Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 5. března 2011 v 19:24® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
hitil> Nemám, ale jakou informaci bys čekal? Co utáhne za nástrahy, co se na něj dá vyndat za rybu, jestli ho někdo nezlomil?
- Pátek 4. března 2011 ve 22:44® osprey
ondra.353> Ono nás tu bude takových víc.
- Středa 2. března 2011 ve 22:01® osprey
svery> Já doufal, že bude v Praze, ale nebyl. A potkal jsem tam jiný slušný wobblerák za 1050 Kč a už mi zůstal v ruce…
Mimochodem – viděl jsem nedávno dva původní 270 cm/ 15–40 g ještě s kovovými očky. Ale jsou dražší než ty nové.
- Úterý 1. března 2011 ve 22:46® osprey
Kazan> Výborně. Já jsem hned říkal, že se najdou lidi, co to budou lupat jak Baťa cvičky. Já už nějaký čas používám pytlík od buráků – je to rychlejší, flexibilnější a není s tím tolik práce
- Pondělí 28. února 2011 ve 21:30® osprey
dudak> Je to zatím problém. Já ho dostal na testování a jsem s ním velmi spokojen. S jedním lankem zpravidla chytáš, dokud ho neutrhneš, akorát musíš hodně pečlivě mačkat nebo kroutit trubičky – je to hladká struna.
Podívej se i na zahraničních webech (třeba e-bay.de).
Tento příspěvek byl editován 28.2.2011 20:31:01 uživatelem osprey. - Neděle 27. února 2011 ve 23:16® osprey
Sander> Já občas číkám, že chytám krátkou nymfu s gumami. Umím to jak kde. Třeba na Vltavě moc ne, ale snad budu mít čas to potrénovat.
Fakt je, že ten trojhák moc nemusím. Loni jsem ulovil na P vodě asi jednoho pstruha na wobblírek a čtyři na rotačku. Zbytek komplet na něco, co mělo jigovku s jedním BL háčkem. K mouše jsem se dostal jen na lipany.
- Neděle 27. února 2011 v 0:26® osprey
sethy> Hledej videa s označením Jan Gutjahr. Ten ty pruty na těchhle blancích v Evropě staví a natočil spoustu videí se zdoláváním obrovských sumců na přívlač.
I tady máme odkaz na video, kde vyrve ze silného proudu sumce asi 234 cm na svém stavěném vláčecím prutu. Sotva přitom stojí na nohou.
- Neděle 27. února 2011 v 0:10® osprey
sethy> On není na všechno. Má citlivější špic, se kterou odhodíš i menší věci, ale směrem dolů to dost tuhne. Navíc to má zvláštní strukturu blanku, nějakou dvojitou šroubovici a je to mimořádně odolné.
- Neděle 27. února 2011 v 0:01® osprey
sethy> Ten prut je unikát. Legenda. Na ty blanky se pějí ódy. Vytahli s ním dvě nítěnky najednou a tank z příkopu. Tahají se s ním dvoumetroví sumci.
Doufal jsem, že ho na stánku budou mít a dokonce jsem se po něm ptal. Neměli…
- Sobota 26. února 2011 ve 23:51® osprey
jižan> Projdi si nabídku toho e-shopu detailněji. Jsou tam opravdu zajímavé věci – nevím, co tě zaujme.
- Sobota 26. února 2011 ve 23:40® osprey
dudak> Z prodejce jsem měl velmi dobrý pocit. Milý člověk a nemohu o něm říct křivé slovo. Na výstavě jsem si ale už své utratil a musím se krotit
- Sobota 26. února 2011 ve 23:24® osprey
dudak> Naprosto souhlasím. Já tam byl už dvakrát. Kouká se mi dobře, do peněženky se mi sahat nechce
- Sobota 26. února 2011 ve 23:13® osprey
dudak> Ano – vystavuje je přímo provozovatel tohoto e-shopu. Má tam i další zajímavé věci.
- Sobota 26. února 2011 ve 23:03® osprey
Ještě něco pro potěchu oka. Detaily prutů Dragon HM 72 a spoustou zvědavců okukované mikroplandavky (nejsou ke koupi – na výstavě jsou jen vzorníky, ale bylo mi řečeno, že prodej se rozjede krátce po výstavě).
Tento příspěvek byl editován 26.2.2011 22:06:10 uživatelem osprey. - Sobota 26. února 2011 ve 22:44® osprey
jižan> Tyhle Jackson (ne Jaxon). Viděl jsem tam podobná a velmi levná. Jestli je zítra uvidím, možná je koupím. Gumy od Jacksonu jsou pěkné, zajímavé, ale dost drahé. Tak na nějakou pískovnu, kde se moc nerve.
- Sobota 26. února 2011 ve 22:29® osprey
inspo> To jsou Gamakatsu. Dost se mi líbily. Ne sice všechny, ale asi dva kousky dost. Vzal jsem tam jednoho pána, co sháněl proutek pod multík (jinak dlouholetý vláčkař) a vysloveně byl zklamaný, že měli jen jeden na ukázku a nemohl si ho zfleku odvézt.
- Sobota 26. února 2011 v 10:30® osprey
Kalužmistr> Jo, určitě. Moc jsem se po nich nekoukal, ale potkávám je celkem běžně a na různých stáncích.
Tento příspěvek byl editován 26.2.2011 09:30:49 uživatelem osprey. - Sobota 26. února 2011 v 10:18® osprey
Něco pro potěchu oka.
- Pátek 25. února 2011 v 0:23® osprey
pepa-č> Ani mušáky. Ještě tam měli kapráky, docela se mi líbí Morion. Je tam nějaká kratší 330 cm stalking verze, to bych mohl. Ale na kapry mi stačí feeder. Krám u nádraží je odnož toho, co je u vás za mostem.
Je to problém – většina lidí tuhle značku zcela míjí.
- Pátek 25. února 2011 v 0:07® osprey
pepa-č> Feedery Sportex jsou velmi chváleny – i ty nové černé. Na výstavě nejsou přítomny, ale snad bude čaasem jeden k vidění v Táboře (obchod u nádraží).