Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 16. února 2011 v 0:01® osprey
osprey

Dredaty> Je to tak. Ono je na těch navijácích tolik věcí patentovaných, že si to část firem radši vyvine sama.

Úterý 15. února 2011 ve 23:49® osprey
osprey

Dredaty> Myslím, že si to Okuma patentovala jako svoji speciální technologii. Obvyklé řešení to není.

Neděle 13. února 2011 v 0:13® osprey
osprey

Dejwík2504> Kup si jigové háčky a namačkávací broky. Dá se to i tak.

Sobota 12. února 2011 ve 23:08® osprey
osprey

Kalužmistr> Plavačka je fajn. Já mám tyhle zimní výpravy moc rád. Ticho, samota. U nás je teď ale dost vody, takže to na dlouhé chození zatím není. Kdyby bylo týden tak jak je, bylo by to pak super.

Sobota 12. února 2011 ve 23:01® osprey
osprey

Kalužmistr> Já už funguju (viz rubrika Z lovu), akorát času je málo. Pokud jde o to chytat, už se normálně dá.

Sobota 12. února 2011 ve 22:19® osprey
osprey

kubas> To jsem už zjistil, proto to dělám tak jak to dělám.

Sobota 12. února 2011 ve 22:12® osprey
osprey

kubas> Já ji ani nezaregistroval. Asi dvakrát týdně stihnu zprávy, třikrát počasí a jednou za měsíc se kouknu na nějaký film. A to je celý můj kontakt s televizí.

Sobota 12. února 2011 ve 22:07® osprey
osprey

Kalužmistr> Zdravím. Soboty tu bývají slabé, všichni na cosi čučí… :-)

Pátek 11. února 2011 ve 22:04® osprey
osprey

skwor> Vidíš, já ji, myslím, mám a ještě jsem na ni nic nechyt:-))

Fakt je, že moc šancí nedostala.

Myslím proto, že je to koupené bez obalu za pár šupů a RSFH to podle mě není.

Pátek 11. února 2011 ve 21:58® osprey
osprey

skwor> Já si dělám legraci. Taky jsem jeden čas cosi sháněl – a když jsem to sehnal, zjistil jsem, že změnili technologii, nástraha je bytelnější, ale už zdaleka nechodí jako kdysi. A chytám i bez toho.

Ale největší mýtus je stejně barva ORO.:-D

Pátek 11. února 2011 ve 21:52® osprey
osprey

skwor> Já mám tajných wobblerů plno, akorát nevím, který je ten nejtajnější…

Pátek 11. února 2011 ve 20:58® osprey
osprey

Libor> Já ti udělám ryze v html i celou stránku – dokonce jsem i udělal, ale odpadám, jak se do toho vloží java, php a další zvěrstva.

Ostatně bez základní znalosti html bych nemohl sázet články.

Pátek 11. února 2011 v 19:47® osprey
osprey

Vydrouš> Při kopírování ti vypadlo jedno písmenko (první h), nebylo to modré a nedalo se to spustit kliknutím. Tak jsem tam to h dopsal.

Pátek 11. února 2011 v 19:36® osprey
osprey

Vydrouš> Vlezl jsem ti do příspěvku a upravil odkaz, aby byl funkční (ona se dole zobrazuje hláška, že jsem ti to editoval, tak abys věděl proč).

Pátek 11. února 2011 v 19:34® osprey
osprey

Teda vážení, pokud je měřítkem kvality prutu jeho smotání dokolečka, jak to, že všichni nemáme Shakespeare Ugly Stik? Je to sice ve srovnání s Daiwou, Šímem i Drakem těžká líná hadice, ale tohle by dal. A je levný.

Pátek 11. února 2011 v 18:12® osprey
osprey

sethy> Pak nejsi cílová skupina. Teď jsem někde četl, že prodejcům luxusního zboží se u nás loni dařilo. Třeba to manažeři Daiwy četli taky…

Navíc zrovna tenhle model je sice hodně chytlavý, ale hlavně pro menší ryby. Kudly ho milují, stejně jako většinu podobných. A hodit to do přehrady s nadějí na okouna, když je to tak drahý wob? To začnu odlévat ty jigovky…

Pátek 11. února 2011 v 18:02® osprey
osprey

sethy> Já nevím. Přišlo mi to jako slušné woby, ale nic extra. Podobá se to Illexům. Povrchová úprava není špatná, ale ještě má rezervy – kudly tomu dávají docela na frak.

Ono je to těžké. Na posouzení kvality nástrah bys musel dělat složité srovnávací testy na mnoha lokalitách a pak ještě kolikrát záleží jak to komu sedí tak nějak osobně.

Pátek 11. února 2011 v 17:52® osprey
osprey

sethy> Každé zboží má svého kupce. Když jsem se ptal na cenu dřív, bylo mi řečeno, že kvalita je mimořádná a japonský výrobce si věří natolik, že dokáže prodat i draho.

Woby jsou to dobré, rozhodně žádné asijské šlupky za 50 Kč. Ale reálně bych je viděl do 300 Kč.

Pátek 11. února 2011 v 17:50® osprey
osprey

Kalužmistr> V pohodě. Já jsem Jihočech, tak se vůbec nepohybuju. Kamarádi taky něco mají, ale jak jsem říkal, zatím jsem to zvládnul s koupenými hlavami a ještě něco mám.

Pátek 11. února 2011 v 17:46® osprey
osprey

Kalužmistr> Je to jedno. Nedávno jsme měli v té rubrice soutěž a to tam dávali někteří i úlovky z mládí. Možná si někdo rýpne, ale to neřeš a klidně to tam syp.