Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 24. července 2011 ve 23:42® osprey
osprey

Scanix> Tak doraž. Jaký prut si vezmeš, to je jedno. Jestli chceš něco mermomocí chytit, tak ber nějakou tyčku v jednociferné gramáži.

Neděle 24. července 2011 ve 22:23® osprey
osprey

Scanix> Já nemyslím P. Tam je ryb ještě dost. Myslím MP. Fakt si rozšíříš obzory:-)

Neděle 24. července 2011 ve 22:16® osprey
osprey

Scanix> Přijeď k nám, pobavíš se:-))

Neděle 24. července 2011 ve 12:09® osprey
osprey

Sander> Vidíš to, tak tam jsem se chytal tak dlouho, až jsem se nakonec dočetl, že už se tam chystat nemusím…

Letos jsem vždycky jen dojel na spodek revíru, oběhl pár fleků s nadějí na něco lepšího a mazal dom.

Neděle 24. července 2011 v 0:09® osprey
osprey

Sander> Tak tomu bych se nesmál. Dokud se za tohle nebude kopat do zadku, tak se nikam nehnem.

Ale je mi jasné, jaká je realita doby…

Sobota 23. července 2011 v 18:47® osprey
osprey

RM> Přijde na to, s čím bych odešel. Za trvalé následky to nestojí, držet pár facek nebo skončit ve vodě by nebylo zas tak hrozné.

Už mě tohle sere. Pár konfliktů už jsem měl, většinou jsou pak dotyční hrozné chudinky, kterým ubližuju. Fakt ale je, že do hodně drsných týpků se moc neprdím.:-))

Poslední borec, který si nakýbloval čtyřicítku štiku do sudu od rybiček, se hájil tím, že ji chce jen ukázat synovi, co chytá vedle.

Jenže já ho přitom vyfotil a trval jsem na tom, že ji vrátí do řeky. Jeho se to strašně dotklo, oháněl se lidskými právy a já nevím čím ještě. Nakonec ji pustil.

Sobota 23. července 2011 v 18:16® osprey
osprey

mvincik> Škoda, že jsem stál na špatné straně řeky. To by byl ceres. Vidím to tak, že bych dostal přes hubu…:-((

Sobota 23. července 2011 v 18:07® osprey
osprey

jiris> Tak jsem tě poslechl. Ale radši jsem měl zůstat doma (viz Z lovu).

Pátek 22. července 2011 ve 22:15® osprey
osprey

jiris> Občas to zkusím. Výsledky neodpovídají námaze a práce se hromadí…

Pátek 22. července 2011 ve 13:31® osprey
osprey

peta128> To je normální, mě osmdesátka zabere jednou za dva roky i na fleku, kde jsem přesvědčený, že by být měla… Jsou to jenom ryby.

Pátek 22. července 2011 ve 13:30® osprey
osprey

hecht> Já přijel od vody těsně před tím. Potřeboval jsem nafotit nějaké fotky do Galerie nástrah, tak jsem vzal ty nástrahy a samozřejmě i prut. Přijel jsem k řece – už byla nefotitelná tma, dvacet minut jsem házel a pak mazal domů s tím svinstvem v patách (na kole, samozřejmě).

Čtvrtek 21. července 2011 v 19:48® osprey
osprey

jiris> Tož to já vím, ale je mi to k prdu. Na velké vodě s takovou hloubkou jsem letos snad ještě ani nevláčel. Střídavě není čas, nálada nebo počasí.

Zajímavé je, že když se konečně urvu, je to těsně před tím, než začne lejt. Už jsem takhle zmoknul několikrát. Dřív se mi to nestávalo, ale to jsem ještě žil v kontaktu s realitou. Za compem ho nemám.

Čtvrtek 21. července 2011 v 16:02® osprey
osprey

peta128> Ona není v 10 m hloubce. Stojí ve sloupci. Větší štiky rády sledují hejna bílé ryby a vůbec se nedrží dna, břehů a překážek (v té době, kdy sledují ta hejna).

Středa 20. července 2011 ve 22:17® osprey
osprey

Alivio> Pop má mít lanko – i úplně prachbídný Microwire na 3 kg stačí. Mě už se to stalo taky – taky jsem byl takovej optimista.

Neustále si říkám, že optimisti by se měli střílet a neustále se utvrzuju, že je to pravda. :-))

Středa 20. července 2011 ve 22:06® osprey
osprey

Fryw> Já našláp sumcovou plandu a kluk, co mi to vytrh z chodidla, nějak promách a jedním pohybem mi to zapích do holeně. Tam už jsem si to odoperoval sám. Tři díry v noze během deseti minut…

Středa 20. července 2011 ve 21:39® osprey
osprey

Fryw> No, měl jsem na feederu letící labuť, takže představa by byla. :-))

A někde tady máme video, jak chlápkovi sebere zdolaného lososa lední medvěd.

Středa 20. července 2011 ve 21:13® osprey
osprey

Fryw> Mě už se povedlo i uprásknout jerka a poslad ho do lesa na druhý břeh:-))

Středa 20. července 2011 v 19:57® osprey
osprey

Fryw> Vždyť se svěř, to téma s tím chcíplým psem nás dlouho zaměstnávat nebude. Podařilo se ti je aspoň dostat do vody nebo visí někde na stromě? :-D

Středa 20. července 2011 v 19:55® osprey
osprey

Beer.Beda> To neplatí. Ten nechcípnul sám, tomu někdo pomoh. :-))

Středa 20. července 2011 v 19:53® osprey
osprey

Char> Omyl. Čuba.