Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 1. července 2011 v 15:37® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
rybol> No, a to ještě nejdou ti dravci.
- Pátek 1. července 2011 v 15:21® osprey
rybol> Já když tam byl poprvé, tak jsem taky týden hledal. Pak mi pomohli hledat kamarádi, ale žádnou díru do světa jsem tam neudělal. Na nejlepších flecích, když to zrovna jde, tak se nemůžeš jít ani vymočit, protože se pak nemáš kam vrátit. Podle toho poznáš ty úplně top místa.
- Pátek 1. července 2011 v 15:14® osprey
rybol> Není to tak jednoduché a dobrá místa se na webu nepropalují. Navíc se nedá říct, že by to poslední dobou nějak oslnivě šlo.
- Pátek 1. července 2011 v 15:12® osprey
Prichy> Je tam nutnost výměny dílu. Nevím, jak pokročilou tam máte kovovýrobu, ale začnu tím, že se poptám, jestli se ještě nesežene originální. Díky za nabídku, kdyžtak se pak ozvu.
- Čtvrtek 30. června 2011 ve 13:38® osprey
kerob> Jo, poptám se.
Máme teď doma dost hektické časy, v nejhorším až se vrátím z dovolené. Naviják není vajíčko, pukavec z něj nebude
Děkuju všem za to, že jsme se tak krásně shodli na příčině problému.
- Středa 29. června 2011 ve 22:07® osprey
Sander> Ještě nechám vyjádřit Příchyho s kerobem. Pak to buď vykuchám a pokusím se nechat vyrobit náhradu anebo to pošlu Kanclerovi do Brna.
Beru to i trochu jako oživení téhle rubriky.
Sám si to ale rozhodně udělat nedokážu, takže cizí pomoc vyhledat musím. Možná využiju i tvou nabídku. Páč to ale není jediné Aero, co mám a k vodě chodím jako když nechodím, tak to ještě chvíli vydrží.
Rozhodně ale díky za nabídku. Třeba na ni dojde.
- Středa 29. června 2011 ve 22:02® osprey
Tý vole… Celá hrobařská četa.
Jestli vono to není tím, že tam je prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku). Jasně to tam vidím.
- Středa 29. června 2011 ve 21:52® osprey
Sander> Tak ty nejsi ani lékař ani patolog. Ty jsi hrobník
- Středa 29. června 2011 ve 21:24® osprey
Pro Příchyho a keroba, kteří se mi snažili pomoci sem dávám fotky svého „nemocného“ Aera.
Příznaky choroby – kličkou se dá stěží otáčet, navíc se ten odpor uvnitř všelijak mění
Moje diagnóza – prasklý jezdec, který spojuje osu s pohonem zdvihu cívky (kovová obdélníková věc uprostřed detailního obrázku).
Samozřejmě uvítám, když se do vědecké disputace pustí i další přítomní lékaři a patologové.
- Úterý 28. června 2011 ve 21:11® osprey
Dejwík2504> Jeden plave a druhý plavčí. Jinak viz příspěvky kolegů.
Svět je velkej a prodávat je třeba všude.
Len v našom malom štáte je treba sa naučiť volajakú cudzú reč
Tento příspěvek byl editován 28.6.2011 21:11:47 uživatelem osprey. - Úterý 28. června 2011 v 15:57® osprey
Sander> Přičemž orientace jeho zploštění je jednoznačným důkazem toho, že tlak v hloubce působí na ponořený objekt ze všech stran. U cejna ovšem hlavně z levé a pravé. Jde o takzvaný „abramis paradox“ popsaný již v 19. století německým fyzikem Maxem Planckem.
- Úterý 28. června 2011 ve 14:59® osprey
Erik> Umělé vláčecí nástrahy, v samém závěru sezóny občas vláčenou mrtvou rybu.
Jestli čekáš lepší odpověď, nedostaneš ji. Používájí se takové nástrahy, jaké vyžaduje situace a jaké umí rybář ovládat. Proto toho má člověk tolik.
Galerie vláčecích nástrah (druhá položka v menu Encyklopedie na hlavní liště) obsahuje hafo štikových nástrah.
Samozřejmě, je umění vybrat vždy to správné, ale to neumí nikdo.
- Pondělí 27. června 2011 ve 14:35® osprey
ladamaj> Já si s tím hlavu nelámu. Beru věci jak jdou za sebou. Nemůžu dělat víc než stíhám a nemůžu to od sebe chtít sám ani to ode mě nemůže chtít nikdo jiný.
Už jsem si letos na šupinu sáhnul a nemyslím, že to bylo naposledy.
- Neděle 26. června 2011 v 19:12® osprey
hecht> S tím se nic dělat nedá – osobka
- Neděle 26. června 2011 v 18:52® osprey
ladamaj> Ani nemám chuť to dohánět. Někdy se vyhrabu, ale doby, kdy jsem koukal, kolik toho mám nachytáno, jsou pryč.
Momentálně prostě nechytám.
- Neděle 26. června 2011 v 18:08® osprey
Já dal dneska zero s přehledem. Dával jsem do kupy fotky a ani jsem neopustil barák…
- Sobota 25. června 2011 v 15:56® osprey
Prutos> Když máš půl hodiny na to, abys chytl například cokoli, je i 00 dobrá…
- Sobota 25. června 2011 v 15:54® osprey
Díky všem za nabídky. Sice jsem to včera zase sešrouboval (abych něco neztratil), ale můžu to ještě rozebrat a nafotit.
- Pátek 24. června 2011 ve 23:16® osprey
Tak mě opustilo moje první Shimano. Nečekaně, při kratičké vycházce kdy jsem jel s rodinou nakoupit do supermarketu a vodil třpytku vel. 00.
Praskl jeden banální díl uvnitř. Převody vypadají netknuté. Jestli už ten díl neseženu, tak to bude jako vyhodit starčí Mercedes, protože nejsou svíčky do motoru
- Pátek 24. června 2011 ve 13:57® osprey
Prutos> Je otázka, jetli ta Štika chybí jen v jeho výřadu nebo i v té vodě.