ve 20:22® osprey
osprey

Před časem jsme tu vesele debatili na téma závody. No, uklízení pořadatelům těchhle akcí pořád moc nejde…

foto/diskuze/privlac/2012/th-img50977.jpg
Neděle 14. října 2012 ve 20:20® osprey
osprey

SURF> A co bys chtěl vědět o prutě, se kterým jsem si jednou třepal na výstavě?

Mě stačí sáhnout a vím, že by mi sednul. Já nevím, co chceš, abych ti tu napsal. Jednou ses vyjádřil, že něco jako v Duelu. Duel je pro mě víc než den práce a dávám do něj cajk, který jsem měl přinejmenším několikrát u vody anebo tam tlumočím názory někoho jiného, kdo s ním chytal.

Pokud jde o nedostatek ryb, tak ten pociťuju taky, ale dokážu se pořád k nějaké dostat.

A je dobře, že ses nechal strhnout k diksuzi o zásadních věcech, protože to, jakým klackem budem u vody mávat, to je věc zcela podružná.

Neděle 14. října 2012 ve 13:06® osprey
osprey

SURF> Je spousta chyb. Ale kdykoli se je pokusíš řešit, narazíš.

Neděle 14. října 2012 ve 12:26® osprey
osprey

SURF> Neznám vody, kde chytáš. Ale když tam nikdo nic nechytá, tak to tam opravdu nic nežije?

Možné to je. Zajdi pohovořit s pány ze své MO.

Neděle 14. října 2012 v 11:40® osprey
osprey

SURF> Nedovedu posoudit, ale s překvapením zjišťuju, že ryby v té vodě pořád jsou.

Mé případně hovnochytství není důkazem toho, že tam není ani šupina. Ano, kdysi to bývalo mnohem snazší.

Ale na druhou stranu je to dobře.

Čtvrtek 11. října 2012 v 16:36® osprey
osprey

cormaxx> Tohle je katamaran, ne? To by mělo být stabilní dost.

Čtvrtek 11. října 2012 v 10:10® osprey
osprey

Ouklejobijec> No tož jako od písmenek dobrý. Ale co ta věc udělá u vody, to se můžu jen dohadovat, nikdy jsem ho neviděl.

A pokud jde o ty hody – když rozebereš rotnu a dáš místo oranžového korálku oranžový tungsten (wolframovovu kuličku), bude to vidět víc jak těch 30 čísel délky prutu.

Středa 10. října 2012 ve 20:59® osprey
osprey

SURF> Sázím článek. A ten klacek jsem držel jednou v ruce.

Středa 10. října 2012 ve 20:20® osprey
osprey

SURF> Prostě je to to, co bych za některých okolností chtěl držet v ruce. Nevím, co k tomu víc psát. Parametry znáš, jak vypadají pruty HM80 jako vlastník Black Huntera víš.

Jestliže tobě BH nesedí, nemusel by ani tento.

Středa 10. října 2012 ve 20:03® osprey
osprey

SURF> Vo co gou?

Středa 10. října 2012 v 16:33® osprey
osprey

mvincik> Věděl jsem, že by tam mohla být. Ale přišla nečekaně. Překvapivě bojovná, což je u krátkého ostrého prutu v kombinaci s pletenkou spíš nepříjemné.

Na hraní tady mám jinou, dokonce větší, ale tu už letos nedám.

Středa 10. října 2012 ve 13:23® osprey
osprey

Ouklejobijec> On ten Aspire, co ti doporučoval Luccini, je už za ty peníze opravdu zajímavý. A není to tupý klacek.

Středa 10. října 2012 ve 13:16® osprey
osprey

SURF> Ten prut proto, že se mi líbí.

No a ryby pořád ještě chytám, jenom se na to víc nadřu a najezdím.

Úterý 9. října 2012 ve 20:15® osprey
osprey

skwor> Mě už to začíná být jedno. Ony ty fabriky ten cajk chrlí a chrlí.

Kdysi jsem měl pár kousků cajku, leštil je, slintal nad katalogy a ještě v listopadu jsem se potápěl pro wobbler. Dneska toho mám víc než potřebuju, ale nějak se vytrácí ta radost.

Úterý 9. října 2012 v 17:05® osprey
osprey

sethy> Momentálně jediný prut v nabídce Dragonu, který bych opravdu chtěl. Ale není na něj a je to spíš pískovenský prut (prostě tam, kde máš všude prostor). Do sutí na Orlíku je ho škoda.

Úterý 9. října 2012 v 11:07® osprey
osprey

Ouklejobijec> Dlouhé roky se jako legenda na tuhle disciplínu prodával Skeletor 305 cm do 12 g.

Ten současný nemám osahaný, ale i ten je možný.

A mimochodem – u lehkých nástrah nezáleží tolik na délce prutu, ale jeho odhozových schopnostech. Jsou dvěstěčtyřicítky, co dohodí dál než leckterá dvěstěsedmdesátka. Takže bych se tolik neupínal na délku prutu a šel po kvalitě.

Materiál Force Masteru se na výrobu kvalitního prutu dlouhého 3 m nehodí, tam je těžké být spokojen, protože prut bude těžký a líný. 210 cm by mi v téhle sérii problém nedělalo a klidně bych s tím mohl chytat.

Tento příspěvek byl editován 9.10.2012 12:21:39 uživatelem osprey.
Úterý 9. října 2012 v 10:57® osprey
osprey

jižan> Ahoj. Tebe tu člověk taky jen tak nevidí.

Zjistíš, že s tím raděním je to těžké, každý chce něco jiného.

Mě třeba překvapilo, jak ta Infinity hází. Je to jeden z těch prutů, co k tomu mají přirozené vlohy, prostě jim to jde samo.