Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 9. listopadu 2011 ve 23:59® osprey
osprey

sethy> Už týden jsem nebyl, ale předtím to šlo taky od desíti k pěti.

Nejvíc mi vadí, že nemám kontakt s vodou. Kdysi jsem cestou do práce přecházel řeku dvakrát denně, teď se mi povede, že ji i čtrnáct dní nevidím.

Středa 9. listopadu 2011 v 15:32® osprey
osprey

sethy> Tos měl vyfotit. Vypadali by jak bratři v triku:-))

Středa 9. listopadu 2011 ve 13:38® osprey
osprey

sethy> Nějak ti splývá nástraha s úlovkem. Jako by si z oka vypadli:-))

Jestli to u vás chodí takhle, tak třeba štiku chytneš na štiku.

Úterý 8. listopadu 2011 v 0:43® osprey
osprey

Díky všem. Pokusím se to vyřídit. Až budu mít čas se za Petrem zastavit.

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 13:13® osprey
osprey

Alivio> No jo… Přehlédl jsem.

Sander se necítí dobře a rybám asi opravdu moc nedá. Mluvil jsem s ním jen jednou telefonem.

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:58® osprey
osprey

Scanix> Vím, že jezdíš. V sobotu se za námi stavil i ten, co tě odguidoval odpoledne, takže proháníš to slušně. Já dal přednost setkání s lidmi, které jsem dlouho neviděl.

Každopádně můj village fishing je v pérdeli:-))

Kterého Petra jsi to myslel?

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:48® osprey
osprey

Scanix> A tloušti prořídli mimo jiné i proto, že pár lidiček se na ně naučilo a nosí je od vody. On takový pětačtyřicátník roste deset let, to není jako když přijede auto s kaprama a je zarybněno.

Taky to bagrování se projevilo. Oni nalezli i do míst, kde dřív nebyli.

No a k té vydře – ty tam ty ryby máš. Já měl v tom místě krom štik jediného kapra a už i toho jsem podsek. Ze zubatých zbylo pár kudel. Za tři roky se můžu přijít podívat znovu. Mezitím si můžu vozit zadek v autě a objíždět kraj.

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:44® osprey
osprey

Scanix> Kterého Petra máš na mysli?

Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:28® osprey
osprey

Scanix> Celý rok jsem se těšil na svoje štiky v jedné zapomenuté vodě. Teď už měly mít 80 cm. Je z nich ale jen hromada vydřích hoven na jednom placatém šutru. Takže mě čeká podzim na kudlách a okounech do 25 cm nebo lítání autem po vzdálených vodách, s nimiž nemám sebemenší zkušenosti.

A té vaší strouhy si sakra važ. Znám toho v JČ hodně a skoro všude je to výrazně horší.

Neděle 6. listopadu 2011 v 18:40® osprey
osprey

dam> Tak hodně zdaru. Já se budu muset taky trochu vynasnažit, dokud to ještě nezamrzlo:-))

Neděle 6. listopadu 2011 v 18:29® osprey
osprey

dam> Pokecám rád. Vedu teď dost osamělý život. Včerejší výprava za kamarády byla dost výjimkou.

Neděle 6. listopadu 2011 v 18:19® osprey
osprey

Scanix> Není co závidět? Přinejmenším vodu, kde toto plave. A to bez prdele.

Neděle 6. listopadu 2011 v 18:16® osprey
osprey

dam> Pokud jsem něco viděl, jistě ti to nebudu vypisovat tady. Každopádně jsi viděl krásný kus světa a chytil krásné ryby a to ti nikdo nevezme. Kdoví, co bude za pár let.

Neděle 6. listopadu 2011 ve 14:23® osprey
osprey

dam> Včera mi Vlasta nechal kouknout na obrázky z Mongolska. Ještě jedna gratulace – fakt pěkné.

Neděle 6. listopadu 2011 v 1:30® osprey
osprey

JohnFish> Rozdíl je víceméně úměrný ceně. Ale asi bych bral tu Arcticu. Při současné slevě je to dobrá koupě.

Středa 2. listopadu 2011 v 19:58® osprey
osprey

JohnFish> Je dost slušný a za aktuální cenu je to hodně dobrá koupě.

Středa 2. listopadu 2011 v 18:31® osprey
osprey

JohnFish> Arctica je úplně jiný kalibr než Nexave. Rozhodně vydrží víc. Při vší úctě k Nexave.

Středa 2. listopadu 2011 v 15:09® osprey
osprey

sethy> Ale jo. Je to možné. Když jsem ten prut kupoval, stál 3700 Kč, dneska stojí půlku. Když Dragoní boom začínal, byl jsem u toho. Náhodou. Pamatuju, jak mi byl představen nějaký Flip a ukazoval mi úžasný pruty (HM 80). To se na síti ještě ani skoro ani nevědělo, že ta značka existuje. I sám Flip tenkrát vedl svoje „Ultras“ a prosazoval Skeletora.

Jo, to byly čas… Tenkrát bylo nebe modřejší, ve vodě víc ryb a Dragony nepraskaly.

Od té doby to jde všechno do kopru. Ty praskající Draky by mě štvaly asi tak ze všeho nejmíň.:-))

Středa 2. listopadu 2011 ve 14:46® osprey
osprey

sethy> Já to nevylučuju. I u mě je to jediný Dragon, který jsem zlomil – spadl jsem na něj celou svou váhou ze dvou metrů (urval se se mnou břeh podhrabaný vydrou a sletěl jsem do řeky, prut byl pode mnou).

Za všechny zlomené pruty si můžu sám bez ohledu na značku. Dragony jsou pruty, které se zjevně lámou víc než jiné, ale pozoruju, že jsou lidi, kteří jim vysloveně „jdou po krku“ a lámou je ve velkém. :-))

Středa 2. listopadu 2011 ve 13:36® osprey
osprey

sethy> Ono je to možná tím, že já chytám na staré Draky z roku 2007. Dnes jsou ty pruty levnější, takže je otázka, na čem se od té doby ušetřilo.

Pokud se rozhodli šetřit na kvalitě materiálu, kráčejí po cestě do pekel.