Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 7. května 2011 v 19:32® osprey
osprey

Prichy> Já ti to odkonzultuju od klávesnice. Je třeba zaostřit na hlavu ryby, ne na ty kopce vzadu. Jinak by to šlo:-))

Pátek 6. května 2011 ve 20:29® osprey
osprey

skwor> Jo, zvládá. Já mám ještě půjčeného Reno Killera, ten to taky zvládá.

Jak říkám – po návratu budeme moudřejší. U nás jsem vytáhl velké štiky na čemkoli, na co se pověsily. Jen ta úplně největší mi sprostě spadla chvilku po záseku.

Ovšem metr jsem přelezl jen tak tak, takže co dokáže nevybouřená stodvacítka, to jsem ještě nezkusil. Uvidíme, jestli to někdy uvidím:-)

Mizím.

Pátek 6. května 2011 ve 20:23® osprey
osprey

skwor> Nepřežeň to, vybírej podle nástrah.

Já jsem zvědav, bereme teď s Prutosem celkem dost prutů, rád bych zjistil, co nám bude nejvíc pasovat. Black Stream je ve výběru taky.

Pátek 6. května 2011 ve 20:10® osprey
osprey

Prichy> Tak nevím, kdo z vás dvou se směje víc. Cos tomu sumci nakecal? :-)

Pátek 6. května 2011 ve 20:09® osprey
osprey

skwor> Pokud je dad s Obamovo dcerou, je to rovněž důvod k akci.:-)

Pátek 6. května 2011 ve 20:05® osprey
osprey

Sander> Taky po něm šli jak diví. Kdoví, jestli v tom zakukleným komandu nebyl Kuba Vágner? :-)

Pátek 6. května 2011 v 19:50® osprey
osprey

Sander> Čudlaři jsme všichni. Velká ryba je třeba tuňák nebo tarpon.

Ale i ta čudlařina je fajn.

Pátek 6. května 2011 v 19:20® osprey
osprey

Sander> No oni čudlaři docela jsou, hlavně když jde o to něco sežrat, ale prut do 14 g není zas taková niť. Do kolika, že je ten tvůj třímetrový Skelouš? :-D

Pátek 6. května 2011 v 17:18® osprey
osprey

skwor> Napřed sud vypiješ a pak si do něj naložíš slanečky.

Ale dost slovních hříček, někdo by to mohl nepochopit:-)

Každopádně zrovna v gramáži do 14 g mají Draci nabito. Od Golden Rivera až po posledního Teama, samé slušné klacky. Ať si říká kdo chce co chce.

Pátek 6. května 2011 v 17:11® osprey
osprey

skwor> Když jde o sud, tak není co řešit, to i teamový duch jde stranou:-D

Pátek 6. května 2011 v 17:07® osprey
osprey

Lounak> Já myslím, že jsou ještě na e-shopu. Nespoléhal bych moc na to, že se budou lidi těchhle klacků zbavovat. I když sem tam se někdo najde.

Čtvrtek 5. května 2011 v 19:08® osprey
osprey

billy717> Nástraha se vodí, netahá. A vodí se rybě před očima.

A každá nástraha se vodí tak, aby dělala to, co má.

Osobně jsem přesvědčen, že používáš předimenzovaný cajk a prostě to jen taháš.

Středa 4. května 2011 ve 21:59® osprey
osprey

Prichy> Já bych řekl, že tato technika lovu je velmi osvěžující, šetrná k rybě a vyznačuje se i minimem utržených nástrah.

Bobo vždycky uměl posunout hranice lidských možností někam dál. Já jak na tu fotku koukám, taky bych takhle odchytal tak dva tři dny…

Středa 4. května 2011 ve 21:57® osprey
osprey

billy717> Jaký článek? Co jsem měl, to jsem všechno někde zveřejnil, takže pokud ti jde o něco mého, určitě se to dá někde dohledat.

Hlavně si příliš nekomplikuj život.

Neděle 1. května 2011 ve 22:30® osprey
osprey

hitil> Tenká ocelová lanka – Microwire, Quantum,… Koupit v návinu, vázat si to sám.

Neděle 1. května 2011 ve 22:29® osprey
osprey

Tomik> Zatím plankton, jak nafotím, co chci, půjdou do revíru.

Sobota 30. dubna 2011 v 19:18® osprey
osprey

Pánové. v příštích sezónách čekejte hodně bojovné štiky. Tahle má 3,5 cm a už to někomu urvala…

foto/diskuze/privlac/2011/th-img42217.jpg
Pátek 29. dubna 2011 ve 22:54® osprey
osprey

billy717> Musíš mít takový vlasec, jaký máš prut. Pokud ten prut potřebuje k optimální práci dvacítku vlasec, nemá cenu mu dávat 0.14 mm. Je ale otázka, jestli to pořád ještě považovat za prut na pstruhy.

Na druhou stranu dobrá 0.16 nebo 0.18 mm je na pstruhy pořád dost i na dost výkonném prutu – pokud soupeřem zrovna není divoký půlmetrový potočák v tůni 3×3 m.

S tenkou pletenkou chytají pstruhy údajně Italové. Viděl jsem na to téma celý článek. Já bych si ji na pstruhy nevzal. Nesedí mi na ten způsob lovu.

Pátek 29. dubna 2011 ve 14:19® osprey
osprey

Flip> Jsem tu právě kvůli těm věcem a proto, že je můžu dělat. Popovídáme o tom někdy naživo.

Jedu koupit akvárko – vzal jsem si pár těch minikudel a chtěl bych něco nafotit. Takže se zatím měj. Nějakou dobu nebudu.

Pátek 29. dubna 2011 ve 14:06® osprey
osprey

Flip> Hele, když si uvědomíš, že musí David platit takového nenažrance jako jsem já…:-D