Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 18:35® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> Nejhezčí je R Nessa a Generation Black
- Čtvrtek 9. února 2012 v 17:27® osprey
kubas> Robinsony mívá Habakuk. Má toho hodně.
A černou nikdy nic nepokazíš. Já budu klidně mrtvej muž.
- Čtvrtek 9. února 2012 ve 14:57® osprey
kubas> Oni tam toho mají víc, mě se líbil jeden delší prut ze série Penzill.
Fakt toho začíná být zajímavého dost.
- Čtvrtek 9. února 2012 ve 14:40® osprey
kubas> Podle mě v Brně bude – na stánku firmy Adler (WFT – Penn).
- Sobota 4. února 2012 ve 21:40® osprey
troutkiller> Taildancery chytají, samozřejmě někdy a někde. Větší kravál dělá třeba Jointed Shad Rap. S tím se mi chytá o dost hůř.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 17:00® osprey
chosebaits> Na co? Na jakou rybu, na jaký prut…
Já ti klidně doporučím Takumi 0.04 mm. Je drahá, tak musí být dobrá.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 16:55® osprey
TOMMY CATFISH> To můžeš i beze mě. Nejsem farář, abych ti to posvětil. Ale pokud potřebuješ kompromis mezi kvalitou a cenou, nemuselo by to být špatné.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 16:38® osprey
TOMMY CATFISH> Mikado Feeling je levná slušná klasika. Mám něco podobného (Číňan vyrobí, Polák polepí) a nestěžuju si.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:04® osprey
troutkiller> Taky ujdou ta mořská VMCčka, co jsou třeba na Rapalách Magnum.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:03® osprey
SURF> Co by se nemohly použít. Jsou doby, kdy aktivně lovící sumci zbaští ledacos (a daleko častěji jsi tam marnej s čímkoli).
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:33® osprey
SURF> Mám doma, odchytáno to má málo. Na sumce každopádně potřebujou překovat.
- Středa 1. února 2012 v 17:39® osprey
hraji> To mi stačí, já mám obecně zkušenost s předními brzdami vcelku dobrou, tak se ptám.
- Středa 1. února 2012 v 17:29® osprey
hraji> U kterého navijáku s přední brzdou jsi tuhle zkušenost udělal? Mě takhle zlobilo jedno moje staré Aero se zadní brzdou, takže jsem mu nechal vyměnit brzdné podložky (vydržely tam 15 let).
- Středa 1. února 2012 ve 14:12® osprey
dam> Já už si taky nové nekupuju. Dokonce tu diskutabilní výhodu bojovky (rychlejší změna nastavení brzdy) jsem v průběhu času skoro přestal využívat. Ale pokud to někomu vyhovuje…
- Středa 1. února 2012 ve 13:34® osprey
All Armor> Samozřejmě, dokonce si myslím, že většina lidí, co se o to doopravdy zajímají, tohle ví a bere to jako součást celé té hry.
Na veletrhu jsem viděl, jak dva obchodníci soutěžili, kdo prodá víc olůvek, která jsou naprosto k ničemu. S dobrou legendou se prodávala celkem slušně a skóre bylo oboustranně vysoké.
- Středa 1. února 2012 ve 13:30® osprey
SURF> Jestli myslíš to černé Aero, tak těch mám doma opravdu dost. Čas běží a za tu cenu, co je poptávána budu mít Zaubera, který už je dál a ještě mi zbyde.
- Středa 1. února 2012 ve 12:09® osprey
troutkiller> Na těžší vláčku určitě, ale tak do vlasce 0.18 – 0.20 mm to není nijak hrozné. Mraky lidí používalo a používá zrovna šíma s bojovkama. I reprezentanti ve vláčce. Viděl jsem starší fotky Davida Maixnera, Jožky Foltýna (ostatně jeho Twina s bojovkou má dneska tuším Prutos)…
Kdysi s těmi černými Aery tahal i P. Procházka v Mongolsku tajmeny (ono tenkrát moc lepších věcí nebylo).
Poslední dobou jsem taky skončil u přední brzdy, ale nezatracoval bych tu zadní zas tolik.
- Úterý 31. ledna 2012 v 19:51® osprey
SURF> Tak s tím neurazíš nikoho. Ryby ani troutkillera
- Úterý 31. ledna 2012 v 17:56® osprey
Martin Mrocek> Na tohle ti nikdo neodpoví. Každý má jiné představy, loví na jiných vodách a snaží se o jiné ryby.
Já třeba chytám UL s poměrně dlouhými pruty. Někdy to chytám v podstatě jako krátkou nymfu. Jiní kolegové chytají s krátkými.
Neexistuje nej… prut. Existují pruty vhodnější a méně vhodné (je otázka k čemu přesně) a dál už je to záležitost pocitů majitele.
- Úterý 31. ledna 2012 ve 14:32® osprey
SURF> Holt musíš vybírat jinak. Pokud uvažuješ o váze, potřebuješ minimalisticky konstruovaný naviják (přední brzda) s tělem z hořčíkové slitiny nebo nějaké plastové kompozice (ale kvalitní). Nabízejí se ti Shimana typu Rarenium, Twin a Stradic ve verzích CI4 anebo Daiwy se zaionovými těly a rotory (Infinity Q Zaion, nový Ballistic, Caldia). Daiwa má širší cívku než Shimano, takže by ti stačila už velikost 3000. Chlapi tady na to tahali třicetikilové sumce, takže rozhodně bys nepotřeboval větší.
Teď jsem měl na veletrhu neskutečně povedený kus od Daiwy v nějaké akci. Jen rozsáhlé útraty v jiných oblastech mi zabránily běžet k bankomatu. Ale s tímhle bych si fakt i rád točil za dlouhých zimních večerů někde v křesle.