Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 19. července 2011 v 16:16® osprey
osprey

rapppala> Všechno pravda, ale než tě člověk identifikuje v pod novým nickem, tak to chvilku trvá.

Beer.Beda> No, hádal bych kolem šesti stovek, ale jsou to takové ty velké obludy.

Úterý 19. července 2011 v 15:21® osprey
osprey

rapppala> Jasný, myslím, že ses přesvědčil, že já s tím problémy nemám. Ale udrž si nějakou stálou identitu – když si rýpneš do někoho s fungl novou přezdívkou, tak leckdo za tím vidí jen někoho, kdo je tu novej a hned si vyskakuje.

Myslím, že jsi tady vydržel už dost dlouho, abys zapadl do sestavy a lidi si na sebe nakonec zvyknou a naučí se vzájemně respektovat.

Úterý 19. července 2011 v 15:06® osprey
osprey

rapppala> Může si na tebe dovolovat – podle karty je starší:-))

I když víme své, že? :-D

Úterý 19. července 2011 ve 12:33® osprey
osprey

kerob> Baví ho to. Ale spratek to podle mě není. Myslím, že psával (pod jinými přezdívkami) i konstruktivnější věci, ale asi už se mu nechce.:-))

Úterý 19. července 2011 v 10:21® osprey
osprey

skwor> Já si nemyslím, že kolega rapppala je ten, co tu dostal ban ani že jem u 24 let. V kartě má sice cosi, ale mezi řádky čtu úplně jiné věci.

Ale je pravda, že je tu s námi už dýl.

Pondělí 18. července 2011 ve 22:42® osprey
osprey

hecht> To je dobře, že Martin funguje. Už jsem se bál, že jsem u něj přes zimu málo utrácel:-))

Pondělí 18. července 2011 ve 22:15® osprey
osprey

Beer.Beda> Já nevím, byl jsem tam někdy v květnu a ještě to fungovalo. Zboží měl plný krám, i ty Believery tam visely.

Pondělí 18. července 2011 ve 13:35® osprey
osprey

Beer.Beda> Obchod Martina Vaněčka, Písek, Roháčova ulice.

A pozor – nejsou levné a má spíš větší velikosti.

Pondělí 18. července 2011 ve 13:25® osprey
osprey

jirikun> To ti nikdo neřekne. Záleží to na spoustě věcí. Budeš muset chodit, hledat, dívat se a přemýšlet. Jediné, co ti doporučím, je brzo vstávat.

Pro zajímavost – nejvíc záběrů jsem měl na Orlíku při své úplně prnví návštěvě před 20 lety. Nikdy už jsem to nezopakoval.

Čtvrtek 14. července 2011 ve 22:57® osprey
osprey

sváři> To bude tím, že se větší nedělá. Projdi si zdejší Galerii vláčecích nástrah, Rapal je tam dost. I ten Jointed Shad Rap.

Čtvrtek 14. července 2011 ve 22:52® osprey
osprey

sváři> Třeba Jointed 11 a 13. Ale každá se chová trochu jinak a 11 nutně potřebuje vyměnit trojháčky.

Středa 13. července 2011 v 16:35® osprey
osprey

kerob> Jo, takový pruty jsou. A přijde se na to jedině tak, že se jich pár zlomí.

Středa 13. července 2011 v 16:05® osprey
osprey

kerob> Je to možný, tuhle řadu neznám.

Viděl jsi na výstavě mou upřímnou snahu ohrabat kdeco, ale i tak jsou mezery obrovské. Pak je dobré, když to někdo napíše aspoň na síti.

Středa 13. července 2011 v 15:40® osprey
osprey

halis> Robinson je celkem solidní firma. Dělá i hodně dobré pruty. Pokud se ti líbí ten konkrétní kousek, klidně si ho kup.

Představa, že je Shimano a pak dlouho dlouho nikdo, je dnes úsměvná. Konkurence je obrovská a dobrých prutů jsou kvanta (navíc to z 95 % dělá pár fabrik v Číně, Korei a podobně, takže vesměs kupuješ velmi srovnatelné věci).

Úterý 12. července 2011 ve 23:51® osprey
osprey

halis> Co bys nesehnal, ale budeš muset shánět a taky si to vlastníma rukama osahat.

Úterý 12. července 2011 v 19:36® osprey
osprey

Prutos> Já se vrátil celý rozlámaný a pokouším se chytit pracovní tempo. Nedaří se mi to. Ryby? Tak za dva tři dny.

Úterý 12. července 2011 v 19:28® osprey
osprey

Prutos> Ahoj. Rád tě vidím.

Úterý 12. července 2011 ve 12:55® osprey
osprey

Scanix> Určitě na dřevěný wobbler. Ale jak vidíš, moc se s nima na Moravě nepářou… :-))

Odpověděl jsem ti na mail.

Sobota 2. července 2011 ve 22:30® osprey
osprey

ART> Nejde říct, co je lepší. Jde o to kdy, kde a jak, taky jakou rybu hledáš a navíc pod jezem vláčí kdekdo.

Je to složité téma a každý si to na té své vodě musí osahat sám.

Sobota 2. července 2011 ve 22:20® osprey
osprey

ART> Když budeš vláčet dost vysoko nad jezem, tak už budeš pod dalším jezem:-))

Pokud bys bral prvních 50 m pod a nad jezem, tak pod jezem to bude lepší, tam se ryby v tom proudu hromadí – přinejmenším teď v létě. Na zimu tam zase může být kilák řeky bez ryby, pokud tam není dostatečná hloubka.

A jezoznalectví je taky slušná věda:-)