Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 30. listopadu 2011 ve 21:32® osprey
osprey

pepos.93> Vláčená mrtvá je zajímavá záležitost. Ale psát o tom nechci.

Středa 30. listopadu 2011 v 11:42® osprey
osprey

Alov> Jestli myslíš moje braní ryb, tak já je nežeru jako chleba. Ale občas mám chuť a něco domů přitáhnu.

Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:22® osprey
osprey

sus1> Mám. A mám v něm spoustu ryb – dva roky starý rybičky z výlovu. Celou tu dobu si říkám, že zkusím feeder na mrtvolu nebo zajdu na mníky a nějak se k tomu nemůžu dokopat.

Už jsem jim chtěl i vykopat hrobeček (masovej). Ale lenost zvítězila. Snad se letos ještě vykopu.

Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:14® osprey
osprey

sus1> Osprey je jen nechce brát na kýble. Když je okoun pěknej, stačí mu jeden a druhej pro ženu, aby se využila plocha pánve. To je ten fór.

Prostě si vezmu na večeři – a ne do zásoby na zimu a pro sousedy a pro kdekoho.

Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:00® osprey
osprey

olda> Tak teď budeš muset mít klávesnici dvě hodiny vzhůru nohama. Aby to tam nezateklo a něco nezkratovalo:-))

Víš sám, jak to je. Člověk je mladej, pak je starší a nakonec je důchodce. Někdo se během té doby vyvíjí, někdo umře stejně blbej jako se narodil.

Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:52® osprey
osprey

olda> Jasně. Ukaž tašku! :-))

Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:15® osprey
osprey

skwor> Spousta lidí zabíjí, zabíjí a zabíjí… Když to jeden veřejně přizná, nebudu vyšilovat.

Mě vadí to, že se dnes zabíjí do takové míry, že počet ryb na vodách v mém okolí je mírně řečeno neuspokojivý.

Ale napřed asi bude muset být ještě o hodně hůř, aby lidi pochopili, že tudy cesta nevede.

Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:08® osprey
osprey

mvincik> Je to ryba na sklonku života, to by mi ani tak nevadilo. Mě vadí ty kýble odnesených třicítek. Jenže jak jsem se díval na předchozí aktivity autora, mám takový dojem, že ani to by mu nedělalo problém.

Ale kritizvat nehodlám, několik okounů jsem si letos taky vzal.

Pátek 25. listopadu 2011 v 16:01® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> OK.

Pátek 25. listopadu 2011 v 15:58® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Jo, můžeme se sejít u vody a já ti ho na celou vycházku půjčím. Ale tenhle týden ne. Jsem dost zaneprázdněn.

Detaily po osobkách a možná si počkáš na odpověď.

Pátek 25. listopadu 2011 v 15:45® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Nepochopil jsi. Tady vedle mě je o zeď opřených několik multíkoprutů včetně toho padesátigramového Draka ze stejné série.

Pátek 25. listopadu 2011 v 15:38® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> No a nechceš si to zkusit už teď?

Ale bacha – je to Dragon. Když se ti rozpadne v ruce, platíš nový díl:-))

Pátek 25. listopadu 2011 v 15:03® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Budeš muset mít dost trpělivosti, abys do začátku zvládl gumy na 5 g hlavě. 10 g půjde daleko líp, ale na té naší říčce už je to v tuhle dobu dost velká váha nutící gumu k příliš razantnímu pohybu.

Ale ten prut je takový univerzál, dá i woby a třpytky. Mám jeho verzi do 50 g, učil jsem se s ní multíkovat.

Pátek 25. listopadu 2011 v 15:01® osprey
osprey

zlomiljsemprut> Sice nevím, jakou zkušenost máš na mysli, ale snažím se, aby to, co říkám, vycházelo z toho, co opravdu vím. Tvůj článek jsem četl, pan Bursa rybář není. Psal jsem si s ním před časem. Kdyby to mělo vyjít u nás, taktně bych tě na těch pár vět upozornil.

Dál to můžeme řešit po osobkách, ale myslím, že to není třeba – jen pokud bys opravdu chtěl.

Pátek 25. listopadu 2011 ve 14:48® osprey
osprey

zlomiljsemprut> Spoustu věcí se ti tam nepodařilo formulovat právě šťastně a pan Bursa, co tomu na hobby i-dnes velí není rybář. To je celé.

Pátek 25. listopadu 2011 ve 14:47® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Tohle je použitelné – s ohledem na cenu. V téhle cenové relaci najdeš i bytelnější, ale zase na druhou stranu těžší pruty. Mít víc peněz, bylo by ideální jít do nějakého Fenwicku, St. Croix apod.

http://www.rsp-fishing.cz/…m-14-35g-vyp

Středa 23. listopadu 2011 v 18:05® osprey
osprey

kubas> Já to neřeším, reaguju jen na názor, že je to začátečník.

Je zcela v kompetencích autora a majitele serveru, jaký článek vydají na hobby i-dnes. K jeho úrovni a k tomu, komu je určen, jsem se přece nevyjadřoval.

Středa 23. listopadu 2011 v 16:21® osprey
osprey

David Havlíček> Psal to autor, který publikuje v časopise a dokonce má článek i u nás (nebo je to aspoň v rodině).

Úterý 22. listopadu 2011 v 19:58® osprey
osprey

hraji> No, kdybych tě měl namotat na naviják, tak to bych tě teda radši vyhodil.:-))

Úterý 22. listopadu 2011 v 19:46® osprey
osprey

Kazan> Prostě se pak chová trošku jako některá z těch levnějších pletenek, co nemají kulatý průměr. Ale ze začátku kulatý je.