Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:32® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht> Nebrečím, vždyť píšu o tom, že malé nasazení (nikoli nasazování) přináší chabé výsledky.
- Čtvrtek 23. června 2011 v 11:33® osprey
kerob> Jo, ony nevymřely. Něco bych uhnal, kdybych se tomu věnoval. Ale já jezdím jen na dvě hoďky k večeru na kole, abych si protáhl záda a ani ne každý den. Malé nasazení = chabé výsledky.
- Čtvrtek 23. června 2011 v 11:13® osprey
kerob> To je to, co mě na jerkování baví.
Já jich na to asi letos tolik mít nebudu. Od zahájení mám jednu štiku kolem 60 a 4 takové nitě. Něco bylo na Alandech.
- Čtvrtek 23. června 2011 v 10:48® osprey
kerob> Dvě vady. Malá odolnost povrchu a hlavně na vedení tím nejefektivnějším způsobem se alespoň já musím hodně koncentrovat. Dá se do toho mydlit jako do obyčejného jerku a pak se to tak i chová, ale dá se i víc. Třeba Slider je proti tomu blbovzdorný.
Pohraj si s nimi, zkoušej různou dynamiku pohybů i délku potažení. Ty na to přijdeš.
- Čtvrtek 23. června 2011 v 10:36® osprey
Doudleban> Podívej, my se to pokusíme naplnit co nejvíc, aby to mělo charakter encyklopedie. Ve stovkách nástrah už se bude orientovat jen ten, kdo ví, co chce. Ty informace si dohledáš i jinde na webu, tady jsou ty nástrahy jen pohromadě, což má přimět lidi, aby je vyhledávali u nás a navštěvovali naše stránky a ne jiné.
Garantuju ti, že přečtení té Galerie z tebe vláčkaře neudělá. Když po měsíci vytáhnu z krabice takový Freestyler (jerk na titulním obrázku galerie), tak ho vodím jak prase. Ale vidím to a během pár minut se jakž takž srovnám. Kdo to ale nevidí, bude ho vodit jako prase pořád.
- Středa 22. června 2011 ve 13:45® osprey
Scanix> Samotná karta umožňuje vložení tří fotek, takže pokud už tam jsou, další tam dávat nebudu. Pod každou kartou je diskuze. Příspěvky jsou velmi vítány.
Jinak by mě potěšilo, kdybys třeba některou nástrahu zpracoval. Praxi už máš.
Dokonce tam jsou dvě tvoje. Spolupracovali jsme s Kajmanem (tamní Galerie je můj vynález) a to, co vyšlo v Kajmanovi, je po upravení i v naší Galerii.
- Úterý 21. června 2011 v 18:27® osprey
MarSs> Většinou čisté olovo. Zajímavé jsou jen takové kombinace jako rudá hlava, bílé tělo.
- Sobota 18. června 2011 v 16:36® osprey
Butchi> Musím pochválit tvé krásné Zero. Jaksi tu zapadlo, ale je to škoda.
- Sobota 18. června 2011 v 16:34® osprey
PetrC> Já kolegovi rozumím. Je rád, když to funguje, těší se z toho, jak proniká do nové techniky a tak. Taky jsem kdysi začínal.
Problém je s tím paradoxem, kdy člověk jerkuje a má ve svém okolí problémy najít rybu, která je toho hodna.
- Sobota 18. června 2011 v 15:32® osprey
Taková zajímavost.
Pokouším se zpracovat článek s využitím zahraničních materiálů. Neopisuju. Procházím diskuze a čtu názory lidí. Překladač Google je dokonalý. Tipnete si o čem to bude?
„Střela hmotnosti při rychlosti může způsobit vážné poranění očí nebo kdekoliv jinde to udeří.“
„Děláš si srandu? Rád bych slyšel od jednoho člověka, který byl zraněn kulkou hmotnosti. Vážně to, co blbec sedí a tvoří varování, jako je tento?“
- Sobota 18. června 2011 v 15:29® osprey
Nils Master> Ono to je jasný, že je to rána jako kráva – tam nic nepruží a ani ten silný vlasec toho moc neutlumí.
Já na to u nás už trochu rezignuju. Šedesátka štika je ryba velká pomalu na UL cajk a těch větších je dost málo. Vlastně jen jerkuju pro to, abych si zablbnul s nástrahou.
Snad se v létě podívám na nějakou větší vodu.
- Sobota 18. června 2011 ve 14:38® osprey
Nils Master> Štíhle není že byla hubená, ale že byla malá. A to z pohledu jerkování byla.
- Čtvrtek 16. června 2011 ve 20:33® osprey
majkyss> Nezlob se, stejně ti nějak přesněji neodpovím. Sám časem zjistíš, co je dobře. Jsou různé Rapaly, různé ryby a různé fleky. I osobní přístup každého rybáře je jiný.
Autem ti taky projedu tu samou zatáčku pětkrát a pokaždé jinak.
Tahej to ze všech stran, dívej se a mysli. Poznáš, co je dobře. Pokud ne, řeknou ti to ryby. A že to bude trvat? Rybář roste pomalu a je to tak dobře.
- Čtvrtek 16. června 2011 ve 20:22® osprey
majkyss> Když ona je ta otázka asi tak náročná na odpověď, jako kdyby ses zeptal: Jak rychle mám jezdit autem.
- Čtvrtek 16. června 2011 ve 20:13® osprey
majkyss> Po proudu, proti proudu, napříč… Jak kdy, jak kde, jak s čím, jak na kterou rybu.
- Středa 15. června 2011 ve 23:27® osprey
billy717> Šanci máš. Teoretickou.
A vychovávat si konkurenci je sice ušlechtilé, ale člověk toho nakonec vždycky lituje
- Úterý 14. června 2011 ve 21:37® osprey
pepa-č> No né. Ještěže tak.
Myslím, že tak dvě tři hoďky tomu dám.
- Úterý 14. června 2011 ve 20:40® osprey
Prutos> Já jsem hlavičky pod 1 g definitoricky zavrhl. Občasné looserství mi nevadí. Ono tady u nás na ně není moc co chytat – a mušák mám.
Fak je, že když chce člověk nachytat víc než ostatní, tak je každá finta dobrá.
Tento příspěvek byl editován 14.6.2011 20:45:24 uživatelem osprey. - Úterý 14. června 2011 v 17:23® osprey
PetrC> Což o to – proti tvému prutu ani slovo. Ale kdybys viděl, čemu tady ti chlapci říkají UL… No aby sis to představil, to jsou tak lehké pruty, že se s nimi házejí nástrahy, co ani cívku neroztočí. Prostě beznadějně nemultíkózní hyperjemné tyčky pro lov zooplanktonu na mikromrdky (Flip copyright),
- Úterý 14. června 2011 v 16:18® osprey
kubas> Není zavádějící. Poctivých 50 – 70 g. Jak je psáno. To já mám doma Abu do 60 g a házím s ním 150 g vnadicí raketu a ještě by se mu mohlo přidat.