Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 11. února 2011 v 17:41® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Tý brďo. Já ho zkoušel, za půlku by nebyl špatnej, ale takhle… Že by na Japonce dolehla krize?
- Pátek 11. února 2011 v 17:40® osprey
Kalužmistr> Přehrada taky. Ale na řece u nás doma se pohybuju tak kolem 1 – 3 nástrah za vycházku. Na přehradě to je i přes 10, ale je to jen pár vycházek ročně. Ono je lepší, když se spojí pár lidí dohromady, každý třeba koupí jednu formu a půjčujou si je navzájem. Hned je to lepší.
- Pátek 11. února 2011 v 17:17® osprey
Kalužmistr> Já vím, že jo, celkem to sleduju a orientuju se v tom – i Formybrno znám velice dobře. Ale moje roční spotřeba je tak 100–150 hlaviček a zatím jsem je dokázal dostat za slušnou cenu. Tak to pořád osouvám. Jestli začnu víc jezdit na přehradu, třeba to začne být aktuální.
- Pátek 11. února 2011 v 16:28® osprey
Vydrouš> Dobrá forma. Tenhle tvar mám rád. Taky uvažuju, že bych si je začal dělat. Zatím mě pořád odrazuje velikost počáteční investice.
- Pátek 11. února 2011 v 16:21® osprey
Vydrouš> Zdravím. Zdá se, že je nás tu momentálně málo a kolega Kalužmistr už nejspíš taví olovo
Chce to vydržať.
- Pátek 11. února 2011 v 15:29® osprey
Kalužmistr> Pěkná hromádka. Na sezónu budeš zjevně připraven
- Pátek 11. února 2011 ve 14:32® osprey
mannice> Jigová hlava, jakékoli chlupy nebo peří, případně olověný drátek na vyvážení. Uděláš to za pár korun.
Divil by ses, co všechno ryby dokážou sežrat. Ostatně je to jak v restauraci – nejde ani tak o to, co žereš, ale jak ti to naservírujou…
- Pátek 11. února 2011 ve 14:01® osprey
hastopír> Vypadají dobře. Čím dál víc mám pocit, že se vyplatí shánět materiál po Evropě.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 22:21® osprey
mannice> Klenoty nejsou. Jde o to kdy, co a jak. Taky jsou důležité ruce. Stačí mi klasické gumy od Relaxu a v nejhorším aspoň holé jigové hlavy, já už si na ně něco navážu.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:58® osprey
mannice> Samozřejmě, že jižan není Prutos. Ale pochybuju, že by fotil své cajky. Chtěl jsem ti nabídnout, že kdybys o to fakt mermomoccí stál, tak bych ti mohl takovou fotkou posloužit. Nic víc, nic míň.
Já mám jeden problém – když jsem na chytej, buď něco vkládám nebo diskutuju. Když nemůžu ani jedno, jdu pryč. Teď ty diskuze moc neběží, takže jsem asi moc aktivní. Omlouvám se.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:52® osprey
mannice> Já mám někde foto, s čím dovalil Prutos, když se za mnou byl podívat. Deset kilo by to možná dalo.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:35® osprey
skwor> Tak vem něco normálního. Když už se s tím budeš tahat, tak ať ti to taky občas k něčemu je.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:34® osprey
sethy> Ve středních Čechách je podběrák povinný. Oni dneska mají lidi už od 12 let pěkně tuhé hřbety a nechtějí se pro rybu ohýbat.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:31® osprey
mannice> Já skočil u toho, že u nás na řece jdu často s pěti nástrahami po kapsách – když dáš každé půlhodinku, k tomu něco na přesuny, tak abys pomalu balil.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:29® osprey
skwor> Hoď si na záda nějaký větší rakeťák, ta tvoje řeka je většinou docela přístupná, málokde nemůžeš v vodě. Jinak do toho vlevo mi kamarád napytloval štiku 86 cm.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:19® osprey
sethy> Dobrá, pokouším se zapamatovat si to. A když to půjde, tak bys chtěl dva balíčky osmiček? Nebo napůl?
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:16® osprey
jižan> To je tím, co uhoním nohama, ne prutem. Já vytahám z hektaru o rybu víc než ty z jednoho fleku a v tom je ten fór
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:13® osprey
mannice> Jižan je v lovu na gumy fakt dobrej. Ono mi tam haprovalo jedno písmenko.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:10® osprey
jižan> Já někde jednu mám, něco to chytilo, ale už jsem tu věc asi pět let neviděl. Kdysi jsem miloval všechny možné hybridní techniky, dneska spíš vyznávám čistotu stylu a nemíchám.
Wobbler je wobbler, guma je guma a rotna je rotna. (to je moudro, co?
Tento příspěvek byl editován 10.2.2011 20:10:51 uživatelem osprey.)
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:08® osprey
sethy> Co bych pro vás neudělal
Ale platí strop 10 Kč za kus, abych pak ještě z krámu nemusel volat jestli jo nebo ne. Já nevím, za co je mají (a pamatuju si spíš velké) a Daiwa-Cormoran letos dost podražila.