Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 25. května 2012 ve 22:27® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Piscicapus> Zdravím. Přišel jsem na to sám za těch podmínek, že jsem si točil s ním a se Zillionem.
Schválně jsem si teď protočil všechny tři Ctrojky co mám. Máš pravdu, že vůle v klasickém smyslu slova to nejsou. Je to jiný pocit při točení kličkou. V navijáku to cvaká, ale fakt je, že nic volného tam není. Použil jsem tam výraz „do jisté míry“, právě proto, že jsem to neuměl popsat líp. Neumím to napsat ani teď.
Ty bys to možná dokázal, ale ty dáváš přednost otázkám, po nichž ze sebe dělají hlupáky ti druzí. Já už se s touhle rolí smířil
- Pátek 25. května 2012 ve 14:30® osprey
JohnFish> Z USA je mnohem dražší poštovné, doplácíš clo a DPH a k tomu čekáš, až ti to celé proclí. Přesné reálie neznám.
Nákup z EU se mi jeví jednodušší. Ceny multíků mi pak zatím přišly nejlepší v Británii.
Počítej taky s tím, že C3 se ti v porovnání s moderními „vajíčky“ bude zdát poměrně těžký a do jisté míry s vůlemi. Je to dost stará konstrukce, ale nesmrtelná. Většinou ho srovnávám s Kalašnikovem.
- Pátek 25. května 2012 ve 13:54® osprey
JohnFish> Když ti vyjedou jen anglické stránky, použiješ volbu Stránky pouze česky.
Jinak Ambassadeur C3 se v ČR za rozumné peníze v podstatě neprodává a budeš muset sehnat nějaký v zahraničí nebo v bazaru. Kdybys překousl pravoruký model, tak LuboO nabízí jeden v bazaru. Prakticky nový a velmi levně.
- Pátek 25. května 2012 ve 12:58® osprey
Scanix> Můj bussines je, že tady lidem rozumně radím. Dát šest litrů za C3, která se dá i s poštou koupit v zahraničí pod 3000, to je zbytečnost. Jsme v době Internetu, stačí pár kliknutí myší…
- Čtvrtek 24. května 2012 ve 22:28® osprey
JohnFish> Prosím tě – podívej se na e-bay. Z Anglie máš za tu kajmaní cenu ty C-trojky dvě i s poštovným.
- Středa 23. května 2012 ve 23:02® osprey
Pjota> Myslím, že sethy s ní chytá. nebo s podobnou od Dragonu. Celkem snad spokojenost.
Ale na nějakou neviditelnost (Invisible = neviditelný) bych moc nevěřil.
- Pondělí 21. května 2012 ve 21:32® osprey
mvincik> Já naposledy chytal v Trelleborgu z mola. Čisté zero. Vítr jako kráva, voda plná chaluh. Místní borci přišli, koukli, odešli. Ti nejdrsnější dali pár hodů a odešli až potom.
Od té doby jsem viděl vodu jen v sudu pod okapem.
- Pátek 18. května 2012 ve 21:55® osprey
TOMMY CATFISH> U mě je docela dobře možný, že se na to vykašlu nebo hodím na vodu kajak a pojedu někam do pryč.
Nemá smysl to řešit – nevíš jaké bude počasí, jaká voda, co práce a jiné povinnosti.
Nikdy jsem si na ten den volno nebral. Zahájení je davové šílenství a genocida na ryby, které byly tak blbé, že si vlezly někam, kde je každý najde
- Pátek 18. května 2012 ve 21:51® osprey
Erik> Ber to takhle. Na všech větších MP revírech se štika vyskytuje. Její vysazování ukládá i zarybňovací plán.
Bohužel zejména menší jedinci jsou snadno ulovitelní, takže se snadno vymlátí. Ulovit na přívlač větší kus je daleko těžší, někdy máš pocit, že tam ta ryba není a být nemůže, dokud se jednoho dne neotevře voda.
Začínající vláčkař to má dneska těžký – musí se dostat k rybě přes dav kolegů a to není zrovna lehká věc. 16.6. ráno kolem osmé nebude u nás pod jezem moc štik, které by ještě byly živé a zatím neokoštovaly železo…
- Pátek 18. května 2012 v 18:06® osprey
Bushmanx> Ne tak zhurta na něj, kolego. Je to mladý kluk a uměl se i velmi slušně zeptat.
Nicméně realita je taková, jaká je.
- Pátek 18. května 2012 v 11:13® osprey
Erik> Bláhový člověče. Co čekáš? Já nevím, jestli vůbec nějaký dobrý revír na štiky znám, ale pokud nějaké vody znám a vím, že tam ještě něco plave, budu zatloukat, zatloukat a zatloukat.
Lov štik je osamělý lov. I dva lidi na lodi můžou být moc, pokud se nenaučí dokonale spolupracovat. Budeš muset hledat, zkoušet a prošlapat si tu cestu sám. Nebo začni chytat kapry na boilies.
- Čtvrtek 17. května 2012 v 10:33® osprey
jk1905> Třeba tohle:
- Středa 16. května 2012 v 18:33® osprey
miluju přívlač> Za prvé. Skitter Pop se dělá ve velikostech 5, 7 a 9 cm. Takže hledáš 9 cm.
Za druhé – nevím, co je levně. A počítej, že si k němu zaplatíš poštovné, takže pokud nechceš nic jiného, asi tě vyjde levněji, kdybys na něj padnul někde na krámu.
- Pondělí 14. května 2012 v 11:16® osprey
Scanix> Ty nemlžíš, jen ti občas vypadne z kapsy dýmovnice
Pokud selže, seberu ji, spravím a uschovám pro další použití. Každá armáda ví, že kouřová clona, rušení signálu a vypouštění klamných cílů jsou nedílnými součástmi moderního boje
Apropo, už jsem doma.
- Úterý 1. května 2012 ve 20:02® osprey
Venik2> SPRO Passion, WFT Braid Spin (starý, co se doprodává).
- Sobota 28. dubna 2012 ve 22:14® osprey
Scanix> Cejni měli kolem 40 cm. Po těch nešel. Ale vím, že tam byl. Jenom jsem nečekal, že v tom bordelu, co jsem tam dělal (krmení, zdolávání,…) by mi takhle pod nohama zabral. Jenže hlad je hlad…
- Sobota 28. dubna 2012 ve 21:55® osprey
Scanix> Netřeba mi toho. Umím chytat bolena na mnoho způsobů. I na plavačku. Tenhle byl ale totální náhoďák. Vzal to ze dna, když jsem chytal cejny.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:29® osprey
Rex2> Že ty chytáš nějakej zooplankton?
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:23® osprey
sethy> A zas je za co utrácet. Kurnik šopa.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 18:42® osprey
Scanix> Uvidíme, jak je to napsané, třeba se k tomu někde dostanu (kupovat časopis se mi nechce).