Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 16. března 2011 v 0:08® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
kerob> To zas bude rozpíchanách zubatých tlam…
- Úterý 15. března 2011 ve 23:54® osprey
sethy> Nepodléhej. Pepa je výmluvný, ale chytat s tím budeš ty.
- Úterý 15. března 2011 ve 23:14® osprey
sethy> Zatím se to Gamakatsu sehnat nedá, snad to prý mají teprve navézt, ale možná se k tomu nějak dostanu.
Ale myslím, že ta stavba není špatné řešení. Harrison má velmi uznávané blanky a dám ti jednu radu – není z mé hlavy, nějak to vypadlo z Pepy při diskuzi nad jedním z mých prutů.
Věnuj velikou pozornost očkám. Je znát, když jsou to ta lehčí s titanovými rámy a fakt záleží i na rozmístění a velikosti těch oček.
Pocitově to dělá s prutem hodně moc.
- Úterý 15. března 2011 ve 22:40® osprey
sethy> Výběr je u nás malý, ale je nás tu dost, co pracujeme na tom, aby to obchodníky začalo zajímat. Podle mě se podmínky zlepšují. Škoda, že jsi neviděl v Praze Gamakatsu.
- Úterý 15. března 2011 ve 22:01® osprey
skwor> Myslím, že podobných prutů bude přibývat. Škoda, že neměli něco podobného v té vyšší řadě. Cenový rozdíl byl pár stovek, blanky byly ještě lepší a očka Fuji Alconite. Být tam, drapl bych ten.
- Úterý 15. března 2011 ve 21:43® osprey
skwor> A proto jsem koupil Grauvella. Není to nic spásného, ale jako krátký wobblerák je za tu cenu super.
V tom vidím význam veletrhů.
- Úterý 15. března 2011 ve 21:33® osprey
Kubajs> Blank je relativně tenký, ale stěna není úplně slabá. Měl jsem na nějakou dobu 240 cm do 25 g. Lehký prut, delší akce, celkem příjemné chytání.
Daiwa si materiál hlídá, nebál bych se toho. Ale za ty peníze (cena teď dost stoupla) lze mít i víc. Potíž je, že vláčáky jsou subjektivní záležitost. Každý má jiné představy, takže tě nebudu do ničeho tlačit.
Prut je to chytatelný, pokud ti vyhovuje a nejsi náročný na kvalitu korku, mohl bys být spokojen.
- Úterý 15. března 2011 ve 21:25® osprey
Char> Ano. Je vzorný, slušný, leží v šupleti a neotravuje mě. Po šestnáctém červnu budu otravovat já jeho.
Je to jerk, realistický, údajně dobře chodící, ryby ho žerou. Víc bych neřešil. Doba ukáže, jestli ho budou žrát i nám.
- Úterý 15. března 2011 ve 14:40® osprey
inspo> Jo, to už jsem viděl mockrát…
Po světě běhají zástupy lidí, které se mi podařilo nasrat a půlka z nich říkala, že si to osobně brát nebudou
- Úterý 15. března 2011 ve 14:19® osprey
inspo> A to neznáš ten song: U nás ryby bijem od Dragona kyjem?
Napadl mě i další verš a brutální. Jenže se bojím, že někteří by ho mohli vzít i osobně, tak radši ne
Já Draky rád.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:07® osprey
Prutos> Co bylo dražší? Ty dvě bebechy nebo poštovné?
- Středa 9. března 2011 ve 13:22® osprey
Vydrouš> Jo, jsme na tom podobně.
Ze svého pohledu bych radši viděl naše pstruhovky divoké s původními opatrnými rybami, kterých není tolik a je těžké je ulovit, nakonec je ale člověk rád za cokoli, co tam plave.
- Středa 9. března 2011 ve 13:14® osprey
Vydrouš> Zajdi do videí, včera jsem tam nějaká tečkovaná nastrkal a jedno další někdo z kolegů.
Je to všechno cizina. Dávat tam naše vody, to je o strach (nehledě na to, že to raději nikdo netočí). Takové tečky jako drží ta ruka na tvé fotce, to u nás dneska vrátí do vody málokdo a navíc ty ryby to i tak blbě snášejí.
- Středa 9. března 2011 ve 12:42® osprey
LukasManousek> Taky jsme jich s kolegy pár stovek vysadili. Dokonce jsem byl tak sebestředný, že jsem tu o tom na podzim zveřejnil článek (čtenářský).
Sice to bylo hlavně s cílem motivovat ostatní k podobným věcem, ale jsem prostě stará chlubna
- Úterý 8. března 2011 ve 22:32® osprey
LukasManousek> Jsou organizace ČRS, které by ti za ty okouny utrhly ruce. Připouštím, že jich není moc.
- Úterý 8. března 2011 ve 21:43® osprey
LukasManousek> V pohodě, skwor taky jen rýpe.To je ta podivná realita současné doby.
Člověk by chtěl pestrou obsádku všech běžných ryb a v reálu se vysadí sem tam roček něčeho a pak hlavně kapr, případně duhák.
- Úterý 8. března 2011 v 19:49® osprey
LukasManousek> Velký okoun není plevel a kde je okoun plevel, tam nebývá velký.
- Pondělí 7. března 2011 ve 20:18® osprey
Dredaty> Vyměnit Draka za St.Croix by nebyl tak špatný čenž. Přece jen ten Svatej Křížek by byl o dost důvěryhodnější hůlka
- Pondělí 7. března 2011 v 1:35® osprey
Dredaty> Za tu cenu nic podobného není. Gramáž docela sedí, on to není žádný super matroš.
Ale fakt to nemá žádnou zásadní slabinu. Slušně se to drží, není to těžké, celkem dobře to hází… Je jasné, že za tu cenu to nemůže být bůhví co, ale mám ten klacek docela rád, i když jsem se poslední dobou naučil multit spíš s kratšími pruty.
- Pondělí 7. března 2011 v 1:23® osprey
Dredaty> Mám to doma. Za ty prachy docela dobré. Zásadní slabinu jsem na tom nenašel, je to pěkně hustě oočkované.
Pro začátečníka slušná volba. Nevím, co vydrží, nikdy jsem s ním nic extrémního nedělal. Ani nic velkého nechyt.