Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 5. března 2011 v 19:24® osprey
osprey

hitil> Nemám, ale jakou informaci bys čekal? Co utáhne za nástrahy, co se na něj dá vyndat za rybu, jestli ho někdo nezlomil?

Pátek 4. března 2011 ve 22:44® osprey
osprey

ondra.353> Ono nás tu bude takových víc.

Středa 2. března 2011 ve 22:01® osprey
osprey

svery> Já doufal, že bude v Praze, ale nebyl. A potkal jsem tam jiný slušný wobblerák za 1050 Kč a už mi zůstal v ruce…

Mimochodem – viděl jsem nedávno dva původní 270 cm/ 15–40 g ještě s kovovými očky. Ale jsou dražší než ty nové.

Úterý 1. března 2011 ve 22:46® osprey
osprey

Kazan> Výborně. Já jsem hned říkal, že se najdou lidi, co to budou lupat jak Baťa cvičky. Já už nějaký čas používám pytlík od buráků – je to rychlejší, flexibilnější a není s tím tolik práce:-))

Pondělí 28. února 2011 ve 21:30® osprey
osprey

dudak> Je to zatím problém. Já ho dostal na testování a jsem s ním velmi spokojen. S jedním lankem zpravidla chytáš, dokud ho neutrhneš, akorát musíš hodně pečlivě mačkat nebo kroutit trubičky – je to hladká struna.

Podívej se i na zahraničních webech (třeba e-bay.de).

Tento příspěvek byl editován 28.2.2011 20:31:01 uživatelem osprey.
Neděle 27. února 2011 ve 23:16® osprey
osprey

Sander> Já občas číkám, že chytám krátkou nymfu s gumami. Umím to jak kde. Třeba na Vltavě moc ne, ale snad budu mít čas to potrénovat.

Fakt je, že ten trojhák moc nemusím. Loni jsem ulovil na P vodě asi jednoho pstruha na wobblírek a čtyři na rotačku. Zbytek komplet na něco, co mělo jigovku s jedním BL háčkem. K mouše jsem se dostal jen na lipany.

Neděle 27. února 2011 v 0:26® osprey
osprey

sethy> Hledej videa s označením Jan Gutjahr. Ten ty pruty na těchhle blancích v Evropě staví a natočil spoustu videí se zdoláváním obrovských sumců na přívlač.

I tady máme odkaz na video, kde vyrve ze silného proudu sumce asi 234 cm na svém stavěném vláčecím prutu. Sotva přitom stojí na nohou.

Neděle 27. února 2011 v 0:10® osprey
osprey

sethy> On není na všechno. Má citlivější špic, se kterou odhodíš i menší věci, ale směrem dolů to dost tuhne. Navíc to má zvláštní strukturu blanku, nějakou dvojitou šroubovici a je to mimořádně odolné.

Neděle 27. února 2011 v 0:01® osprey
osprey

sethy> Ten prut je unikát. Legenda. Na ty blanky se pějí ódy. Vytahli s ním dvě nítěnky najednou a tank z příkopu. Tahají se s ním dvoumetroví sumci.

Doufal jsem, že ho na stánku budou mít a dokonce jsem se po něm ptal. Neměli…

Sobota 26. února 2011 ve 23:51® osprey
osprey

jižan> Projdi si nabídku toho e-shopu detailněji. Jsou tam opravdu zajímavé věci – nevím, co tě zaujme.

Sobota 26. února 2011 ve 23:40® osprey
osprey

dudak> Z prodejce jsem měl velmi dobrý pocit. Milý člověk a nemohu o něm říct křivé slovo. Na výstavě jsem si ale už své utratil a musím se krotit:-))

Sobota 26. února 2011 ve 23:24® osprey
osprey

dudak> Naprosto souhlasím. Já tam byl už dvakrát. Kouká se mi dobře, do peněženky se mi sahat nechce:-)

Sobota 26. února 2011 ve 23:13® osprey
osprey

dudak> Ano – vystavuje je přímo provozovatel tohoto e-shopu. Má tam i další zajímavé věci.

Sobota 26. února 2011 ve 23:03® osprey
osprey

Ještě něco pro potěchu oka. Detaily prutů Dragon HM 72 a spoustou zvědavců okukované mikroplandavky (nejsou ke koupi – na výstavě jsou jen vzorníky, ale bylo mi řečeno, že prodej se rozjede krátce po výstavě).

Tento příspěvek byl editován 26.2.2011 22:06:10 uživatelem osprey.
foto/diskuze/privlac/2011/th-img41007.jpgfoto/diskuze/privlac/2011/th-img41008.jpg
Sobota 26. února 2011 ve 22:44® osprey
osprey

jižan> Tyhle Jackson (ne Jaxon). Viděl jsem tam podobná a velmi levná. Jestli je zítra uvidím, možná je koupím. Gumy od Jacksonu jsou pěkné, zajímavé, ale dost drahé. Tak na nějakou pískovnu, kde se moc nerve.

Sobota 26. února 2011 ve 22:29® osprey
osprey

inspo> To jsou Gamakatsu. Dost se mi líbily. Ne sice všechny, ale asi dva kousky dost. Vzal jsem tam jednoho pána, co sháněl proutek pod multík (jinak dlouholetý vláčkař) a vysloveně byl zklamaný, že měli jen jeden na ukázku a nemohl si ho zfleku odvézt.

Sobota 26. února 2011 v 10:30® osprey
osprey

Kalužmistr> Jo, určitě. Moc jsem se po nich nekoukal, ale potkávám je celkem běžně a na různých stáncích.

Tento příspěvek byl editován 26.2.2011 09:30:49 uživatelem osprey.
Sobota 26. února 2011 v 10:18® osprey
osprey

Něco pro potěchu oka.

foto/diskuze/privlac/2011/th-img40998.jpgfoto/diskuze/privlac/2011/th-img40999.jpgfoto/diskuze/privlac/2011/th-img41000.jpgfoto/diskuze/privlac/2011/th-img41001.jpg
Pátek 25. února 2011 v 0:23® osprey
osprey

pepa-č> Ani mušáky. Ještě tam měli kapráky, docela se mi líbí Morion. Je tam nějaká kratší 330 cm stalking verze, to bych mohl. Ale na kapry mi stačí feeder. Krám u nádraží je odnož toho, co je u vás za mostem.

Je to problém – většina lidí tuhle značku zcela míjí.

Pátek 25. února 2011 v 0:07® osprey
osprey

pepa-č> Feedery Sportex jsou velmi chváleny – i ty nové černé. Na výstavě nejsou přítomny, ale snad bude čaasem jeden k vidění v Táboře (obchod u nádraží).