Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 17. října 2011 ve 20:11® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Raf> Gratulace. Jsi můj člověk.
Já tu odvahu takhle sám vyrazit nikdy neměl. Přitom se motám kolem vody skoro pořád sám, spát venku mi problém nedělá. Řekl bych, že v raném věku jsem trpěl přizdisráčstvím a teď už nemám ten tah.
- Neděle 16. října 2011 ve 20:03® osprey
majkyss> Čekáš jednoduchou odpověď? Žádná není.
Jestli nejsou blízko, tak jsou daleko. Taky je otázka, co je to za vodu. Kdyby byli třeba na Lipně dravci jen kolem břehů, co by plavalo na tom zbytku?
- Neděle 16. října 2011 v 18:07® osprey
swatji> Škoda dobrého cajku… Holt je ta Caldia moc těžká. Mě kdysi strhla labuť do vody feeder a ten plaval.
- Čtvrtek 13. října 2011 ve 21:16® osprey
macek2> Ten budeš mít na léta. Přečti si recenze – míchají tam uhlík se zylonovým vláknem, což je jedno z nejodolnějších vláken na trhu. Děljí se z toho přílby, díly na F1 a podobně. Z pohledu mechanické odolnosti prutu je to asi hodně znát. Třeba ti to jednou zachrání nějako top rybu. Ony se ty „dvojky“ dají ulovit i na vláčku.
- Čtvrtek 13. října 2011 v 19:58® osprey
macek2> Mám zkušenost s jinými gramážemi. Bude to použitelné, ale pokud by ses chtěl té sumčí vláčce věnovat intenzivně a snažil se o větší ryby, tak bych koupil třeba Sportex Carat Z. Je to ale drahé. Na nějaké sumíky do 130 cm bude tahle Daiwa v pohodě a s trochou místa zvládne i o dost větší. Taky koukni na váhu. V malých gramážích jsou ty Excelery v pohodě, ta stovka je, mám pocit, kapku těžší.
- Úterý 11. října 2011 ve 20:13® osprey
Scanix> Hele nestěžuj si. Chytal jsem u vás hodinu a viděl jsem víc bolenů než tady u mě na řece potkám za celý rok. Ale přišly mi ty ryby nějaké opatrné – jakoby popíchané byly popíchané
- Úterý 11. října 2011 ve 20:08® osprey
Scanix> Nevím. Já koukal, kde mlátí velký a pak jsem tam chodil házet. Myslím, že ten, co jsem ho nakonec chytil, nebyl zrovna on. Ale 76 cm měl. Pro začátek dobrý. Časem se třeba povede lepší.
- Úterý 11. října 2011 v 19:52® osprey
Scanix> Tak to je na vodě, kde se pohybuješ jako nic.
Já si ho letos chytil. Přepočítáno na menší, desítka by rozhodně nestačila. Házet po jednom hovadu na přehradě a čekat až se v pošmourném ránu splete, to je na dýl…
- Úterý 11. října 2011 ve 14:56® osprey
Scanix> No a co bys za něj dal?
- Neděle 9. října 2011 v 17:01® osprey
kingkubik> Bezprsté kožené cyklistické. Už dlouho. Je to rituál, tahám je už moc let a budu dál, dokud se nerozpadnou. Je to lepší než nic a horší než většina speciálních výrobků, mohl bych si koupit jiné, ale neřeším to.
- Neděle 9. října 2011 v 0:09® osprey
BigMike> Jo.
- Čtvrtek 6. října 2011 ve 12:38® osprey
dam> Veliké díky. Věřím, že to bylo vyčerpávající.
A Atlantisem tedy velká spokojenost?
- Středa 5. října 2011 ve 22:21® osprey
dam> Zkus sem, prosím tě, dát pár poznatků ohledně náčiní – typy a velikosti navi, vlasec nebo pletenka, gramáže prutů. Pokud se ti chce klepat do klávesnice.
- Středa 5. října 2011 ve 22:06® osprey
dam> Ono je to vnitrozemí suché. Ty mráčky se nemají moc kde brát.
Trochu mě zamrzí, když si uvědomím, že kdysi byla podobná divočina i u nás. Ještě před osmdesáti lety mi táhli za chalupou lososi…
Na druhou stranu, před osmdesáti lety už bych byl zřejmě bez poloviny momentálně žijících nejbližších příbuzných.
Kontrast Mongolska je i v tom, jaké si přivážíš technologie, aby sis mohl užít tu divočinu. Z pohledu místního pastevce to tam nebude až tak super – už jen ty zimy.
- Středa 5. října 2011 ve 21:52® osprey
Prutos> Až začnu Scanixovi závidět já, tak se mu tam nakvartýruju
- Středa 5. října 2011 ve 21:50® osprey
dam> Ono by to chtělo být tam dýl. A třeba fakt někde půl dne sedět a cvakat. Zjistil jsem, že vlastně tyhle zájezdy jsou pro aktivního člověka hrozně nabitý (byl jsem jen ve Skandinávii, ale taky jsem se skoro nezastavil).
Vlasta o tom hrozně básnil, tak jsem chtěl, aby byl spokojený.
- Středa 5. října 2011 ve 21:08® osprey
dam> Krásný a navíc ti to krásně fotí. Koukám, že i Vlasta si pomohl k pěknému tajmenovi a to je dobře. Moc se na to těšil.
- Pondělí 3. října 2011 v 11:18® osprey
Jeden bonus. Akorát bych to neměl cpát do přívlače, to krmení na dně by viděl i slepý. Mám i nějaké dravce, ale to je lov v pravém slova smyslu – ti nepřijedou za kusem žvance.
Tento příspěvek byl editován 3.10.2011 11:20:27 uživatelem osprey. - Pondělí 3. října 2011 v 11:17® osprey
Scanix> Bojím se, že ne. Tohle jsou experimenty s technikou, kterou si mohu dovolit. Postoupit kvalitativně jen o stupínek výš, to je mimo mé možnosti. Zatím ode mě uvidíte jen takové „štěky“. Doufám, že i tak příjemné.
- Pondělí 3. října 2011 v 11:14® osprey
mvincik> Pokud všechno dobře dopadne, možná to i uvidíš – tady na serveru.